sista inlägget tills imorgon

Nu ska jag kolla på titanic , sen packa ner data och alla laddare . För jag ska ju alltså ta med den till turkiet , Jag kunde inte träffa min älskling ikväll .. ärligt jag kommer sakna henne så jävla mycket ni förstår inte ! Jag älskar dig bästavän , det vet du =( ... Jag ska upp tre inatt , och vara på arlanda klockan fem . Så David min brorsa shusar oss till centralen där vi ska möta upp carola och tommy , så ska vi ta ett tåg till arlanda . Lämmna alla väskor , shoppa lite i taxfreen. sätta oss på planet som lyfter vid sju tror jag ! Sen runt två tiden är vi framme på hotellet , packar upp lite och drar förmodligen ner till stranden . Jag bloggar nog framåt kvällen !
ta hand om er nu , och sist men inte minst .
du lär ju se det här när du kommer hem ifrån din cup älskling..
ta hand om dig !
/ Ida

huuuh ?!

Anonym om Goddag:
IDA PLAYER PLAYER PLAAAAAAAAAAAAAAAAAYER !
DU HAR TYP HAFT TRETTON OLIKA PÅ G I SOMMAR PLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYER

haha skäääääääääääämt eller , vad fan vet du/ni om det ?
det är verkligen inte sant ! :S aja tro vad ni vill , jag vet bäst själv .


här ser ni

Jag berättade vel för er att bella inte tycker om simon ?


hahah asså !

JAG SKA TILL TURKIET DVÄRG , JAG SKA DET.  du kommer se sen när jag bloggar därifrån , så kommer du vara såååååå ägd ! juste en sak ni inte visste om mayra , igentligen skulle hon heta bagotti .. men sen ångrade dom sig i sista sekunden , undra varför ?

Goddag

Jag mår fortf inte bra , jag vill ha simon här -.-
Fan att jag ska åka nu .. lixom . en heeeeel vecka tills jag får se hans fina leende igen ,och kunna skratta åt hans humor. ärligt så tror jag att han är en utav världens roligaste människor ! jag överdriver inte .
Jag måste iaf packa och så nu , sen ikväll senare drar jag nog ut med majsan .
vi måste ju säga farväl , men haha hon tror inte på att jag ska åka till turkiet !
aja skriver ikväll .
/ida

Jag älskar dig


godmorgon

tjaaaaaaa bloggen, jag är skit trött och suuuuuur . Simon har åkt nu , =( och jag ska upp tre inatt, då brukar jag lixom somna ?-.- jag ska vara på arlanda klockan fem , och vi ska åka något tåg dit. Och så måste jag säga hejdå till min hund , och hon tycker verkligen inte om simon . Hon skäller bara på honom , aaaaaaaaja .
har inte så mycket mer och skriva , det kommer  ju bli jätte dåligt uppdatering här i bloggen eftersom kim är borta i fyra dagar och jag kommer typ bara kunna lägga in 1-2 inlägg om dagen när jag är borta ! det beror ju på hur snabbt internet går , och så kommer jag ju inte vara inne så mycket direkt !
puss
/ida

/ kim

hejdå , nu åker ja ! ha de bra ! JA KOMMER SAKNA DIG IDA & MÅNGA MER !

/IDA

SÅ nu kom jag nyss hem. Jag fick gå helt ensam i regnet , i en tshirt . vet sjukt dum som inte tog jackan , men de va skit varmt när jag drog .. så trodde jag inte det skulle börja spöregna direkt, vi gick ju som sagt på den där filmen .. ärligt aldrig i mitt liv varit så där rädd , jag börja gråta två gånger .. känslig :P jag vet ! men en gång var för det var så läskigt och en gång var för det var såååå romantiskt ! Sen drog vi hemåt , eller vi gick till skogås centrum sen till trångsund centrum och sjöng lite i regnet =) mayra har förövrigt varit så jävla elak emot mig hela dagen , jag blev faktiskt lite lessen av de...........
aja

hur dum elak och hur mycket du än inte lyssnar på mig , sååå kommer jag alltid älska dig plutten <3

sista på fyra dagar ..

nu ska jag packa , och sen ska jag nog gå och lägga mig eller försöka , ska ju upp skit tigigt i morgon , och jag kanske hinner med ett inlägg i morgon , men ni får ha de så bra så syns vi när jag kommer hem , puss !
/ K I M

jag ( kim ) har tråkigt !


                                                                                      

/ K I M



here iam



bio tonight

ja jag och majsan ska på bio , någon skräckis . ärligt jag kommer verkligen kissa på mig , tänk båda vi är lika rädda ... hur fan ska de gå ? lovar vi kommer börja gråta eller något . jag hoppade lixom till av baksmällan , en komedi ! åååh , haha aja ingen kan ju bli räddare än simon så (A)
ja kommer sakna dig kimmen , vadå bara en vecka ... =(
neeeeeeeeeeej men vi ses ju såklart när jag kommer hem , och snart drar ju skolan och allt igång !
kramar
/ida

home

chacha  , nu e jag hemma här hos min fader i tyresö. E verkligen skita trött , men jag ska änad gå oc lägga mig tidigt idag , för ska åka här ifrån sex i morgon bitti , jippi -.- . JAG HINER INTE TRÄFFA IDA INNAN HON ÅKER ?! OOOH NO ! inte kul , inte kul ! men de e ju ''bara'' en vecka , eller de e inte så bara .. ska lägga mig i soffa nu & titta lite på tv ..
/ k

TRÖTT


tröttttttt, ah det är vad jag är !
Annars mår jag ganska bra , håller på och packar sådär . Tänk er en vecka utan mig va? hehe eller nä.. så lätt slipper ni mig inte , jag kommer ju kunna blogga där nere också men dock inte lika bra . kanske ett-två inlägg om dagen , då kan jag ju vara inne på msn också så jag kan prata med mina älsklingar här hemma ! åh fan vad skönt det ska bli , ligga på stranden hela dagarna , shoppa , njuuuuuta av värmen . så juste om någon av er sötnosar vill att jag ska köpa något till er där nere , så säg bara till ! så fixar jag de ;)
/Ida
här har ni lite bilder på mitt hotell där jag då ska bo i en vecka :)






hej på er

jag sitter här hemma hos mina kusiner , trevligt ! jag skrev ingeting igår , för jag hade bara inte lust . satt bara och titta på tv och hade de mysigt ! Idag ska jag väl hem till pappa och i morgon så åker vi iväg till gotland , de e najs ! Jag skriver mer när jag kommer hem , men ni får ha de så bra , så hörs vi senare , puss !

/ K I M

Godmorgon

tja , vaknade för en halv timme sen . jag har verkligen svårt & sova  nu för tiden, jag vaknade vid typ fyra utav att mitt täcke ramlat ner på golvet ! fattar ni då hur mycket jag rör och vrider och vänder på mig när jag sover.. så jag måste med all motvilja ställa mig ner på golvet , eller snarare krypa .. och hämta upp täcket ! -.-
Imorgon tidigt på morgonen åker simon till karlstad, eller var det var :( & jag åker ju på natten till lördag ..
fan , kommer sakna dig ..
Men iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf så idag vet jag inte vad som händer,
Men ha en bra dag !
kramar
/Ida

haha xD

Anonym om HAN DRIVER INTE !!!!:
till ida vågar simon säga typ grejer till dej i verkligheten som att han älskar dej eller så?

svar
haha neeeeeeeeeeeeeeeeeeee, han vågar inte det ... ='(

logga in då simon-.-

jaaaaaaaaaaaaaag kommer vara utloggad när du loggar in ju bajskorv ... -.- !!!! AH DU VET VEM DU ÄR , jag väntar .. lixom kolla bara för jag behöver vänta så ska jag berätta lite om våra samtal idag .

Simon - men om inte jag får ta på *** vem får det då ?
jag - PAPPA
Simon - VA FÅR DIN PAPPA TA PÅ **** ?!?!
jag - tyyyyyyyyyyyst !



Jag  - gillar du han den där din nya kompis ?
Simon- ah tjock mycket bror i hjärtat lixom , eller asså han bor inte i hjärtat för där bor du . men utanför där är han !
Jag - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw .


asså nä nu orkar jag inte mer , så fort du läser det här skriv en kommentar okeh ? nåt fint , riktigt fint till mig . okeh okeh ?
okeh herå älskling . ♥
/din ida


HAN DRIVER INTE !!!!


/IDA

hatar inte simon enström

hej ville bara säga att jag inte hatar simon , :) okeh herå .
nej men asså vi kollade i film eller '' kollade'' ärligt vi har aldrig sett på nån . vi sätter igång sen ska HAAAN börja hålla på me mig :O nej driver , jätte mysigt . men viiii sa att vi skulle kolla KOLLA KOLLA FAKITSKT  ! me va kolla du på lixom ?! :O  vet att du ser det här snart , och du kommer le för dig själv . sen kommer du skriva någonting i kommentar rutan ? okeh :)
aja älskar dig PLUTTEN !
sen gick vi till busse och massa läskiga saker hände ush !
aaaaaaaaaja här har ni ltie bilder och så ska jag ladda upp en video snart .
/ida


hejdå

Nu kommer snart min moster och hämtar mig , jag orkar itne sitta hemma här , så jag sover hos dom . & i morgon ska vi och bada , och jag kommer inte blogga så mycket när jag e där , hare så hörs vi i morogn eller ikväll .,
pussss / kiim

hatar långsamma bussar

behöver jag säga mer ? den där nedrans bussen kommer aldrig -.-
/Ida

-.-

Kan ni fatta skolan börjar om hela tjugo en dagar ! lixom tre veckor idag ! helt otroligt . ett helt sommarlov har gått och de känns som ett vanligt påsklov tyyp -.- ush , jag vill inte tillbaka till skolan , eller de e kul att träffa alla igen , för vår klass den e bara för skön ! men allting annat i skolan , ush , vem fan vill ?
/ k


ritu gick nyss ..

ååh , hon behövde gå hem ! vad fan ska jag göra ikväll , orkar ibara nte sitta hemma och tråka sönder ! får se om jag kankse drar mot grönan senare , men jag vet inte. Tror jag inte ens att jag orkar , jag måste lixom hoppa in i dushen , sminka mig , välja kläder , hinner jag de ? nej de tror jag inte ! fast de e lixom ingen bestämd tid där innen direkt , men jaja .. vet inte ens vad jag snacka om , HAHA e seg som fan ! juste på fredag morgon drar jag till gotland i fyra dagar , kul -.-  , skit också , ja kommer inte att kunna blogga , & ida åker ju också till turkiet och kommer väl inte heller att blogga så mycket , mne jag vet inte ! ja kommer iaf att sakna dig ajdii .. en vecka utan dig , buhu .. men nu ska jag hoppa in i duschen , hare , så hörs vi .
/ k


hej bloggen

mitt internet har v art paj idag typ , eller jag har inte fått igång det iaf. Men nu e de igång , ritu har iaf sovit hos mig inatt , alltid lika kul ! Vi har inte gjort så mycket idag , vi gick och beställde pizza och tjockade i oss de . Sen har vi bara tittat lite på tv suttit ute i solen , och ja .. Just nu sitter vi och busringer till folk på ´www.busring.se ! HAHAHAAHH vi ringde till någon som ritu kände , och hon trodde på de ! hon ba , ja ska polis anmäla dig , för jag ha inte beställt en taxi , och jag jobbar på de här och de här jobbet och jag kan polisanmäla dig ! AHAHHAAHHA shit va vi dog av garv , seriöst ! Ah men vi ska väl inte göra något mer idag , tror ja ! e själv stort sätt hela kvällen om ritu inte håller mig sällskap , men ah , nu ska vi ja vet inte vad . ses sen .
puuuus / kim

jag & ritu nuuu ! ;D

myran gick nyss

haha tro mig jag försökt slänga ut henne hela dagen ,men tjejen vill verkligen vara me mig ! ärligt hon säger att jag måste vara med henne imorgon och på fredag ;O haha nej , men asså ! aa kommer sakna henne när jag åker så jag umgås gärna med dig dagarna innan gumman .
Men ikväll ska jag vara med simon, saknat varandra ? ja ..
haha men kan försöka ta nån bild eller något , eeeeller vem vet han kanske vill göra en videoinlägg tro mig killen ska alltid vara i rampljuset !
ta hand om er.
puss
/ida

godmorgoon blogggen

nu ligger mayra över mig som vanligt ,vet inte riktigt vart hon vill komma ... men men , iaf så har vi nyss ätit lite och så . ídag ska jag vara med mayra , ikväll ska jag vara med ss ;) aaaaaaaaaah men iaaaaaaaf har ingenting och skriva .

puuuuuuuuuuusss
/ida

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaken

vi kollade i världens läskigaste i film , det slutade med att vi båda låg under täcket och fick stänga av den.. så kolla vi på lite andra filmer istället ! :) aja ville bara visa hur cool jag är som fortf är uppe , mayra e inte lika cool hon e inte vaken !
/id
´å

jarrilitpooow

Jarri | It's have ended, And I Feel Fine. säger:

Jag

kmr

I

will

take ur bodi liek tiz

(^_^)

( ' )( ' )

) . (

( Y )

yeeeh

naiiiizz

Jag sk

a

BAZZZA YAO :0

Daayyuum

HE HE

ALI

MASOUD


ida säger:

okeh okeh


Jarri | It's have ended, And I Feel Fine. säger:

YEH YEH

Får jag ta mayra fram ifrån o dej upp o ner ? plZ jag har 2 snoppisar ;D




nej men asså han e vanlig =)


hemma igen !

