såhär ligger allting till ..

allting är bara inte som jag vill just nu .. allting är hel knas. i skolan och när jag är med mina vänner är allting som vanligt , och jag kan vara hur glad som helt och de är så det ska vara för mig , men sen när jag kommer hem och speciellt när jag är ensam hemma , då käns det som om jag kommer in i en helt annan värld. allting blir hel annurlunda, jag bler helt nere och .. ja visst vet jag vad det beror på , men ändå inte .. jag orkar inte känna såhär. jag vill bara att allting ska vara bra och när jag kommer hem så ska jag kunna vara mig själv , asså det här kanske låter hel skumt , men så är det ! och jag måste bara så skriva av mig lite någonstans och dehär är ett bra ställe för de. nu är det bara att vänta på att den dagen ska komma , för den dagen så kommer jag att överskatta .. / k


kiim hära ..

ikväll ska ja ..

duscha
plugga lite
fixa naglarna ( kanske )
& blogga så mycket ja kan !
 
bildbrist ..


dagen lååt :) / k


lång dag ..

cha bloggen , kom nyss hem från ida. har vart med henne och louisa. men jag kan väl ta och berätta om min
långa dag. Skolande började vid åtta som alla andra dagar , så jag var självklart där i tid , sen så hade vi so spanska & engelska , sedan var det lunch , men de var äcklig soppa så ja louisa ida och melina stack ner till ica och köpte ben&jerrys , skiiit gott (a) ah men sen var det syslöjd och då satt ja där och vävde , tror ja att det heter & åt samtidigt lite av min goda glass. och sen hade vi no , vår tråkigaste och sista lektion, vi gjorde inte så mycket , men iallafall. haha sen blev fight , haha nej men lite som melinas godis som INTE BARA JAG ÅR UPP ! men ja .. efter skolan drog ja lollo och ida hem till pirran , fast bara en lite stund. vi gjorde inte så mycket. sen vid fyra tog vi skolbussen till ida , eller asså inte hem till idas gata , men ja ni fattar :') så vi drog hem till ida , hade de skiit mysigt. dansade loss, HAHA skit kul ! men sen så skulle ida hem till mayra så vi stack en , eller vi fick shuss av idas mamma , och då kom såklart min lilla låt , eller ida tycker att de e de , asså darin - run away. och då börjar idas mamma sjunga till hela låten , NEJ MEN ASSÅ HON E VANLIG ! HAH :')  nu ska jag fixa middag till mig själv , för att ingen anna e hemma , och sen får jag se ifall jag orakar plugga ..
men puss & hej
/ k


design

vad tycker du ida? är det dags att byta design snart? vi  har haft den lite länge nu. eller vad tycker du?

<3


AHHA ida , kommer du ihåg ? :')


HAHAH :')

haha men gud , tittade just på den dära videon ida la ut , HAHA shit dog av garv ! skit kul va han ju, speciellt när han skrattade :') .

jag har iallafall ätit för ett tag sen, och ska snart hoppa in i duschen. och senare tror jag att ja och min family ska titta på film , män som hatar kvinnor tror jag att de blir. men ja har ingen lust att se den faktiskt, för den verkar inte så bra , men dom flesta som har sätt den gillar den, så jag ska ge den ett försök. sen tänkte jag vara så tråkig att jag gör en hiss&diss, men de e bara för en test, hade bara lust. inte för att alla andra gör de , men ah ! men vi får se faktiskt. men nu ska jag hoppa in i dushen så hörs vi efteråt .
kyssar
/ k


O.M.G JESPER KOLLA VAD JAG HITTAT TE DIIIIG :o


nu har jag en synpunkt !

men jag nämner defentift inga namn , det är helt uteslutet !
Det här tycker jag är hemskt , verkligen hemskt.. ah en kille jag känner , han hade sex med en tjej i sommras. Den här tjejen hade kille samtidigt ! dom hade vart tsm i nån månad , och grejen är den.. dom är tillsammans än i dag . och hennes kille har ingen aning om det, det tycker jag verkligen är så jävla lågt . då är man inte kär i en , inte om man gör så. specielt inte i den här ålders gruppen som vi faktiskt är i , som hon är i ! hemskt.. dåligt gjort av min kompis också.. men inte lika , som utav henne dådå.. att en 14årig tjej faktiskt kan vara otrogen mot sin kille . Det finns inte ens i min värld !
/ida

jag och lizzan förra sommaren 2008 :)