tjaaaaaaaaaaaaa bloggen ,äre happy hour eller nåt ? asså min och mayras dag oj alltså oj .LYYYYCKA , jag överdriver inte ! men det blir såndär känsla så man inte vågar bli föööööööööööör glad för att inte blii besviken eller något . men struntar i de nu ingen kan få mig må sämre ! aja vi åkte iaf te stan åt och satt i en bio och snacka om killar , sen händer allt ;D asså aaaaaaah här har ni en underbar lååååt älskar den ! vi ska spela den hela natten svääär :D
ajahär har ni den , heeeel grym !
/IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAA

home

Jag klev nyss innnan för dörren , det blev ingen alsång med ritu , men hon kommer snart hit för hon ska sova här  så ! På grönan var de väl helt okej ! okej inte de roligaste att gå med kusiner om man säger så , men de funkar ! Hon får ju lixom åka allt så de e bra =) . vi hängde väl mest på popexpressen , den e sjukt najs ! HAHAHA när vi stog i kö till den så frågar en kille en tjej om nummret , hon ah & sen 070 dra åt helvete , HAHAH vilekn diss , han blev fett lack aasså ! skit kul . ah men nu kommer ritu måste ner och öppna , vi lär höras senar , puuusss ! / kim


så här ser jag ut ikväll

min mamma sminkade mig , hon har alltid velat göra det :) så idag lät jag henne ,




/ida

bilderna som försvann ?

haha nej men lite bilder jag struntat i att lägga upp




pride ;D

Hej bloggen , ikväll ska jag och mayra till pride festivalen . vi som älskar bögar, som nog alla redan förstått vid det här laget ! Sen ska vi äta ute också , vet inte vart . men antagligen på tacobar , sen sover vi hoss någon  .vi får se hur det slutar , men åker runt sju iaf! haha vi två kan aldrig komma överens om tider , jag vill alltid åka sent hon vill alltid åka tidigt -.- hon är en dag människa och jag är en natt människa ! men vi går ihop endå :)
ska klä på mig och så nu , juste det är någon som ska komma till oss och koppla in våran nya digital box . pappa köpte tydligen en ny idag , sån där man kan spela in program och pausa och spola tbx osv. härligt ! för det är alltid massa bra filmer och sånt som man missar , så nu är dom problemen lösta !
Ha en bra kväll, antar att kim bloggar när hon kommer hem ikväll . villket lär bli rätt sent om hon ska på allsång och allt det där !
puss
/ida

ny bikini

sådär nu kom mamma nyss hem med en ny bikini .
här har ni den :


KRAM
/Ida

spelas mest i min ipod just nu


GRYM REMIX !
/ida

/ida

Postat av:

ida har du någon kille på g eller något ? och när ska du till turkiet ?

svar:
nej ingen kille på g eller så , jag åker på natten till lördagen :) 1 augusti allså .


nu ska jag åka ..

vi hörs sen när jag kommer hem ,

Dagbok / ida

Jaa jag hittade min gamla dagbok som jag skrev i ettan eller tvåan ?, vill ni höra en sida . haha här har ni :'D

'' hallo dagbok idag jag var i engelska läcktion jag lerde mig säja hej i engelska . därför skrev ja hallo i början ! efter skolan lekte jag med lovisa det var jätte roligt så jorde vi mällis oboy och smörgås . sen lekte vi lekar , det var jätte skojigt vi gungade och hoppa och sen kom hennes mamma med glass då blev vi glada. sen när jag kom hem har jag bara vart i internet och gick in på en hemsida , jag jillar den www.barbie.se där kan man spela barbie spel men ken finns inte me i sidan det är inte lika kul , juste idag i skolan så var vi lite dumma för vi skev på jympasalens vägg med en penna annika har så skrev jag vem jag är i kär i och jorde en järta han e söt tyker jag . nu ska jag kolla i bolibompa. sov söta drömar! ''


hej

godmorgon på er , jag for upp ur sängen vid halv elva , för då började våra bästa år, så de har jag tittat på tills nu ! Jag försöker få tag i ritu , men hon ligger väl och sover ! Men om du ser de hära , så ring eller smsa mig , okej ? Ja knakse ska till grönan med min kusin , och ifall ritu vill me så får hon självklart de !  och senare kankse vi skulle på alsång på skansen , men jag vet inte . nu ska jag ner och käka frukost , puss
/k

vaken

Godmorgon bloggen ,
jag vaknade rätt tidigt idag . visst ? =)
Men det är skönt faktiskt, nu ska jag iaf gå in och leta efter en ny bikini . som mamma & pappa sen ska åka och köpa till mig , jag har faktiskt ingen bra bikini .. så det är verkligen något jag behöver tills på lördag !
men jag skriver lite senare när jag hittat någon !
ha en bra dag !
puss/ ida

godnatt på er / kim

nu ska jag ner , tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen , smsa lite och senare sussa (a) , haha så godnatt på er sötnosar . dröm sött !

gammal ja vet ..

-.-

det gick inte och lägga in bilder för mig , hmm . typiskt ! Men iaf så gör jag ingenting just nu , klockan börjar ju närma sig kvart i ? ärligt då ska jag vara utloggad och inte en minut senare .. nu är jag bestämd ! Så ska jag vel upp och kolla om det är något bra på tv , sen dra mig emot sängen. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer , men något kul säkert . På fredag natt drar jag , jag längtar verkligen . även om jag kommer sakna vissa , så ska det bli så skönt att bara få åka väg i en vecka ! slippa allt , även om jag är glad och så nu .. så finns det även en hel del som man vill slippa tänka på , och jag tror den här veckan kommer få mig att göra just det !
sovgott sötisar .
kramar
/ida

inte gladaste bilden kanske ... men det där var dagar utav ren jävla sorg !

im home

Hemma igen , jag tog bussen till Majsan och där var även fanny och melina . så snacka vi lite och så , sen drog melina och fanny . så var jag och Mayra kvar där hemma ett tag med hennes lillasyster , sen drog vi ut och snacka . ärligt mayra min älskling , som jag kan prata om allt med . fan att det inte finns killar som du , men det finns ju faktiskt en kill verision av mig visst ? ;) tur för dig , så när jag inte är där . är han ! Men vi gick iaf runt tog lite bilder och så , kom nyss hem . och ska sitta vid datan till kvart i tolv, haha jag bestämde en tid för annars så sitter jag här hela natten lixom -.- Men ah snart skikar mayra bilderna så får vi se om jag över huvud taget vågar lägga in någon utav dom !
puss
/ida

EN ARG KIM (a)

DAMPAR LOSS , PLAYAHEAD FUNGERAR INTE ATT LOGGA IN PÅ ? E DE BARA SÅ FÖR MIG ? :@


22.17

chacha ! sitter här i sängen , & har nyss tittat klart på filmen , den var rikrigt bra ! Raise your voice hette den. Idag har jag sagt att jag bara ska sitta vid datan till klockan tolv , för att de får inte bli så sent för mig ! och jag orkar inte de heller. Så de e nog lagom , och så kan jag gå upp lite tidigare i morgon .

I morgon vet jag inte rikrigt vad jag ska göra , iaf inte på dagen , eller jag ska vara med ritu men jag v3t inte rikrigt när . vi kankse ska gå på alsång på skanse, hah har vart där en gång innan med ida. De var väl helt okej ! & i morogn blir de mer film tittande för min del , haha har en film att se kvar ! & kankse ska gå upp så pass tidigt att jag hinner se våra bästa år ? ja knske de ! men nu ska jag titta runt lite. ses

& den här filmen såg ja ! =)


hej bloggen ...

hej bloggen , nu har jag  kommit hem ! Bråkar just nu med min mamma -.- om datan , att jag sitter uppe på nätterna här och så .. lalal , orkar inte lyssna på henne ! hon får säga vad hon vill ! aja , är verkligen uttråkad ! har ingeting att göra ! på rikrigt . Hatar att bara sitta hemma och inte göra någonting. men ska ner och titta på någon film nu ! / kim

godkväll bloggen

nu tar jag 16 över bussen till majsan , kommer hem runt halv tolv igen .
ha en bra kväll
/Ida
just nu


det blev ingeting

Ritu kunde tyvär inte , för hon skulle iväg med sin pappa någonstans ., men jag ska vara med henne i morgon . Har inte träffat henne på skit länge , så de ska bli kul ! Mamma kommer snart hem tror ja , och då ska vi nog åka till farsta , men jag vet inte .. Jag bhar nyss tittat på step up och gjort i ordning mig samtidigt , men jag trodde ju att jag skulle vara med ritu , men de blev ju ingeting , så jag fixade mig i onödan , haha -.- , Men då kan ja ju passa på att ta lite kort och så (a)

Nu har mamma kommit hem , de blri inget farsta , vi ska åka till några som bor lite längre bort och så ska vi äta sushi , de är verkligen godast ! haha asså på rikrigt  ! och juste jag gjorde ett vidioinlägg , men det blev inget ljud , eller asså ljudet kom inte , så jag sket i de . men jag får väl göra de någon annan dag. men nu ska jag klä på mig och en dra. här har ni lite bilder på mig just nu ! men hörs senare när jag kommer hem . puss på er sötnosar ! / kim


IDA IGEN .

jag har tråkigt såå gör en sån här .
visste ni ?
att jag vill ha - en till hund
att min senaste kyss - Var i lördags
att jag inte gillar - SPINDLAR !
att min bästa vän är - Den finaste man kan ha
att jag har - chans på mayra
att min första riktiga kyss - är bortglömd
att jag avskyr när folk snackar - Skit och sprider rykten
att kärlek är -  en ''tjej'' grej
att jag gillar att - sjunga
att min msn - E fin
att jag alltid kommer att - finnas för mina vänner
att jag är förälskad i - ............... pengar (A)
att sist jag grät var - två veckor sen
att min mobiltelefon är - mammas
att inatt - sov jag och snacka i telefon
att när jag vaknar på morgonen - så är det första jag ser en nos
att innan jag går och lägger mig - Så smsar jag alltid
att idag har jag - Inte gjort ett piss
att jag just nu tänker på - secret
att i kväll ska jag - träffa min man
att i morgon ska jag - veeet inte
att jag hoppas - att mayra aldrig växer =)
att nu ska jag - chatta vidare med min baby . ^^

Från ida

Dagens humör:  Grinig
Dagens borde: packa -.-
Dagens frisyr: nyduschad
Dagens planer: kanske vara me älskling at night
Dagens vill ha: pojkvän
Dagens längtan: turkiet
Dagens beroende: musik
Dagens person: Fredde
Dagens låt: nån house låt , vene namnet.


kim hääär

haha nu e den andra filmen snart slut , gansks bra är den ! jag ska iaf vara med ritu snart , ingen aning om va´d vi ska göra , men någonting blir de. jag håller iaf på att göra mig iordning. Nu börjar jag känna att jag verkligen är trött , haha men man lär sig ju av sina misstag -.- Men ni fårha en fortsattt trevlig dag , så hörs vi senare .


det finaste någon någonsin sagt till mig ...

'' Jag är ingen perfekt person , det är många saker som jag önskar att jag aldrig gjort. Men jag fortsätter att lära mig , jag menade aldrig att göra sådär emot dig & det måste jag få sagt innan jag går. Att jag bara vill att du ska veta , jag hittade en anledning för mig, att ändra den jag brukade att vara . en anledning till att börja om på nytt , och den anledningen .. är du ! Jag är ledsen att jag sårade dig , det är något jag måste leva med varje dag . & all smärta jag drog in dig i , jag önksar jag kunde ta allt det tillbaka. Och vara den som fångar alla dina tårar, Det är därför jag vill att du ska höra.. Jag hittade en anlending för mig att ändra mig ifrån den jag brukade vara , en anledning att börja om på nytt. jag hittade en anledning till att visa en sida av mig som du inte visste fanns, en anledning för allt som jag gör.. och den anledning är du ! ''

GÖTEBORG 09 !


andra filmen

nu ska jag ta och titta på en annan film , jag älskar att titta på filmer ! aja .. ska kila ner och sätta på en , kommer inte ihåg va den heter , ahah (a)  , eller jo , den hette typ snygg , sexig & singel ! hoppas den e bra ! för den andra va väl lite sisådär ! men aja , hej då på er ! / kim

godmorgon

jag vaknade för ett tag sen , var skit trött , men inte så konstigt ! Men jag har nyss ätit luch , och sitter och tittar på en film , fick ju några när jag fyllde år. Orkar inte gå och titta va den heter, men någonting =) Jag ska väl inte göra någonting idag, bara vara hemma. men nu ska jag fortsätta titta på film ,.
pussar !
kim

mammaa ringde nyss

Och bad mig låsa dörren , dom åkte nyss till maxi . och jag är hemma själv ,så när dom åkte på våran gata såg hon tydligen några ''skumma'' människor och sa att jag skulle skynda och låsa.. det där är verklgligen min mamma i ett nötskal, ALLTID lika orolig ..
/ida


godmorgon bloggen !

Idag ska jag bara vara hemma och umgås med min familj, sen ikväll kanske jag ska ut och träffa majsan . saknat min MAN ! vet att hon säkert blir arg nu , men hon påminner mig om en kille när hon dansar . så va ska man göra ? Jag vaknade iaf nyss och är skit trött , även fast jag somnade i tid igår och har sovit hela natten . Men Mamma bärde upp Bella till min säng imorse vid typ halv tio tiden , så hon flyttar lixom på mig så lägger hon sig på kudden ! jag ba ahapp... orkar inte bråka med min hund så tidigt på morgonen . haha men asså hon börjar bara slicka på mig då .. Jaja .
ha en bra dag !
puss
/ida

05.35

ska jag kankse testa och lägga mig och sova lite? jaa , de gör jag nog ! Vi hörs sen under dagen när jag vaknat .
puss


e fortfarande vaken

haha de går verkligen inte att somna , och nu börjar det bli ljust ute ( suck ) jag kommer inte få en blund i natt -.- . Men så går de ibland . Ja .. är inne på pea lite & msn , det finns inte så mycket att göra. klockan e lixom kvart i fem snart och jag är mer än klar vaken , helt otroligt ! / kim

/ KIIIIIM

haha nu e det typ tredje gången jag säger godnatt , men nu e det på riktigt ! :)
SOOVGOOTT SÖTNOSAR!

HAAHHAHAAHAHHA / k

jag kan inte sova, e inte trött och då e de ju ingen ide ! haha satt och tittade på én videeo , AHHAHAHA SHIT ASSÅ ! döör av garv ! här har ni den !
men iaf , jag vet inte rikrigt om de här blir sista inlägget . men aja ,
puuuuuss

sista

godnatt på er , måste nog försöka sova ! men vi hörs mer i morgon .
PUUUSS

gammal -.-

stämmer ganska bra ! /k

Killar är som...

Toaletter, antingen är de upptagna eller fulla med skit.

Lakan, de passar alla sängar.

Bussar, det kommer alltid nya.

Datorer, felprogramerade.

Bin, de sticker hela tiden.

Tuggummi, smaken försvinner.

Datorer, de krånglar hela tiden.
Lakan- de passar i alla sängar .

Bebisar- skriker när de vill ha tutten .

Golfbollar- rullar från hål till hål .

Blommor- håller högst en vecka .

Spårvagnar- missar man en kan man ta nästa.

Parkeringsplatser- den bäste är alltid upptagen.

Svin- tjejer är djurvänner .

Alvedon- man tar en och går och lägger sig.

Vulkaner- sprutar när de är heta .

Cigaretter- man tänder på dem, sen suger man av dem, sen fimpar man dem

Bakelser- först kladdar dom sen blir man tjock.

Blandfärs- Hälften nöt, hälften svin.

Löv- torra och blåsta.

Torg- har stånd i alla väder.

Bussar- missar man en, kommer de alltid en ny.

Ballonger- uppblåsta eller urblåsta.

Körsbär- omogna eller alldeles för gamla.

Fysik- jävligt krångliga.

Rykten- går från mun till mun.

Frimärken- först slickar man dem, sen sätter man på dem, sen skickar man iväg dem.

Telefonkataloger- man letar och letar, men hittar aldrig den rätta.

Rosor- fina att se på, men de kan göra en illa.
Luft, man kan inte leva utan dem.


/kim

hmm .. jag har ganska länge funderat över att färga mitt håt brunt , jag sa innan sommaren att jag skulle färga de , men jag ville ha ljusare i sommaren. Så då tänkte jag kankse färga de i höst eller något . Men skulle de passa mig? Skriv gärna vad ni tycker , skulle vara kul att höra !

jag ligger iaf i sängen, e inte ett dugg trött så ja får väl sitta här tills ja somnar .. ligger och lyssnar på lite musik , kan bjuda på en .. puss sötnosar


från ida

filmen kommer imorgon , smartingen Ida Mattsson har tyvär glömt sitt youtube lösen ..
god kvääääääääääääll
puss

home

hej bloggen , nu har vi kommit hem som ni redan vet , jag kankse inte behöver skriva någonting om göteborg , för ida har ju skrivit de mesta , men de var rikrigt kul iaf . en lyckad helg faktiskt ! Jag har tyvär inga bilder , men ida har juu några och dom kommer snart . Jag ligger iaf i sängen tittar lite på teve och sitter här . Är inte alls trött , sov ju i bilen i två timmar så .. kommer väl aldrig att somna . 

i morgon ska jag inte göra någonting tror ja .. så om någon e hemma så ring mig ! =) Men nu ska jag titta runt lite , har kankse missat någonting medans vi var borta . hörs sen .
puss / kim
bild på mig ,just nu !





/ida

HEJ BLOGGEN , tänkte bara berätta att vi är hemma . tänkte göra en såndär video med bilder och sånt från våran göteborgs resa, istället för att skriva en fet text . men kan berätta lite kortfattat först ! Ja som sagt så kom vi dit på fredag kväll , på kvällen badade vi bubbelbad på hotellet . som föresten var jätte jätte fint , sen hela natten kolla vi först på skräckfilm hoppa i sängen , dansa runt på rummet , snacka i telefon med en smått berusad gustav och en massa fler tills fyra på morgonen . DÅ försökte vi äntligen sova , men det gick inte så bra . så vi sprang ner till lobbyn och köpte godis istället , då gick det bättre ! Sen vid tio gick vi upp och åt frukost , sen gjordre vi oss i ordning och drog till liseberg . köpte två dagars åkband och hade skit kul , går inte in på detaljer :D haha men vid elva gick vi ut , och då var det helt mörkt .. så skulle vi gå igenom hela göteborg centrum . avenyn och det , det var fan inte dött ! ;D ah men sen tog jag och kim taxi till hotellet , ensama . aldrig åkt taxi utan vuxen förut tror jag ! Men det gick bra , då köpte vi dricka nere i lobbyn och busade upp och la oss i sängen och kolla på csi . Sen nu idag så gick vi upp tio igen för att äta frukost ( dom stängde halv elva ) sen gick vi till liseberg och har vart där hela dagen fram tills klockan fem då johan och åsa kom och hämta oss . så har vi bara åkt bil hem till stockholm igen , nu ska jag göra videon sötnosar !
PÅ LÖRDAG DRAR JAG , YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY !

mot gbg !

Så nu e jag klar tror ja , ingen aning om vad jag stoppat ner i väskan eggentligen , men ah . E skit strässad . Fast inte nu längre , jag var ! Trodde inte jag skulle hinna -.- , Men nu är jag klar för att åka , de ska bli rikrigt kul ! Men jag ska inte babla på ´! men de här e sisita inlägget på hela helgen , men vi är snart tilbaka .. puss på er ! och läs fortfarande !

dresscode

så ser ja ut , fast har inte dom byxorna , vanliga vita !

Facelook


klar

så nu är jag redo för en sext timmar lång bilresa , ta hand om er !
så hörs vi igen på söndag , jag kan lova er en massa bilder och säkert ett flertal videosar .
tog en bild nu innan jag drar .
puss på er alla !
/eran Ida

säg inte förlåt igen !

hatar när du säger förlåt fattar du inte det ? jag vill inte höra mera, du behöver inte ringa längre . Jag kommer ändå inte svara , du vet det minst lika bra som jag !
vi hann aldrig ens bli något ,vrf krigar du ..
låter så dum ,men det är bara sanningen !


vaken

hej bloggen , jag blev väckt tio som alla andra dagar , e skit trött då ! Gick upp och åt frulle sen satte jag mig vid teven och tittade på våra bästa år , de e faktikst bra ! och nu håller jag på och städar mitt rum. Med lite musik och så . :) Men jag ska snart åka hem till mamma , kankse åker motorcyklel , ja älskar de ! Men de e nju gandka regningt så , ja vet inte -.- .
Ja får se sen iaf det blir något vidioinlägg , vet inte rikrigt om jag orkar , men ja. Men ni får ha de så bra , så hörs vi senare .
pusss ! / kim

gammal -.-

Godmorgon

Uppe tidigt idag ellerhur ? men jag behöver packa och allt . vi ska åka bil i sextimmar ,mygush jag vet ! och jag har ina hörlurar till min ipod , undra vem som har dom ? aja jag får försöka inhandla ett par innan jag drar . men jag vet inte hur ? . Men nu ska jag upp och äta något , packa ladda ipoden . duscha och sådär .. Åh imorgon ska vi till liseberg , om ni inte förstått det än så kommer vi ju allså inte kunna blogga där nere . eller jag tror inte det iaf , så räkna inte med det ! Men på söndag kommer vi hem igen , då bloggar vi precis som vanligt . så sluta inte läsa för det !
skriver igen innan vi drar .
puss
/ida

innan jag går och sover

HATAR SINGELLIVET,  FAN FORT JAG KAN ÄNDRA MIG ! JAG VET , SENAST IKVÄLL SA JAG USH KÄRLEK HATAR DET JAG KOMMER ALDRIG GILLA NÅGON . MEN ÄRLIGT JAG KLARAR INTE DET HÄR , JAG MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSTE HA NÅN -.- ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH HATAR MIG SJÄLV , HELVETTESJÄVLASKIT .
MEN IMORGON KOMMER JAG SÄKERT INTE KÄNNA LIKADANT , MEN NU GÖR JAG DET . JAG SAKNAR HA NÅGON ATT BARA SKRIVA TILL . NÅGON SOM SKRIVER SÅ FINA SAKER TILL MIG..  nej nu får jag lägga av !

hemma !

Före första tänkte jag bara säga att jag är sjukt trött .. mår piss , allså för jag är trött ! men jag vill inte gå och lägga mig endå , men tro mig . jag kommer sova som en prinsesssa inatt .Men vi åkte iaf te grönan ,fick några flirtar . ärlgit dom blåste på rutan ni vet och skrev till oss och höll på med sina magar . Vi körde popexpressen som vanligt ,och extreme och berg&dalbanan . sen sa vi herå , för nu drar ju jag iväg över en helg . så gick jag hem ensam i mörkret , inte kul ! men vad ska man göra ? Imorgon vid tre kommer Johan och hämtar mig så drar vi te gbg. Så skulle jag ta med mig bikini för vi skulle tydligen bada bubbelbad på hotellet , nice ! så nu ska jag ladda ipode med lite songs. och skika lite house till myran !
puss på er alla !
/ida

sista

Nu ska jag nog hoppa i sängen , eller jag ska npg sitta och titta när min käre far spelar xbox , haha skit kul -.- , men ni får ha de så bra så hörs vi i morgon .
pussss !


..

Nu har jag suttit och försökt göra ett bra vidioinlägg , men nejdå . Inget blev bra . & så ser jag helt sjuk ut för jag har mjukis och inge smink så nej det blev inget . Så då tänkte jag kankse göra ett i morgon , eller ja ska ! :) För imrgon blir de ju sista inläggen vi skrigver , tror ja . efetersom vi åker iväg :) men ska fortsätta checka lite på tv nui
hörrs sen , puss


dåligt av mig .

Ja , som ni har märkt så har jag inte uppdaterat ett skit idag , rikrigt dåligt av mig må jag säga .. men jag har inte gjort någonting idag , vart hemma typ . Men jag har bara inte orkat öppna denna data -.- , Men i morgonblir de nog mera . & i morgon drar jag och ida till göteborg , faaaan va najs måste ja säga ! Men nu ska jag slå på teven , och titta lite där . men jag kommer nogha datan på också !
puss

svar på kommentaren .
Camilla :) om ouuf !:
Hej. Ni har såå otroligt skön blogg. Här kommer frågor som jag vill att båda svarar på.
Ni har såå fina hårfärger. Är de äkta?
Oskuld?
Bästa skönhets tips.
Bästa sättet (enligt dej själv) att undvika finnar även fast man sminkar sej.
Ålder?
Beskriv första kyssen.
Puss på er! <3

haha  tack :)
nej min e inte de , eller asså har typ blekt de och slingat det .
ja de e jag !
jag har inget bra svar till den fågan ,
nja , asså jag har ju ganska bra hud , inga finnar och så . Men jag göra ingeting specillt . Tvättar OFTAST bort sminket på kvällarna och sen någon gång ibland så kan jag smörja in mig med någon kräm, de är de ända .
Fjorton
Jag kommer seriöst inte ihg de -.-
/ kim


så ska man dra då !

aaah ska åka om en halv timme , aja så här ser jag ut ikväll . utsläppt , men mitt hår är hur fult som helst -.-



haha jaaa.

oooh juste !

NU HAR VI BOKAT RESA , OMG JAG ÄR SÅ GLAD !
den 1 augusti drar jag till turkiet i en vecka , wiie . Vi ska tydligen bo på lyxhotell där man får allt. Så jag kommer kunna ta med min data och blogga där nere , allså jag är verkligen glad . för från första början var det meningen att vi skulle åka till grekland på sista minuten resa och bo ospeciferat villket innebär att man inte vet riktigt vart man hamnar , så vi kunde hamnat på något riktigt dåligt hotell eller på helt olika istället ! Men nu ska vi iaf åka med solresor , gud jag längtar . Hotellet har egen strand också ,och på rummen finns det jacuzzi och bastu . ärligt fan vad nice ! ååååååååååååååååååh . hehe aja nu ska jag upp och duscha sen bär det av til grönan .
och imorgon blir det GÖÖÖTEBORG !!!
kramar
/ en glad Ída

någon bild jag hittade, i sommras tror jag haha ;D

svarar nu istället

Mayra drog nyss och jag ska snart hoppa in i duschen !

Camilla :) om ouuf !:
Hej. Ni har såå otroligt skön blogg. Här kommer frågor som jag vill att båda svarar på.
Ni har såå fina hårfärger. Är de äkta?
Oskuld?
Bästa skönhets tips.
Bästa sättet (enligt dej själv) att undvika finnar även fast man sminkar sej.
Ålder?
Beskriv första kyssen.
Puss på er! <3

Hej på dig , tack så mycket ! :)
Ja eller jag har ju blonderat mitt hår förut , men slingat mest . Men jag föddes med helt kritvitt hår !
Vill tyvär inte svara på det .
Hm ja jag kan inte ge några bra tips på det , för jag har själv inte värsta bra hyn . men kim kan kanske svara på det! det ända jag kan säga är vel att alltid tvätta bort sminket innan man går och lägger sig .
Jag är 14 år
Jag ska vara ärlig jag kommer inte ihåg min första kyss  , hur det var , eller vem det var med . tror det bara var någon random kille , låter ush .. men ah !
puss på dig .


Anonym om im up:
ida, vilket shampoo och balsam använder du? och hur sköter du om ditt hår?
skulle inte ni kunna lägga upp lite videosar också?