kim här

hej bloggen , och ledsen att jag inte skrivit någonting. men det är så att mitt internet hos pappa cepar , som det gör ganska ofta , men det är jävla comhem skit tror ja ! men jag vaknade klockan tolv idag , rikrigt skönt ! men sen har jag bara vart ute lite. vid fem kom min mormor och morfar och hämtade mig hos pappa , så nu är jag hos mamma och ääven mormor och morfar och mammas moster. jag måste säga att jag suger på att uppdatera ibland , men ja har inte alltid tid att sitta vid den lilla fyrkantiga datan. men nu ska ja äta middag ,
puss & hörs senre


okeh anonymis :)

ah nån tkte våran blogg sög för vi bara skrev om vad vi gör , och det har du vel rätt i . men ah vad ska vi göra ? ursäkta för jag inte vill härma alla andra me jävla hiss & diss och här är en hemlighet pssst -.- nä men visst om det är så ni vill att vi ska göra precis som alla andra bloggare så sluta läs för det kommer tyvär aldrig hända .. Men vi kan ju börja hitta på lite egna grejer ! Jag har faktiskt skrivit om andra grejer med , men vissa grejer är way to private för att skriva om . men ah om jag har mina synpunkter om något då skriver jag det , men oftast handlar det lixom om människor .. och att sitta och skriva om människor i bloggen, som kanske tar illa upp. well det är inte min grej , då kan ni sitta och läsa kissies istället .
puss/ida

vi suger på att uppdatera-.-

japp.. helt sant ! menmen what to do , har iaf inte gjort något specielt idag . precis som resten av helgen sett ut, uttråkad . men jag överlevde ju iaf, nu är jag på väldigt väldigt bra humör , alla är typ glada ! :D haha ah jag e verkligen sån , sålänge mina vänner mår bra .. så gör jag det också ! Det enda som verkligen dödar mig just nu är att vi har skolfotto på tisdag.. ärligt undra om man kan typ inte behöva vara med på kortet . för det går bara inte att bli bra ! sen ska man behöva stå ut med den där bilden hela året.. kul ! Men det bästa är att eftersom min mami jobbar på edbo så får jag ju deras skolkatalog också , haha .. alltid lika kul x) specielt nu när mayra är med i den. ikväll ska jag se på film , sen försöka gå & lägga mig i tid.
puss
/ida

haha ja jag lyckas alltid.... (A)

hata rubrik

rubriken är faktiskt oftast jobbigast -.- ! men iaf goodmorgon, jag vaknade redan kl nio imorse, men jag har svårt att sova. tror det är för det blir så ljust i mitt rum eftersom smartingen själv råkat ta sönder sina persienner... idag vet jag inte vad som händer, bara stanna hem & vila tror jag.. hm, kul ! nej jag blir riktigt riktigt uttråkad. men men , det är ju iaf fint väder ute så man kanske ska passa på att njuta av möjligen sista solen i sommar. Mamma försöker byta hotell till våran thailands resa i jul, vi ska åka den 16:onde december, i 2 veckor . kort? jag vet. men jag pallar nt mer än så faktiskt ! sen i sommar , nästa sommar allså . ska min familj och min mosters familj åka till grekland tillsammans . så jag har två resor att se fram emot ! :)
nu ska jag ut med vovven.
puss på er
/ida


sista

nu säger jag godnatt , för nu ska jag hoppa ner i sängen. hah vet ni ? idag har jag skrivit hela elva inlägg om man räknar med det hära som jag skriver , inte dumt va ? hah brabra kim ! men ibland har jag bara lust &det är ju bra , eller ? =) men nu ska sova , eller försöka ..
puss & godnatt sötnosar
/ kim


/ k



varje gång jag ska gå och lägga mig sätter jag på radion på the vioce och sen ligger jag och lyssnar på musik tills jag somnar , haha och sen kan jag vakna mitt i natten av att radion är på. men vet ni varför jag har de? asså jag har bara på den hemma hos pappa , och de är därför att det typ spökar här , eller ett sånt dära media eller vad de heter har vart här och sagt de , hah men asså och då brukar ja typ höra saker när jag ska sova och då sätter jag på radion , och då kan jag koppla av, hah bra va ? =) men égentligen tror jag inte på spöken , men ja venne .