Jag andvänder olika hela tiden faktiskt , men jag gillar loreal paris vänta kan leta upp en bild på den och balsamet också . Jag är bara noga med att borsta det, om man går bakåt i tiden så ville jag bara ha ruffs . men nu satsar jag mer på lent,rakt och genomkammat välskött hår ! =)
jo visst kan vi det , måste bara få tid och göra några också .

/ida

godmorgon !

vi vaknade typ för någon timme sen , så det var skönt & sova ut . idag har vi bestämt oss att åka till grönan ,men vi ska åka runt sju tiden ! Och jag lovar att svara på alla kommentarer när jag kommit hem , så fråga på bara om ni undrar om något mera. Någon ville att vi skulle göra videoinlägg , men vi får vel se hur det blir med det . jag gör alltid bara bort mig då , så jag tror nog jag tackar nej till det . men vi får se om jag ändrar mig ;D Men jag uppdaterar som sagt när jag kommit hem .
ha en bra dag , och kim ! SKRIV =)
puss
/ida

igår haha bryr mig inte hur jag ser ut så tyck va ni vill ;D

im up

Jag är fortf vaken , det är dag ute -.- omg omg omg omg , mayra är också vaken . kollade läget nyss ;D haha vi såg nyss på film iaf !
fjorton suger .
men nu ska jag nog försöka sova ..
puss
/ida

sista

eller ja säger godnatt nu , orkar inte sitta och nörda här nu. Men sovgott på er .
pussaaaaaaaar !

gammal -.-

hej bloggen .

Jag kom nyss in , majsan sover här inatt. Iaf så ska jag bara säga att jag svarar på kommentarerna imorgon =) ! Men ja mötte iaf mayra på mossen först, så gick vi hit. och satte på oss mössor haha , vi älskar och skämma ut oss ! vi gör verkligen det. så gick vi först till mayra så hon kunde hämta lite grejer . sen träffa vi mayras BBY xD så gick vi hem till mig en stund , och sen lämnade vi dom på perrongen . såååå drog vi ner till centrum och köpte dricka och dipp och chips, nu sitter mayra och proppar i sig . heeeeeeeeeeeelt vanlig ! ;D
har inga bilder ifrån ikväll . bara några vanliga filmer , men vågar fan inte lägga ut dom -.-
skriver mer tomorrow .
puss
 /ida


godkväll

hej bloggen , sitter här i soffan och tittar på teve . mitt internet har cepat lite nu på kvällen så har inte skrivit så mycket , men så kan de gå ibland . Men nu e det igång igen. jaa .. vad har jag gjort ikväll då ? hmm .. duschat , och ja inte mycket mer, hah kul kväll , i know -.- . nej men nu ska jag kolla runt lite till på datan sen stänger jg nog av den för kvällen . / k
& juste , ja svara på kommentarerna i morgon .

ouuf !


nu e de fixat och nu kan jag lägga in bilder från kameran , shit va bra !
så nu kan ni få lite gamla bilder :P hah titta och njut !





hah ja kan inte lägga in mer bilder , de fuckar sig , man aja . :)
/k


smartingen ajdi !

Ja , att lixom göra reklam för våran blogg så att man får läsare och så , istället för att spamma andras bloggar och så -.- . aja , men jag har nyss ätit en enkel och äklig middag , köttbullar och makaroner . inte alls gott , menmen , ska snart äta tårta tror ja , Min lillebror och sandra har baket en till mig , gulligt ! Men jag ska väl inte gär någonting ikväll. Sitter här i mitt rum , eller jag ligger i sägen och lyssnar på radio. och när min kära fader kommer upp till mig , så ska jag fråga ifall han kan hjälpa mig att lägga in bilder på datan från min kamer . asså jag har tapat bort sladden och jag har hörs att vissa sätter in sitt ''minneskort'' eller något . Så ja .. så kan ni få se MASSA gammla bilder :) .
men hörs sen . puss ! :)  / kim


så här ser jag ut tonight :



reklam för vår blogg

ja nu gör jag reklam för våran blogg på youtube !
vi vinner säker in några läsare ;D

puss


<3



Ja älskar den här låten !
kim

svar på kommentarer

läser era föräldrar den här bloggen:)?

nej , eller asså min mamma har tittat i den någon gång och så . Men hon ''följer'' den itne om man säger så . & ja vill inte att hon ska läsa den , :)

är ni kära i ngn just nu?
har ni bra relation till era föräldrar?
är ni beroende av sex?


Nej de kan jag inte påstå ..
ja det har jag väl , ja kan väl prata med dom om de mest . men jag gör de inte ;D .
hah nej?


hur sminkar ni er? säg vad ni andvänder osv.



en mascara som jag inte alls andvänt länge , 
men ja gillar den ! mycket =) 

En foundation som jag gillar den faktiskt ! men 
jag den e lite ljus , den ja har . Men ja.. 

Ett vanligt puder , brabra ! :) 

 En rouge , inte så bra ! Eller jag tycker inte de iaf .
Men jag kan även andvända solpuder som rouge ibland .

Hoppas ni e nöjda med svaren och så ! :) / kim


dålig uppdatering

jotack , de hr verkligen vart de idag , men jag har inte var hemma någonting typ . Dagen började med en cykeltur med pappa och sandra till en affär för att jag skulle titta på en tapet som jag skulle köpa , och ja . de blev en svart typ med den rosa blomma på, jätte fiiin ! & sen kom vi hem , åt lite lunch och sen drog vi och badade . och nu har vi nyss kommit hem. Ska väl inte göra så mycket mer ikväll , tror ja ! Men nu ska jag svara på lite kommentarer .
puss / kim

kefalonia ?

dit ska vi typ åka , det ligger någonstans i grekland ! vänta ska googla fram en bild på stället .



Det ser väl rätt mysigt ut ,men om vi ska åka så ska vi åka den 28/7 allså två dagar efter jag kommit hem ifrån göteborg så är jag bort i yttligare en vecka...
/ida

/ ida agaiiiin =)

Anonym om svar från ida:
läser era föräldrar den här bloggen:)?

Nej inte vad jag vet , och det är nog rätt skönt. att kunna skriva utan att tänka på att oj nu kommer mamma läsa det här sen , haha ah ni kanske förstår ;)

/ida

kolla vad jag hittade ,  världens finaste kusin och färjan håkan ;D

svar från ida

Anonym om bilder / KIM:
hur sminkar ni er? säg vad ni andvänder osv.


Till ögonen andvänger jag denna , men jag började med den igår . så kan inte direkt säga så mycket om den.


sen det här pudret , som man igentligen sak ha till den foundationen . men jag andvänder inte foundation längre . Men nu andvänder jag bara puder .

och ibland andvänder jag den här . det är olika , olika dagar !
Den är bra , ganska lätt att jobba ut . Men borsten som man får till den är inget & rekomendera !

och sen tar jag den här bara på kindbenen , som ett slags rouge då !
den älskar jag :)
ifrån H&M , det är H&Ms egna !




Anonym om bilder / KIM:
är ni kära i ngn just nu?
har ni bra relation till era föräldrar?
är ni beroende av sex?

Nej jag är inte kär i någon just nu , tror inte jag kommer bli det heller på ett bra tag.
Ja sådär, jag kan visa känslor framför dom . Dom vet det mesta om mig igentligen !
HAHA.. oh no ! defenetift inte


vaken igen !

igår kväll gick jag upp och kollade på CSI , det handlade om pedofiler . ush ! jag fattar inte att dom orkar leva med sig själva .. -.- Iaf så vaknade jag nyss och tänkte svara på den där kommentaren om hur vi sminkar oss , gör det snart .
idag eller ikväll ska jag iaf träffa min tjej ,tror vi skulle träffa några andra också. Mamma och jag håller på att leta efter sista minuten resor , för vi ska ju åka bort en vecka troligen .. det är inte helt hundra , men det lutar mest åt det iaf ! då ska vi antingen till greklan turkiet eller spanien . i en vecka dårå , med carola och tommy . ´såfall kommer jag hem då när ung08 börjar ungefär ;D perfekt ju !
men nu ska jag upp och pussa bella .
kramar !
/ida

/ kim

hej bloggen , vaknade för kankae en timma sen , men jag har inte tid att skriva , för ska ut och göra en ska , skriver när jag kommer hem .
puss hej
& du som kommenterade hur vi sminkade oss , ja svarar på de senare .

/ kim

hello sötnosar , sitter här med datan i knät coh tittar lite på tv. Vi har haft gäster , men dom gick nyss. Annars har jag inte  gjort mycket ikväll . Hoppas ni har haft en bra kväll iaf . Imorgon har jag inga planer på vad a´jag ska göra. eller ska typ bort på dagen , men de e inte bestämt än. men nu ska jag titta lite vidare på tv och sen gå och tvätta bort mitt smink , sen blir det hopp i säng ! Tidiga kvällar blir de för min del när jag e hemma , men de e ganska skönt =) .
Men godnatt på er allihoppa , så hörs vi i morgon .
puss & ha en underbar natt ;D .

ska bara svara på lite frågor ..

till er båda.
hur länge får ni va ute på kvällen?!


ja asså de e helt olika , men ja vid elva oftast , sen senare ibland och tidigare ibland.

till er båda
har ni haft ngt seriöst förhållande?
älskar er blogg!!
kram på er båda

nja , ja vet inte rikrigt vad ja ska säga om de .. så nja är de ända ja kan svara på de ! =) 

De e bara att fråga på , de e kul att svara ! :)


home igen

sådärja nu är jag hemma igen , vi gick bara runt och prata och lite sånt .hehe så köpte vi dricka och knäppte ett par kort , skönt att vara med MIN älskling igen . hehe det låter som vi är tsm , men allså :$ vi är typ det ! på vägen hem snacka jag i telefon med challe och så träffa jag andré plutten . sjukt länge sen , alltid lika trevligt att möta upp min kära klasskamrater ! iaf så nu vet jag inte vad jag ska göra ,imorgon kväll har jag lovat bort mig till mayra . misstolka gärna (A) ! nu ikväll ska jag bara se på film och så skulle jag logga in på msn sa myran , men är hon inne ? OH NO -.-
aja ta hand om er
puss
/ida

bästavän <3


puss och godnatt .
allt för mig !

svar till er sötnosar /ida

Anonym om mot farsta:
använder du lösnaglar ida ?

nej det gör jag inte , det är mina riktiga naglar. Har andvänt lösnaglar en gång i mitt liv , och det var första och sista om man säger så ! tyckte det känndes obeahgligt när dom endå bara åker av . Men i för säg köpte jag bara några på H&M då. Men jag tror nog inte jag behöver det , mina är rätt långa ändå . 
 
Anonym om mot farsta:
till er båda
har ni haft ngt seriöst förhållande?
älskar er blogg!!
kram på er båda

Ja det har jag , två-tre gånger .
tack så mycket .
puss på dig !

Anonym om hemma igen:
Nu när du är hemma varför träffar du inte Mayra ngt?

jag ska ut och träffa mayra om en timme , så ? =)


Anonym om hemma igen:
ida: är du oskuld?

kim: är du?

jag gjorde ett misstag som skrev om sånt på min förra blogg , begår tyvär inte samma misstag på denna . så det förblir helt enkelt hemligt ! tyvär

Anonym om bilder / KIM:
till er båda.
hur länge får ni va ute på kvällen?!

det beror helt enkelt på , mina föräldrar gillar inte att jag är ute och springer . men ikväll tex ska jag vara hemma till runt elva .

pussochkram
fråga på ni bara !

nyduschad

så nu har jag precis fixat så jag har världens lenaste ben , synd att du inte var här anton ;D haha , aja nu ska jag svara på lite kommentarer gör ett inlägg av dom .
ha en bra kväll !
massa pussar .. /ida


kan inte slita mig från denna kamera .. (a) / k







bilder / KIM

Till dig som ville veta vad jag fick i pressent , och till er andra ochså såklart !

två par jackor 
en röd & en jeans jacka.

två par troros , ett linne , några armband & ett par jeans
Det fick jag plus några filmer och högtalare , som jag sa förut .
Men jag har inte fått alla pressenter än :) . 
 
Bilder tagna idag



& min outfit

 
& en sak till någon undra om ..
ida: är du oskuld?
kim: är du?
Jag kan svara åt mig själv , och ja .. ja är oskuld !

hemma igen

vad kom man hem med då ?
jo det här :





älskar det svarta nagellacket , så fint med svarta naglar tycker jag .
jag ska nog måla mina på en gång !
puss /ida

hello

godkväll på er !
Pappa hämtade mig förut , vid ett tror jag att de var , sen drog vi till papppas kompis , och bara hälsade på -.- . Sen blev vi bjudna på fika hos pappas kompis ! Så vi var där en stund , tråkigt . Men jag har iaf nyss städat mitt rum och rensat min garderob här , skit asså jag har verkligen inga kläder kvar ! Så nu ska de köpas massor ! Vi ska snart äta och efter de blir de efterrätt , hallon tårta , muums ! & sen får jag även pressenter . Någon kommenterade och sa att jag skulle visa min saker jag fick i pressent , och självklart kan jag göra de , men det kommer med ett inlägg senare ,för jag har inte tid just nu ! Men nu ska jag äta tror ja .
skriver sen , puss/ kim

vilka ar era 3 eller 4 narmaste kompisar?
kan du visa kim fad du fick i present nar du fyllde ar?

hmm .. mina  tre närmaste kompisar är nog .. Ida Josefine & .. ja asså de e lixom dom jag strå närmst . Men seN e de massa mer , men fanny eller ritu kanske?

& ja som sagt så kommer de bilder på mina saker jag fick sen .

mot farsta

nu väntar jag bara på pappsen , så ska jag till farsta och kolla lite . klädd som en luffare och allt , men bryr mig inte ett skit längre hhhhhhhiihii , just jag saknar verkligen min klass . otroligt mycket , skit jobbigt . älskar alla dom dära vanliga människorna ! =) jag gör verkligen det, allihoppa . så om du läser det här och går i min klass så vet du att jag älskar dig ! hehe jag brukar inte ge folk så såhär mycket kärlek . men bleive me dom här goda människorna är verkligen värd det .
aja här har ni maj
/ida


så här ser jag ut just nu



svar

Anonym om frågestund ?:
vilka ar era 3 eller 4 narmaste kompisar?
kan du visa kim fad du fick i present nar du fyllde a
r?

svar från ida : mina 3 närmaste kompis är  : Mayra Kim Josefine !


älsklingdå =)

fick en kommentar om mitt hår att jag borde klippa mig för det såg förjävligt ut ! hm , okej ? jag brukar få helt andra reaktioner .ellerhur mayra ? haha ;D nej men helt seriöst nu , skulle jag klippa mig för att en som inte vågar skriva sitt namn tycker det? nej idiot -.- !
fast jag klippte mig faktiskt för ett tag sen , så har inte lika långt längre .
men okej jo nu ska jag gå och leta upp en rakaparat och raka av mig skiten , jag menar .. jag kan ju inte leva med att nån inte gillar mitt hår :( !
åååh ....
/ida

godmorgon

Hej , jag vaknade tidigare idag . men det är skönt för jag orkar inte sova längre haha ! men jag gilar inte att göra det ensam , jag gör verkligen inte det .. Men nog snackat om det, iaf så ikväll ska jag kanske vara med mayra . Om jag inte skulle äta ute med dadi , men vi får se hur det blir .
Inatt tänker jag åtminstonde sova med bella , bättre än inget och hon är ju rätt mysig hon !
ha en bra dag !
puss
/ida


tisdag / KIM

godmorgon på er ! Jag vaknade nyss , av att min mobil ringde på dolt och samma sak igår kväll när jag låg och sov ! Rikrigt irreterande. aja , pappa kommer och hämtar mig vid tolv tror ja . Så jag ska väl börja gör mig i ordnings snart . Men ska hoppa in i duschen nu , så vi hörs sen .
puss

juste , kan svara på det här .

Postat av: anonym

vad har fått dig att se så negatift på killar ida ?
till kim
är du ihop med någon ?


nej du .. det är jag faktiskt inte.

haha inte alls långt svar mot vad ida gjorde
men det finns inte så mycket att skriva mer
än vad jag gjort .. ;D

svarar innan jag går upp

Postat av: anonym

vad har fått dig att se så negatift på killar ida ?
till kim
är du ihop med någon ?

ah jag kan ju svara på det till mig iaf .
okej var berädda på ett låååååååååååååååååååååååångt svar ! okej inte långt , men jag känner att jag verkligen behöver förklara . för det är faktiskt inte okej att bara vara emot något sådär utan anledning , men jag har mina anledningar . Lixom mitt sätt att se på saken angående det där ,allså jag hatar inte killar . För det är något med dom som vi flesta tjejer dras till , eller om det nu är dom . eller om det är vad dom får oss till att känna , den där tryggheten i deras närhet ! men först och främst respekten ,  hoss vissa & inte hoss andra . Jag har faktiskt bara blivit riktigt sårad på insidan en gång utav en kille , och det har tagit mig nästan hela sommaren att komma över . Men sen om vi snackar om ''sårad'' på utsidan , så kan jag inte ta upp det på bloggen... då folk skulle börja prata så fruktansvärt så jag nämner inga namn! Men då pratar vi om någon som gjort mig illa under så lång tid utan någon som vetat om, och det är helt annurlunda kanske.. även om det hände utan hans medvetande. genom att han blev arg , det kanske var mitt fel ? vad fan vet jag .. men skit samma , jag har inte så lätt att trivas med någon längre . thats it ! visst man kan känna sig säker i personens sällskap , men allt som har med kärlek och göra, är för stunden ! Ena dagen kan man säga '' jag älskar dig mest och jag ska aldrig lämna dig'' dagen efter så har man glömt det där . och säger '' det här funkar inte , herå''  jag skulle nog aldrig kunna göra så ! visst jag har sagt '' ska aldrig lämna dig'' och sen efter månader inte orkat mera och gått ifrån .. Men det har ALLTID , ALLTID varit pga något som hänt i förhållandet ! I början känner man alltid '' det här kommer hålla'' för man känner sig så säkra på varandra , men med tiden blir det där .. något helt annat ! man börjar ha stenkoll på varandra , då kommer man in i en tid där allt går ut på att bråka allt handlar om avundsjuka ! hur långt är man redo att gå ? det finns människor som tar livet av sig pga att dens kille/tjej setts med någon annan. är det verkligen värt det ? Jag vet man är kär , vart där , kännt så. Men handlar kärlek om att behöva gå igenom så jävla mycket skit ? handlar det om att lita på varandra ? ja det gör det . Men hur länge kan man just det ? Lita på varandra .. tills något/någon kommer emellan . Då glömmer man allt det där man sagt.. sen kanske man kommer på det igen , men då är det försent ! Jag vet inte hur det var för min mamma när hon var ung , men dom vet inte så mycket om hur det är för mig ... dom har sett mig sitta och storböla för en kille , sett mig springa ut i en skog helt sönder gråten allt för en kille ! Min pappa tex, han vill verkligen skydda mig , för mycket . men han sett hur jag mått , han litar inte på någon kille jag nånsin skulle ha . För han vet vad som kommer hända.. det gör jag med ! men som sagt så glömmer jag det , inom ett år kommer jag säkert vara i ett annat förhållande . glömt allt det jag skriver om nu , vara sjukt lycklig . Men sen ,kommer jag hamna här igen. Jag VET det , inget jag tvivlar på ! tillbax till frågan nu , vad har fått mig att se så negatift på killar ? det finns inget bra svar , jag bara gör det. jag känner så !

/ida
godnatt nu.


såhär ser den ut ..


ganska stor är den faktiskt ! Men rikrigt bra ljud ..
ni får bild på de andra i morgon , men nu ska jag
upp och sova , godnatt
/ kim ♥

NAJS !

åh vad glad jag blev när jag såg att du fått ipod högtalare , som ni kanske läste så fick ju jag några innan vi drog ner till blekinge .. men allså det är något med mig och elektriska grejer .. jag tar bara sönder dom ! så självklart har jag redan sprängt dom , 500 raaaakt i sjön . så jävla typiskt mig -.- Men nu har vi ju nåt att pumpa med på hotell rummet i göteborg . jag och kimma ska ha eget rum , underbart ! Juste nu har jag snackat me mina päron om klubberiet , så jag ska dit nästa gång . tosse har laggt undan biljetter till mig och mayra , och kim ska kanske också följa med . roligt ! sen sover vi alla hoss mig efter , men jag har iaf sett på beck nyss . Jag tycker igentligen dom är så obehagliga .. jag menar sånt där händer på riktigt , hela tiden ! Men hur mycket uppmärksammar vi det igentligen  ? vi bryr oss bara om det händer någon som står oss nära . och jag tackar gud för att det inte hänt något med mina nära & kära! men tänk alla som varje dag förlorar någon ... så hemskt ! lägger verkligen en tanke på alla som någonsin förlorat någon nära ...

aja mina föräldrar tycker jag ska gå & lägga mig.. för att dom tycker jag vänt på dygnet totalt, kan vara sant ! men jag är inte trött.. och jag hatar att sova ensam , är rädd för att gå upp & lägga mig i sängen just nu . det är pinsamt , men sant .

/ida

läggdags , tror ja ..

Nu ska jag nog gå och lägga mig , ingen ide att vara uppe .. I morgon ska ja iaf till min pappa , har inte träffat han på tre veckor , men & ? , aja ni får ha de så bra , så hörs vi i morgon bitti ,
puss sötnosar / kim


<3

ibalnd önskar jag att jag bara kunde spola tillbaka tiden , till den tiden  jag var som lyckligast !

/ kim

godkväll !

hej på er , hur mår ni egentligen ? haha själv mår jag toppen ,  jag har vart på rikrigt bra humör idag tror ja iaf ., Min moster har iaf vart här på middag , grillat blev det och sen efterrätt och sen var de lite pressentöppning. Jag fick lite filmer en jeans jack och någon röd jacka (?) haha ah och så fick jag ipod högtalare, rikrigt grymma , skit bra ljud . Dom var rikrigt bra iaf . Jag fick bland annat twilight så den har vi tittat på nu . Den var faktist bra , men vi har ju frågestund så fråga på ! Men ska ta med mig datan upp i rummet tror ja , så vi hörs snart , puss

gammla  , men har inga nya bilder -.-

bästa låten nånsin ... nästan !


xoxo ida

frågestund ?

jaaa eller ah eftersom typ inga av våra läsare vågar kommentera så blir det ju lite tråkigt , men ni får faktiskt fråga frågor anonymt för vi är inte direkt dom som kollar upp ip sådär. vet inte direkt hur man gör och bryr mig inte så särskilt mycket , det här är kanske inte direkt någon frågestund men ni våra 69 läsare måste ju undra över något någon gång ? det är bara fritt fram och fråga när ni vill . kom ihåg det !


/ idisen

hej igen bloggen, nu har jag sån lust att blogga ! men om vad ? just nu har jag ont i magen , väldigt intresant för er va . nej men det är ju faktiskt ni som läser om oss . och om jag har ont i magen så vill ju jag faktiskt berätta det (a) haha nej jag driver , jag bara skriver bara på så jag hinner inte tänka .. men jag har iaf ont i magen ! =) eller vafan vadå glad smiley , ingen glad smiley här inte * =( sådärja ! i blekinge lärde jag faktiskt min mamma och pappa att när man skikar sms så ska man skika hjärtan och smileys så personen verkligen förstår att man inte är sur , haha det låter så mobbat men det är ju faktiskt så . så jag fråga min pappa varför han alltid är så kall på sms ? han ba vaa .. föräldrar asså , dom förstår ingenting utav dagens samhälle -.- igentligen tror jag faktiskt att det är DAGENS ungdommar som vet mest , jag menar vuxna växte upp i en helt annan tid . så igentligen har dom ingen aning om vad vi sysslar med och så .
nu ropar mamma att maten är klar , sallad . tro mig det är vad jag behöver efter så mycket tjockande !
kramar

killar ..

har jag ingen respekt för , det vet nog alla redan . så som jag tjajat om det , visst killar man känner . men inte andra ! låter kanske kallt , men fan va ni får tjejer sårade . tjejer sårar också , men jag tror nog killar ligger steget före angående det ! & hur mycket tänker dom ? visst dom tänker men tre dagar efter -.- det är faktiskt vetenskapligt bevisat att killar inte tänker med hjärnan . i alla fall i min värld ! okej o nu till er killar som sitter och svär framför datan , om ni tycker att det här inte stämmer in på er ? Ta inte åt er då ! för då syftar jag inte på er . utan jag syftar på dom som det faktiskt gäller . okej ?
aaaaaa det är vad jag tycker , alla har rätt till att tycka olika . så smält det bara ni som blir så irreterade på det ! 
puss cuties 
/ ida


 


/ida

saknat mig ? dum fråga . hääähäää , nej men allså jag vet någon som verkligen saknat mig . och det är nog mayra & tro mig jag har verkligen saknat henne också . min älskling lixom verkligen ÄLSKLING, och henne ska jag vara med hela veckan tills jag åker till gbg . utom imorgon då , för då ska typ jag och pappa åka och kolla på mobil och annat . igår blev det lite konstigt , men det slutade bra . när vi skulle åka där ifrån började min mormor gråta , ni förstår inte hur ONT det gjorde i mig .. så jag började också gråta , så känslig är jag inte . men jag var trött då får man lättare typ.. eller jag vet inte , men efter allt som hände på kvällen så var jag ganska ... åh vill inte prata om det !
älskar dig mormor , om du någongång ser det här så ska du veta att du är världens bästa mormor och jag skulle aldrig byta ut dig mot någon..!
men hoppas ni har det bra , oj pang lät det.. nu ramla bella där uppe . ska se hur det gick med min klantiga bebis !
ta hand om er sötisar .

hemma / kiiiim

hej bloggen ! nu har jag just kommit hem från bleking , nu är man hemma i helvettet igen , haha nej skoja bara . Det är skönt att vara hemma också . Men vi drar ju iväg igen på fredag . härligt ! Idag så ska jag få lite pressenter och så , eftersom jag var ju inte hemma på min födelsedag . Hoppas jag får något kul =) . aja men nu ska jag börja packa upp min väska och så hörs vi sen ,
puss

goddddaaaaaaaaagg !

hur mår ni ?
själv mår vi bra , idag har det regnat igen . tråkigt, men vi har legat och kollat på film låt den rätta komma in , rätt deppig film kanske men den passade nog rätt bra hur som helst . ikväll ska vi ut och göra någonting iaf , vi börja ju typ bråka med några bondtjejer här nere . så ah om vi ser dom igen så blir det lite kul , allså det är verkligen kul att bråka med dom . jag menar inget illa , för ingen av oss är den som bråkar med folk sådära . men här är det bara kul för dom tror att man är rädda för dom , jo men absolut vi är jätte rädda för två tjejer som vågar glo på oss -.- ! vi har inga bilder att bjuda på just nu , men ni får klara er utan så tar vi några ikväll !
pussar

godmorgon

hej bloggen ! Vi vaknade nyss , eller ja .. ida gjorde ,  jag har vart vaken ett tag . Igår tittade vi på film som ida ville och det blev fucking åmål, jag hade inte sätt den föut , men den var väl bra ! Idag har vi inga planer på vad vi ska göra , ingeting specillt , tror ja ! Och idag är det ju sista kvällen här , rikrigt tråkigt !
Men nu ska vi nog ner och äta frukost snart , Ha en bra dag !
puss / kim

godkväll

hur mår ni ? själv har vi garvat oss igenom hela kvällen . alla är verkligen så vanliga idag , just nu väntar vi på att mayra ska säga bretty i micken . jag börja verkligen gråta när hon sa det , vi har iaf badat nu i kvällen . det var så läskigt ,så jag fick tårar . verkligen tårar , för det var djupt och mörkt ute och det blåste . inte kul , inte kul alls ! Men nu sitter vi här och har jätte mysigt iaf , och jag vill se på film , har inte sagt det te kim än . men nu ser hon ju vad jag skriver , så du kim ... jag vill gärna se på film ! nu fnittra hon lite =) hiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiii . ha de så bra !
puss / ida


HAHAHAAHAHAH xD

Den underbaraste menniskan piyarat love säger:

Jag såg myra jag tror hon heteer så hon var med en assssss snygg kille men jag kände inte han
HAHHAHAHA AAAAAAAAAAAH MYYYRA !


hej bloggen .

hur mår ni ? själv mår vi bra , vi ska snart duscha . men vi väntar lite , sen får vi se om vi drar ut . men tror vi gör det imorgon istället eller vi får se .. det beror på vad klockan blir helt enkelt ! Nu är mina kusiner här iaf , imorgon kommer sofia och linn . imorgon blir ju allså våran sista kväll här , sorgligt ! =( men redan på fredag drar vi till gbg. härligt, men ha en bra kväll !
NI ALLA ÄR SÅ FINA , kom ihåg det =)
/
gammal bild

här har ni





ha det bra sötpajar !

hej bloggen

 vi sitter och tar kort med min kamera just nu så vi har något att bjuda på. vi sitter här med bullar på huvudet och vi behöver verkligen duscha , vi gjorde aldrig det igår ! och jag mååååste duscha varje dag , verkligen måste !!
aja vi ska bjuda på oss själva ändå !
/ GIISSSA VEM

till majjra

det åskar här & jag är verkligen rädd för åskan .. inte kul ! men tänkte då kan jag ju skriva en liten text till mayra alejandra valencia .... kommer inte ihåg alla hennes namn -.-

ville bara säga att jag är så grovt glad att du&jag är så pass nära varandra som vi faktiskt är idag, det är lixom alltid så att så fort något händer då är det dig jag smsar på stört.. för jag vet med all säkerhet att du kommer förstå , & när det kommer till killar. då är det verkligen dig jag kan berätta allt för , när vi gått igenom samma sak och står på samma plats idag . Glada och stolta över oss själva ! ellerhur ? jag tycker att vi verkligen är värda den stoltheten , för så mycket vi faktiskt gråtit.. efter allt det där , jag kan inte förstå hur vi lät oss själva gräva ner oss på det sättet ? för vi var kära ? det är ingen bra förklaring .. för kärlek ska inte behöva ge en så mycket ''sorg'' ! vad har vi lärt oss utav allt det här ? att vänner är allt . verkligen allt , dom finns där! hela hela tiden , man måste bara lära sig att uppskatta det ! Du har bevisat för mig att man alltid kan räkna med dig , vi har bråkat . och tro mig , allt rasar för mig då ... jag säger inte bara så , utan det är så ! Snart har vi våran ettårs dag ellerhur ? (a) inte långt kvar älskling ! vi sa ju faktiskt förut att den här sommaren skulle bli våran, och du .. jag tycker vi har gjort den till det ! för allt har handlat om oss , mycket arbete om att kunna gå vidare . men nu när vi båda två lyckats .. så kommer vi kunna fokusera på så mycket annat , vi har mycket roligt framför oss ! våra sexiga guldkort . älgen & muppen . haha riktiga godbitar eller vad säger du ?
sist men inte minst : du är en sån fin vän , det vet jag att du vet ! Jag kommer älska dig tills dagen jag dör. jag kommer det gumman..

godmorgon på er !

heeeej bloggen , kims pappa ringde när vi vaknat och bad om ursäkt .. haha =) jaja vi vaknade för en halv timme sen ungefär. Idag är det någon loppmarknad här i torhamn som vi blev bjudna tilll igår , haha men vi tackar nog nej -.- ! Idag är det molnigt , inget fint ! tråkigt , men vi vill endå bara ligga inne haha ... det är verkligen så vi levt här .vi sitter inne för det mesta på dagen , sen på kvällen drar vi ut ! men det är mycket skönare på något sätt ! nu ska vi ner och äta frukost iaf , ska bara kolla lite på facebook först.
ha en bra dag !
kramar /ida


haha juste

KIMS PAPPA HAR VERKLIGEN GLÖMT BORT HENNES FÖDELSEDAG , NU ÄR DAGEN SLUT  .. OCH HAN HAR INTE ENS HÖRT AV SIG . ÄRLIGT JAG TYCKER DET ÄR SKIT KUL :'D NEJ MEN ASSÅ .. VI HAR BARA SKRATTAT ÅT DET .. MEN IMORGON DÅ BLIR NOG INTE KIM GLAD .. HAHA
JAJA VI HÖR AV OSS IMORGON .

hemma igen !

nu kom vi nyss in , vi var ute och snacka med någa roliga killar asså haha dom hade verkligen humor.. och så pratade jag med min majskorv i telefon också . vanlig hon med ! :$ dom trodde alla stockholmare rökte ? oh så fel, och en var från malmö också . haha skönheter dom var -.- aja vi tog kort med dom , mygush ni måste ju få njuta lika mycket som vi fått ;) men det var bara två av dom som vågade ställa upp på bild -.- eller ska kolla hur de var .
men sovgott sötnosar !
/ida


?

MIN EGNA PAPPPA HAR GLÖMT ATT GRATTA  MIG ?!
HUR KAN MAN GLÖMMA SIN DOTTERS FÖDELSEDAG ?
HAHA JA MEN DAGEN E JU ÄNDÅ INTE SLUT ÄN .. 

aja , men nu ska vi ut , im so HAPPPPPPPY ! :D oooouf ! Men hörs sen , puss hej
kim


så nu har vi käkat !

hej bloggen , vi åkte allså hem till mina kusiners lilla sommarstuga . där var några andra också , plus min bedårande storebror som åkt buss hela dagen ner hit . så vi sjöng lite för kim och david , som fylllt år :) häääähäääääää , och kim fick en liten present av min moster . =) jaja vi tog lite bilder, och åt jordgubbar . men nu ska vi kanske antingen tbx dit eller så drar vi bara ut eller något !
& du som frågade vart jag köpt mina skor , jag köpte dom på dinsko ! på rean :)
här har ni en fin bild på mig kim & antonnwwwwwwwwww ;

lite fort innan vi drar

dagens outfit & lite på oss bara
Ta hand om er !
pussar


kim hääär ;D

hej bloggen , idag har vi inte alls skrivit mycket , men vi har väl helt enkelt inte haft orken till att göra de. Nu ska vi iaf iväg till idas moster och äta middag och så kommer det några mer dit . & sen ville typ ida ut och cykla framåt kvällen så de kankse blir så !
Men ni får väl ha en trevlig kväll , så skriver vi någon gång i kväll ,
puuuussss

godmorgon

hejj, vi vaknade nyss. men vi sov länge för vi somnade vid fyra tiden, hela morgonen har kims mobil ringt och vibrerat... ååååh nu gjorde den det igen -.- ! haha men ah nu är vi vakna iaf , bella ligger här brevid men hon har typ fått ögonflammation på ena ögat , det ser jätte läskigt ut .. men när pappa kommer hem får han åka och köpa något för hennes ögon ! han är och spelar golf nu så .. ah ! men vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag , men det ska iaf komma några gäster hit eller till anton .så vi ska också äta där ! men ni får ha det så bra .
pussar
/ida

hej bloggen .

först ska jag skriva en romantisk mening till min mayra poraya från botten utav mitt hjärta :
"Jag ska aldrig ta med dig på bergsbestigning för dina ögon får mig att tappa fotfästet''
älskar dig <3

JAG OCH KIM SÅG NYSS I MIRORRS, VI HAR BESTÄMT ATT VARA UPPE I HELA NATTEN .
PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSS
/IDIS

ouuuuf fjorton nu (a) / KIIIIIM

FUCK ALLA  , FYLLER ÅR NUUUU ! ;D GRATTA PÅ ! (a)

gammal -.-


hemma igen

KIM FYLLER ÅR OM TYP EN HALVTIMMA ! NI FÖRSTÅR INTE HUR LEDSEN HON KOMMER BLI OM NI GLÖMMER ..

iaf så kom vi nyss in , vi gick till hamnen sen till en skola alltså vi möter alltid killar här som börjar småprata med oss . vi har bara mött en godbit , men han var ensam och vi var allt för fega för att säga ngt så vi satt och kollade på honom i smyg , men det var lika  härligt de ;) jaja här har ni lite bilder ifrån kvällen .
puss på er




& en bild ifrån igår =)
pusssssssssssssss

redan hemma

japp vi kom hem tidigare än planerat , så vi ska dra ut ! så det får bli ett lite snabbt inlägg , jag köpte iaf ett par skor och ett halsband . lägger in bild på det snart , kim hittade ingenting . men iaf så var filmen bra faktiskt , men den slutade dåligt! som alla spännande filmer gör -.- sen efter gick vi och åt , sen åkte vi hem och nu sitter vi här och är jätte sugna på att gå ut . men här får ni lite bilder , om jag nu vågar lägga in någon av alla tusen jag tog på mig -.-
aja puss på er alla
/ ida


vi drar om 20 min

min outfit förikväll blev ett par ljusa jeans tights , grått linne och min älskade jeans jacka ! kim har på sig ett par jeans och ett vitt linne , båda är enkla men otroligt skönt . aja vi tar med kameran såå ni får se oss, och självfallet ska vi in  och shoppa lite först ! ååh jag är så glad , men saknar min älskade Mayra...
/ida


gooooooddag !

Hej bloggen , idag är det fint väder här igen ! det verkar som att solen alltid lyser här ? Men iaf vid fyra ska vi in till stan , kolla runt lite . det är tydligen rea på gina och så , sen ska vi på bio . sen ska vi äta efter det ! vet inte riktigt när vi kommer hem , men när vi kommer hem går vi säkert ut igen . eller det beror på vad klockan är , vi tar med oss kameran så vi kan ju försöka ta lite bilder och så !
ha det så bra.
en massa pussar

SOOOOORGLIGT

hej alla älskade älsklingar ! hur mår ni ? BRA SÅKLART FÖR NI LÄSER VÅR BLOGG SOM JAG VET ATT NI ÄLSKAR . FÖR NI ÄLSKAR OSS , VET DET . ANNARS SKULLE DU INTE LÄSA ELLERHUR ? eftersom vi är bäst i världen och du är så avundsjuk på oss för vi är allt som du inte är !

hmmm, vem lekte jag nu ?.. -.-
det där var helt ironi för er som inte redan förstått det.
men vad skulle ni tycka om att vi satt och skrev om att NI älska oss hela tiden istället för att skriva något vettigt, och att vi leker att vi en dag ska bli stora bloggare ? haha neejtack . eller sitter och spammar andra bloggar för att hunda efter kommentarer .. yeah min blogg är stor för vi sitter och skriver kommentarer till andra bloggar så dom ska klicka på oss ... ååååååååååååååååååååååååh det är så synd ! det är verkligen det . så jävla roligt att gå in och kolla på *hosthost* vissa bloggar som verkligen är sådär ! lixom typ '' hatar när jag inte har nån kommentar men daaaah nu har jag lixom typw alltid deh lixom kolla självaw'' så kollar man så står det på varenda '' svar : jo jag mår bra , själv ?'' -.- aah era bloggar är verkligen så stora , och alla verkligen älskar er .. och är så avundsjuka ! jo men så är det, fan vakna . tro mig , sjukt många ser så här på er -.-

ah en sak kan vi säga , vi tror inte vår blogg ska bli stor eller något. utan vi bara skriver för vi tycker det är kul , och våra vänner läser ju och säkert några flera och så . men det är ju mest folk som känner oss och så ! :) ja men alla gör på sitt sätt . bara det att ert , hmm ... ah hittar inte rätta ordet ! men inte det bästa.
puss

älskar den /ida



dålig uppdatering

jaaa som sagt har vi uppdaterat fruktansvärt dåligt idag , datan ligger i kims knä just nu så det är lite skakigt och skriva ! men iaf har vi badat nu på kvällen , vi hittade knark... allså jag skämtar inte med er ! vet att ni tror att jag bara säger det , men vi var och bada ute ensamma på en udde så hitta vi någon lite flaska med vitt pulver i . så slog jag sönder den , för se vad det var . så lukta det konstigt , så vi tog med det hem ! oc h då berätta min pappa att han var helt säker på att det var knark ... så ah.. jaja iaf så får jag vip nu av jesper wallenholm . äntligen :) haha men han gjorde det för kims skull! nu bestämmde vi träff med honom tills när vi kommer hem . trevligt =) Men vi har iaf inga bilder ifrån idag , men vi har bara tagit det lugnt för det mesta . tills vi gav oss ut på en bad utflykt då.. imorgon ska vi iaf åka in till stan och så . vi ska på bio nya harrypotter . först hade vi tänkt kolla på den där bög filmen bruno ! men det var många som skulle på harrypotter så vi valde den iställe , sen ska vi ut och äta efter filmen men vi måste hinna med 22:37 bussen ifrån karlskrona till jämjö för annars kan vi inte komma hem . bussarna går inte lika sent här ute ju -.- men vi lär ju hinna iaf !
på fredag kommer David hit , sen på söndag kommer Sofia & Linn .
sen på måndag åker vi hem för er som inte visste det , men redan på fredagen så åker vi igen . till göteborg ! vi ska gå på liseberg i två dagar och på hotell och så . jätte mysigt !
hoppas ni har det bra där hemma .
pussar

15.16

hej bloggen, igår somnade vi väl runt halv tre , haha vi ringde runt lite och skrattade. Skit kul vare. Men idag så vaknade vi iaf halv ett , och jag var vekligen helt död ! Vi gick upp och titta lite på teve och sen och spela badmion men smatingen själv , altså ja kastar upp den på taket -.-. Vi  har nyss ätit lunch. & bestält bio biljetter tills i morogn. det blev harry potter. Hoppas den är bra då ! Coooolingen ida ligger och tar bilder på sig själv under täcket , jo men hon e vanlig ! Vi vet inte rikrigt vad vi ska göra idag , ingeting speciellt förmodligen , tare lungt ! Men ni får väl hare så bra så hörs vi senare .
puuss !
kim


/ kim

hej bloggen , vi kom nyss hem . Vi har vart ute och cyklat. skita långt , typ mer än två mil. Så nu har vi rikrig träningsvärk  rumpan (a) , Och i jämjö så träffade vi några och va me dom ett tag. Och nu sitter vi här och tjockar i oss lite chips , gott ! Men nu ska vi titta vidare , men vi skriver nog mera i morgon . Ha en bra natt , och sov gott !
puss

21:26

hej bloggen , nu har vi sprungit runt lite i området och tagit lite bilder . Vi satt och gungade så ställer sig några killar och dansar för oss på taket ? jätte söta -.- jooo men asså dom var det ! aja anyway här har ni lite bilder ,
vi kanske drar ut igen eller något .vi får se !
ha en bra kväll .
puss
(klicka på bilderna)




näääääääääää nu orkar vi inte lägga in flera.

här har ni oss JUST NU !

vi bjuder på oss själva.





GODKVÄLL !

nu är alla här ,vi har tagit ''fördring'' hehe . här är det huuur fint väder som helst och alldeles föör varmt igentligen -.- ! Men ah , rätt skönt ändå . Vi ska iaf grilla , och så är det efterrätt & hela köret . Vi ska ta mycket kort ikväll har vi bestämt , kameran är laddad iaf ! VI har uppdaterat dåligt idag , vi vet .. Men vi har inte haft tid helt enkelt . inte för vi gjort något specielt .. men vi har varit helt döda och bara tat de lugnt hela dagen , jätte skönt ! VI har bestämt oss för att åka in till stan på torsdag och gå på bio och äta och så . vi ska ta oss in dit på egen hand ,med buss . lixom det kommer ta ungefär en timme ! och vi har aldrig åkt buss här förut , så vi får ju se hur det går .
Men nu ska vi ta lite bilder med webben .
ni får se snart kanske !
puss

kim

hej på er, vi håller på att göra oss i årding , för att det kommer några hit , bodil och några , haha :) ida plattar håret just nu , eller hennes käre kusin gör de på henne. Så duktig han e. Men nu sak vi fortsätta , de blir väl något mer inlägg senare förhoppningvis .
puss


godmorgon

Hej bloggen , vi vaknade för typ 2 timmar sen . men vi har inte orkat blogga , men nu ska vi iaf ner och äta lunch .  någon baugette , sen runt fem får vi gäster så vi kanske inte kommer kunna blogga så jätte mycket idag ! men vi får se hur det blir
pussar
båda

Godkväll

Vi har nyss vart och badat i havet , jätte skönt ! det var faktiskt riktigt varmt , så vi simma ut till någon flotte som ligger rätt långt ut så satt vi där och så :) nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, men vi får se vad vi hittar på ! Vi har inte tagit några bilder idag , för idag så ligger kameran på laddning . och det behövdes nog (a) Nån dag ska vi in till stan också ,eller typ två dagar . eftersom vi ska på bio också , men det gör vi nog på kvällen istället så vi kan äta inne där också ! jag bjuder ju som sagt . Så nu vill jag bara påminna er alla att Kim fyller år på fredag 17 Juli ! GLÖM INTE DET . Ah här är det skit fint väder iaf , och det har varit det i stortsätt hela dagen . utom när vi vaknade, för då öste det verkligen ner ! så då drog alla andra in till stan men då sov ju lixom vi -.- *SUCK*
Men ni får ha en bra kväll . så hör vi av oss senare
puss
/ida

MIN BEBIS

!

hej bloggen, jag fick lite problem med min piercing och så idag.. det börja blöda jätte mycket , och piercingen hade åkt ut . fråga mig inte hur , för jag har ingen aning .. så jag fick sitta och vara livrädd i flera timmar tills mamma kom hem med en ny piercing och då tog det ett tag att kunna få in den igen .  sen efter en stund när jag lugnat ner mig lite ,så gick vi ut på gräsmattan och åt lite körsbär . jätte gott , det är jätte fint väder här nu ! så vi kanske ska bada ikväll , vi får se hur det blir . men hoppas ni har haft en toppen dag =)
pussar




såhär blev våran kväll igår



godmorgon

vi vaknade nyss, idag öööser det ner här . vet inte vad vi ska göra , men nu ska vi bara kolla runt lite på datan och så !
pussar

nu kommer sanningen fram..


hej bloggen

vi kom nyss in , men ska dra ut igen . men bara en liten stund , vi uppdaterar antingen när vi kommer hem eller imorgon .. sen har jag en sak att erkänna för er kära bloggläsare , men jag berättar allt om det i ett litet videoinlägg .... ! som jag laddar upp snart
puss
Ida

godeftermiddag

klockan är redan halv fyra, ikväll ska vi grilla hemma hoss kusinerna . gott, vi har iaf bara glidit runt här & tagit en massa bilder , det är typ vårt liv när vi är här ! Men här har ni några ,
juste vi har även bestämt att nu på fredag när Kim fyller år så ska vi åka in till stan här (karlskrona) så ska jag bjuda henne på bio ! =) men här har ni lite bilder iaf !
puss


det här köpte vi =)










det går inte att ladda upp mer bilder just nu så ni får flera nån annan gång pusshej


Godmorgon

vi vaknade för typ 40 min sen , här är det fint väder . solen lyser , men lite molnigt bara .. tråkigt ! menmen , oj nu kom det nån in i huset .. säkert anton . wieow , det vare !
men ah nu ska vi ut , skriver sen ikvällen !
puss

/Kim

Här har ni en vanlig video på ajda mattsson , från ikväll . direkt när kameran stängdes av så ramla hon i , hahaha så tråkigt att jag inte fick med det !!!!!!! :@
aja här har ni

HEJ BLOGGEN !

VI LEVER , och är jävligt glada för det -.- !
vi kom iaf nyss in , och har tagit typ tusen till bilder och en massa videor . Sitter just nu med mjölk över hela mina byxor , ja hur gick det till ? jag skulle hälla upp ett glasmjölk så kollar jag på kim samtidigt som jag häller så fortsätter jag hälla rätt länge sen märker jag att det gått över kanten ... nej men jag är smart ! Ja vi har iaf cyklat i flera timmar , JA JAG HAR CYKLAT ! -.- Men ah nu tänkte vi bjuda på lite bilder och kanske någon video , vi ska ringa min brorsa om en halvtimme när klockan blir tolv . Eftersom han fyller år då 12 juli allså !
Men ha det så bra !
puss



tjenare !

Hej bloggen , nu är vi i torhamn (blekinge) här lyser solen och vi har gått runt och tagit lite kort och så , fått lite flirtar ;D haha men snart ska vi ner till hamnen det är ''viskväll'' ( när några tråkiga gammlingar sjunger) men ah ... vi drar vel om det är allt för trist ! JUUUUSTE MIN MORFAR HAR VART MED I TIDNINGEN , SOM EN HJÄLTE TYP . kan ta kort på de sen (A) men här har ni lite blider iaf ,
ta hand om er !
o juste du mayra brorsan jag har din tröja . *SUPRISE* !
puss



okeh okeh heråh

tja bloggen

nu ligger mayra på en madrass och typ pratar i sömnen själv laddar jag ipoden och sådära ! vi ska svänga förbi och hämta upp kim om en kvart och lämna mayra i samma veva , sen bär det av emot torhamn !
puss , sköt om er .
skriver mer ikväll antar jag , lite senare när vi kommit fram och så !
xoxo Ida

H E M M A !

hej sötnosar , nu har jag kommit hem , eller planet gick vid två och vi var hemma vid åtta. Jag har haft det jätte bra , soligt och härligt har de vrt , eller inte dom sista fyra dagarna för då regnade de typ bara , skit trist ! Men annars var de bra. I morgon kommer jag och ida åka iväg till bleking , men vi kommer ha tillgång till data när som helst. Men nu ska jag hoppa in i duschen , och göra mig helt klar tills i mrogn , och ´så måste ja även packa , hörs sen .puss / kim
& bilderna från barcelona kommer någongong , haha nej eller jo , men snart ;)

små saker ni INTE visste om mig .

*Jag har haft tre seriösa förhållanden .
*Jag har aldrig varit i rymden !
*När jag är helt tyst , då tänker jag !
*Jag har problem med spanska och matte ..
*Jag blir glad när jag vet att alla i min omgivning mår bra !
*Min farmor heter Smajlis.
*Jag litar inte på killar

JÄVLA ....... OKEJ FICK ETT SAMTAL NYSS ..
MAYRA SOVER HÄR INATT .
ASSÅ FYFAN .... ÅÅÅH MÄNNISKOR DET FINNS ASSÅ . HITTAR INGA ORD !
ÅH .

baby

nu ringde min bebis så vi snackar lite och så , annars lyssnar jag bara på musik & packar lite smått. Min kusin Anton är redan där nere ,så ja ni lär ju få se lite om honom för troooo mig han tar rätt mycke plats ;D om man säger så !
 undra vad Kimma gör ? hon tvättar antagligen .. eftersom i princip alla dom kläderna hon hade med sig till barceolona ska hon ha med sig till blekinge , så rätt mycket & tvätta . så är hon säkert trött också , men vi har tid och sova imorgon i bilen , sex timmar i en bil.. wiie ! -.-


KIMMEN HAR LANDAT

hon skriver säkert när hon kommer hem ,
puss

ut och äta

VI ska äta med familjen ikväll , fira min älskade storebror ! fast han fyller den 12:te .. allså på söndag , men då har ju vi åkt . för David ska ju inte följa med till blekinge , aja får vel hoppas på bra väder där nere ! just nu lyser iaf solen hoss mig , så ja rätt mysigt .
men nu ska jag upp och pussa på DAVID ;D
okeh okeh herå !

test

Namn: Ida
Födelsedag: 20 januari
Hemstad: Stockholm
Boende: hemma
ort: Trångsund
stjärntecken: stenbock/vattuman .. man vet inte riktigt -.-
ögonfärg: blå/grön
hårfärg: blond
skostorlek: 36-37
klädstorlek: xs-s
syskon: Storebror David
din svaghet: kärlek
dina rädslor: spindlar
hur vill du dö: vet inte
ditt beroende: smsa 

HAR DU?

spytt ner din kompis:
nepp
skämt ut dig för mer än 100 pers: JA haha
kissat på dig över 15 års ålder:
gått på bio senaste månaden: aa
varit berusad: mm
blivit tagen av polisen:
blivit rånad: ja -.-
köpt en macka istället för godis: áah
ätit potatismos: ah  
åkt tunnelbana: yes
ridid en kamel: aa
rökt: nej
knarkat: nej
varit ute längre än 7: tror inte det (A)

LIVET OCH VÄNNER:

är du lycklig:
oftast
hur mår du idag: helt ok
någon som svikit dig totallt någon gång: en kille
bästa kompis som brytit ett löfte: nej faktikt inte
vem av dina vänner får dig att skratta mest: Kim & Mayra tror jag :)
vem har du känt längst av dina vänner: Josefine eller Louisa eller smör
har du kvar dem än idag: aa
har du många vänner: så det räcker och blir över ;)
när grät du som mest: när jag förlorade nån jag älska
hur länge vill du leva: a long time


-.-

nej kunde inte träffa halil idag för han hade träning , sen bio med laget .. trist , men istället ska pappa köpa ipod högtalare till mig snäll som han är ibland! så jag och kimmen har nåt och lyssna på där nere också ! så kollar runt lite på internet nu om vad som finns och så , HA de så bra !
kram

sitter här med min bebis .


Vi har det jätte mysigt som ni kanske ser, gick nyss in på mayras blogg då börja bella morra . hahahahaha , men allså för hon kände igen henne eller nåt . fast hon älskar henne , allså hon gör det ! irl så brukar hon bara villja mysa i hennes knä , men jag lär ju henne (A) allså , det finns bara två personer i hela världen som hon inte tycker om . när hon ser dom så morrar hon och skäller och visar tänderna , men när dom kommer nära så gömmer hon sig bakom mig. haha hon är så söt !
men hetast är vel endå bogatti , saknar verkligen den -.-

Godmorgon

Vaknade tidigare idag , hade faktiskt svårt att somna . van att vända mig om säga något till majsan , men det var ingen där . Ärligt jag saknar henne redan , och nu kommer vi inte kunna träffas på över en vecka .. =(
Iaf så laddar jag ipoden just nu och ska lägga in lite musik och så , imorgon på morgonen drar jag ju igen och tar kimmen med mig . Och idag ska jag ju som sagt kanske träffa Halil, så ska vi typ fira min brorsa som fyller 20 år på söndag . börjar bli stoor nu =O !
Men nu ska jag leta vidare efter musik och så .
puss


jag hatar dig

för att du fick mig & älska dig , för du beter dig som en idiot , för du är stolt över hur du är ? för hur du snackar . för hur du såra mig , och framför allt för hur du förstör för dig själv ! jag menar ta en titt på dig själv just nu , inneifrån allså .. och du säger att jag jaaaaaaaaag har förändrats ? VARFÖR ? för jag inte gråter för dig längre ?! ah du .. mina tårar tog slut . och en kväll bestämde jag mig för att det skulle vara sista gången jag spillde tårar för dig . och vet du ? jag tycks klarat det och jag är så jävla glad för det . jag är såå jäääävla glad för att jag kan klara mig utan dig nu , så jävla glad för att alla minnen inte plågar mig lika mycket längre , så jävla glad för att jag kan le och känna mig riktigt jävla lycklig utan dig nu . Klart jag kan nån gång falla tillbaka och börja ''sakna'' men vet du vad som får mig upp igen då ? JO DU ! för jag behöver bara tänka på att den personen du en gång var , existerar inte längre ! för vem e du ? ärligt nu . kolla hur du beter dig.. går runt och säger att du ska knulla och playa varenda tjej ! go for it , gör det du . synd bara sen när du vuxit upp , när du kollar tbx . då är det DU som kommer ångra dig , när du märker allas uppfattning om dig ! MEN ah , den sorgen den dagen !

/ ERAN IDA

hej bloggen , saknat mig ? KLART NI HAR (A)
jag har iallafall haft en fin fin vecka med min bästavän , vi har bara legat och chillat hela dagarna . och skrikit i våran lilla hus , haha ni vet ju hur rädd ida mattsson är för spindlar -.- Så har vi badat i havet , suttit i solnedgången , FIIIISKAT !!!! , kört ro båt . jag körde , eller allså rörde med årorna ni vet ! MUSKLER ? OHJA . hahahaha jag sitter verkligen och garvar för mig när jag tänker på allt vi sagt/gjort . majsan ska skriva dag ett och två osv grej så ni får läsa det på hennes blogg . Men vi har haft jätte mysigt , och jag saknar min älskling redan allså MAYRA !
iaf imorgon så ska jag kanske träffa halil , annars vet jag inte . På lördag drar ju jag och kim ner te blekinge i en vecka , så mycket resande för mig .. Men vi har ju iaf tillgång till data där nere och så , det lär ju bli lite bloggande =)
slutar med att säga att jag ÄLSKAR miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Mayra Alejandra BROOOOORSAN Ramos ! och kommer alltid gör det !
okeh okeh herå !

`barcelona

hello alla !
det va lenge sen , eller hur , men jag kommer hem om fem hela dagar . Jag har det iaf jette bra . Varmt och skont , men de kan regna ibland. Jag har inte mycket mer att skriva, men vi sees ner jag kommer hem , puss po er !
saknar dig ida <3

update
Det här skrev kim för tre dagar sen men det publicerades aldrig

nu drar jag

ciao bitches !

HAHA (?)

Postat av: LOVE GUCCI

såg däjj för några dagar sen , ditt hår ligger lixom perfekt du måste bomba med hårspräy ? :S

hmm , nejdu ! fråga alla jag undviker snarare hårspray -.- såfort någon kommer nära säger jag altid '' neeej sluta'' jag hatar känslan utav stelt hår som man faktiskt får urav hårspray . det enda jag gör med mitt hår , '' hemligheten '' bakom mitt hår som så många tror är löshår ;D haha jag fönar det bara och kammar det länge , så det verkligen är helt genom kammat . andväner ett bra balsam , jag har faktiskt lärt mig att shampot och balsamet man andväner gör stol skillnad på hur håret blir sen när det är torrt . hehe jag har faktiskt aldrig insett det innan !
jaja men svar på din fråga ; NEJ jag ''bombar'' verkligen inte mitt hår med hårspray . då jag inte ens tar minsta lilla !


OMG OMG OMG OMG OMG OMG

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR, DET ÅSKAR ! DET BLIXTRAR ÄRLIGT JAG ÄR SÅ JÄVLA RÄDD :'( ÄRLIGT JAG BER NÅGON KAN KOMMA RÄDDA  MIG ! :'( FAAAAAN JAG SVÄR JAG KOMMER DÖÖÖ :'(

one more thing !


SÅ jävla sann låt , verkligen rakt igenom . texten allt , allt stämmer !
alla som känner mig vet precis vem jag syftar på . precis vem !
JAG VET ATT DU KOMMER LÄSA DET HÄR och lyssna  , TA ÅT DIG..

sista inlägget på 1 vecka

OKEJ NU TILL ALLA ER GOSSIPS HÄR HEMMA, NI HAR MITT NR SÅ, SÅ FORT DET HÄNDER NÅGOT HÄR HEMMA .. då smsar ni mig på stört ! jag måste veta allt annars drabbas jag utav panik , ni smsar ju trots allt fortfarande gratis sms till mig ! Men ah kan ni lova mig att göra det här ? även om något dåligt händer . spelar ingen roll , i wanna know it all ! Vi ska iaf åka till ön redan idag när vi kommer hem , det trodde jag inte ! men jo tydligen .
ah vill bara önska er en trevlig vecka , & hoppas ni får det jätte bra !
För det ska jag & mayra , ha super mysigt . dela säng i en vecka , ( dubbel säng ) hur fan ska det gå ? på riktigt .. tänk om hon börjar tro att jag är jesper eller nåt .. okej nu börjar jag bli rädd på riktigt !
och när jag kommer hem ska vi fixa designen , eller kim kommer . vi gör säkert om den helt & hållet , för kim gillar ju att hålla på med det där . själv blir jag bara snurrig -.- ! hon är ju som sagt i barcelona och kommer ju också hem på fredag . så bloggen kommer stå helt tomm i en vecka , om jag inte får tag på en data eller ngt där nere . men troligtvis inte , eftersom vi ska vara mest på ön dåda. Men ni har ju någonting att se fram emot , när jag kommer hem kommer jag ha en kamera fylld med bilder !
puss på er alla sötnosar som läser min blogg .



!

Ja som ni ser så blev dett rätt långt , förvånade ? nej men det handlade vel inte så mycket om kärlek . mer om hur det vart/är för mig !
JAJA tillbax till verkligheten eller vad man ska säga , nu väntar jag på att halil ska logga in på msn . och förövrigt smsar jag med challe & jesper och nån främling -.- fast svarar inte ! sitter och funderar på en hel jävla vecka med MAJRA ... jag vet vad ni tänker just nu '' hur fan ska du klara dig ?'' mm i vissa stunder undrar jag detsamma ! Men aah ... vi får vel som om jag kommer hem med ett leende på läpparna eller sand mellan tårna . SOM MAJRA PILLAT DIT -.- !
aja här är en bild på mig och miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin besteven från ikväll

kärlek

När jag skriver det här så lyssnar jag på snow patrol med låten chasing cars.. den ger mig minnen ,goda minnen ! och jag blir verkligen glad utav att lyssna på den , förut blev jag bara ledsen . för jag började sakna , sådär så man känner sig helt tom i magen . den känslan får jag alltid när jag vet att jag förlorat något eller någon , föralltid . Jag vet föralltid är en lång tid , men inte långt ifrån. Jag menar ... tiden är bara ett faktum ? och saker som man aldrig tror kommer hända , händer . Det känns som att jag lär mig nya saker varenda dag , jag tar nya beslut & bestämmer mig för olika saker . som att lägga killar åt sidan ett tag , fokusera på annat . sluta bli kär ! Yea its never gonna happend , Vissa har problem med att dom har svårt för att bli kär i någon ? well ... jag är motsatsen till det ! har alltid varit så , eller det är inte så att jag blir förälskad så fort jag ser någon som jag anser vara ''väääärsta snyggingen'' nej , allså jag letar efter en slags bekräftelse. och jag behöver verkligen trygghet ! när någon ger mig dessa två ''saker'' då kan jag falla på några sekunder.. för jag vill ha någon jag kan ta skydd hoss , som håller om mig , som jag kan prata med om allt , som får mig att må bra , som ger mig en chans att visa vem jag verkligen är och vad jag har att ge ! jag vet vad jag har för rykte.. att jag är tillsammans med någon, sen när det tar slut går det några dagar så är jag med någon ny . ja jag är medveten om hur det låter , men .. okej nu ska jag vara helt ärlig ! För det första är det enda sättet för mig att verkligen gå vidare , det är inget bra sätt . Men ni förstår inte, jag BEHÖVER ha någon som lyssnar på mig och som vill träffa mig så fort den får tid , som smsar och skriver '' saknar dig älskling'' när jag inte är där. allså visst jag har alla mina underbara kompisar, men man behöver någonting mer .. iallafall jag ! och det är väldigt jobbigt igentligen , för jag vet hur folk tycker & tänker om mig . Men i nästan varenda utav mina förhållanden så har någonting hänt och jag har faktiskt fått ta mycket skit , gått igenom massa, blivit utsatt för våld, blivit hotad , otrohet osv ! utav dom som säger att dom '' älskar '' mig . trots allt det där , så har jag inte gett upp kärleken ! varför ? undrar jag .. Jo för alla bra stunder , är värda så mycket mer än alla dom dåliga ... även om dom bra kanske är färre en dom dåliga .. så har dom fått mig att må så pass bra att jag kan inte släppa det , förstår att vänner säger '' strunta i honom nu , ser du inte vad han gör emot dig ?'' men när man står där och allt .. då ser man inte det . för man är kär ! men sen nu såhär i efterhand förstår man faktiskt vad man genomlidit .. och vad vännerna och dom runt om kring menade med det dom sa . Men man lysnade inte då , utan sa bara '' ah jag vet men ...'' MAN VILL INTE GE UPP , FÖR MAN VILL HA DE MAN EN GÅNG HADE . men alla förändras , känlor förändras. helt plötsligt, hur jobbigt det än är för stunden så måste man ta sig igenom det där.. för i slut ändan , då känner man sig bara stolt .. 
& det är hur jag känner mig nu , stolt för att jag klarade något som jag trodde jag aldrig skulle kunna ! 

vanlig header :)

jag kan inte få den där rackarns headern att sitta på rätt plats -.- men ah kim får fixa det när hon kommer hem , men tack smör och sarah som gjorde våran =) puss på er .
tänkte sätta mig och skriva ett inlägg om kärlek nu faktiskt ..
jag kan inte sluta ..

home

hemma igen , Vi åkte till grönan var där ett tag . men eftersom Mayra var så jävla grinig så åkte vi rätt tidigt , i farsta börja vi skapa kemi med några haha . skit sötaw ;D aaaaaaaaaaaaaah säger vi .. sen skulle mayra lämna nån mobil till alex så åkte vi och gjorde det ,sen gick vi bara runt lite & så . imorgon drar vi ju .. skönt å slippa mig ? tro mig , jag förstår er !
inga bilder.. *sadface* men när vi kommer hem igen så lovar jag er nog rätt många bilder , för hoppningsvis iaf !
puss
skriver nog imorgon innan vi åker .

here iam




grönan

ändrade planer . jag verkligen tänkt idag och bestämt mig ör massa grejer som jag ska berätta för mayra när vi ses , vi ska till grönna och så . jätte mysigt jag kör på slapp stil idag ;D men min brorsa tyckte jag såt ut som en riktigt stekare ! ouf =) jaja , ha en bra kväll ! så här ser jag ut ikväll iaf orkar inte fixa håret och så . juste jag klippte mig giår , jag satt och kolla mig i spegeln och fick panik så klippte mina toppar allså cirka 5 cm . haha -.- så gjorde jag förra sommaren ockås . men jag hade så långt hår det var bara jobbigt . men har fortf rätt långt
jaja så här ser jag ut : eller bjuder på bilder i nästa inlägg ..
puss


Godmorgon

Fint väder idag, men jag är hes och har frysit hela natten . Vi somnade klockan fyra inatt , och igentligen behöver jag nog femton timmars sömn -.- men ah , jag får vel försöka somna nån timme under dagen sen runt 7-8 ska jag träffa världens finaste ! Ja sen imorgon drar ju jag och majsan till åland , vet inte villken tid men runt elva på morgonen tror jag !
Aja ha en bra dag
puss
ida


äcklad

jag mår illa .. kan inte skriva om varför . men , nä .. inte ens värt att lägga en tanke på . efter allt , DU ? av alla . nej
skriver imorgon .
godnatt.

godkväll

jag och marilyn drog bara och badade med några , igentligen skulle vi träffat några andra och så .. men vi pallade inte åka till älvsjö och så -.- jaja jag blev i puttad klockan typ elva av väääärldens dummast människa .. inga namn är värdiga att nämnas ! så det slutade med att jag och marilyn gick haha för jag blev sur så badade vi på en klippa jätte mysigt och vi tog lite kort också som ni får här ! ;D
puss






PUSSS

hola


nu kom jag nyss ut ur duschen och är hur trött som helst , trots att jag vaknade runt ett inatt . men under hela natten har jag kollat på min mobil i hopp om att få ett sms typ klockan fem på morgonen -.- haha menmen .. jaja !
klockan sju kommer marilyn hit iaf , vet inte riktigt vad vi ska göra . men någonting lär vi ju hitta på ..
ha en bra dag !
puss

tja

Ja som sagt så sov johanna här inatt , vi var ju på bio . vi åkte in till stan runt halv åtta , och käka på tacobar och så . sen började filmen vid nio , skit bra film . verkligen jätte rolig ! Sen åkte vi till statoil och köpte godis , för allt annat var stängt vid elva . där träffade jag min man med ratten ;D *grr* nej men vi flirta lite sådär ! ;D sen åkte vi hem och gick ut vid halv tolv och tog lite bilder. men alla blev dåliga , för ljuset blev fuckat . sen gick vi in och lyssna lite på musik och så , & vaknade runt ett idag -.- kan de bli bättre ? aja smör ska sova här inatt så vi lär ju ta lite bilder och så .
 uppdaterar senare
puss
Ida

RSS 2.0