home

nu är jag hemma, nu på kvällen åt vi lite paj , eller inte jag , för jag giöar inte det, men dom andra gjorde det iallafall. men jag william rasmus noel och nova tittade på ensam hemma, hah vilken humor , asså den humorn e så bra ! satt och garvade typ hela filmen. men ja .. sen typ när vi kom hem så satte ja mig och min lillebror och spelade lite xbox, hehe ! körde lite cross , nej men asså de e vanligt spel ! men just nu sover han och pappa och micke hans kompis sitter oh spelar de. & ja sitter och spelar crazy taxi , haha slår mitt egna rekord hela tiden , så proffsig ja e , men ska nog snart gå och tvätt bort sminket och brsta tänderna med min fina nya rosa , blommiga tandborste (a) HAH men puss
/ k
HAHHAHAH skit gammla bider på mig som jag hitta på den här datan :')




sista för mig ikväll

tjaaa , sista inlägget för mig ikväll . snart ska jag kolla på tv och så , är inte på bra humör längre -.- ! tack vare mayra valencia ramos .. ajaaaa men skriver imorgon .
heråå
å puss :)
/Ida

ja det är mayra på bilden , ni behöver nt ens fråga..

palla rubrik -.-

nu är jag hemma en sväng, det blev så kallt ute så jag tror nog att jag ska låna pappas tröja , hah men den e så skön (a) & jag behöver inte bry mig direkt hur jag ser ut för dom där ute. men jag har tagit lite bilder medans jag var ute , ingen blev egentligen bra , men jag kan väl lägga in några. men nu ska jag bara logga in på msn och titta om de e någon kul innne sen drar ja ut.
/ k





åh juste min outfit / k




utgång

nu ska jag ut .. e lite sen , men fint folk kommer sent är de inte så. HAH :) men jag skriver senare .
puuss
/ k


/ kim


( klicka på bilden )


/ K I M

föresten .. haha äre någon som behöver eller vill ha ett sim-kort ? jag har svå stycken, helt nya med nytt nummer och hel skiten , hah någon som vill ha så skriv :)


kräftskiva tonight

ja .. ikväll ska jag på kräftskiva hos våran granne, hmm .. inte så kul , men vad kota man göra. det är ju ändå så när hem , så jag kan ju bara springa hem då och då , haha :) duktiga kim har inte gjort någonting av vad hon sa att hon skulle , jag har inte vart ute och sprungit och jag har inte klätt på mig , haha helt enkelt ingeting. men snart så ska jag börja fixa mig , vita jeans och en svart kofta tror ja att det bli , men jag vet inte riktingt än. men nu ska jag sätta mig vid en annan data och göra en sak på picasa , orkar inte ladda ner det på den hära datan.
men puss så länge
/ kim


/ida

tja bloggen , nu sitter jag och snackar i telefon. med vem ? det ni får ni inte vänta ;) haha nej men med ingen speciell (förlåt plutten) haha aja , jag sket i att följa me till skärholmen och har istället precis dushcat pch tänkte ta en promenix med bella. ja så får det bli ! mamma tänkte hyra nån film tills ikväll , vi får vel se . men nu ska jag sätta på mig lite kläder och rasta hunden , puss !


fungerar inte ..

jag hade tänkt att lägga in en låt där jag sjunger när jag var mindre, hah asså i en studio och allting men min kompis demi , men det fungerar inte , typiskt ! haha men ändå lite bra , för att jag sjunger inte så bra , haha ! 

jag sitter här och chattar med en idiot , ingen aning om vem de e , skit jobbig e han. har bara suttit hära vid datan, men jag orkar inte göra någonting. ska snart börja gmig iordning , vet inte varför, eller kanske dar cykeln ner till ica och fylller på min mobil, för jag har ändå ingeting annat för mig..
puss
/ K


vaken

godmorgon sötnosar , jag vaknade för att tag sen och sitter nu och äter frulle, smörgås och juice. är hemma själv för resten av familjen är och handlar eller någonting, jag vet inte riktigt. idag ska jag nog inte göra någonting, jag funderar på att bara gå ut och springa lite eftersom jag inte vart med på någon träning än. men jag kanske inte kan göra de för att jag får ju inte på mig några skor fortfarande. hmm .. men jag får se om jag helt enkelt orkar. men nu ska jag gå ner och lägga glaset i diskmaskinen och borsta tänderna. men ses
kjaam
/ K I M


ny duschad och ren


nu har jag duschat och känner mig mycket fräshare. sitter och spelar crazy taxi på facebook , haha lite kul faktikgt , men jag är inte så duktig , men däremot ida , hon e en rikrigt klippa på det. hah :) men nu dör min data snart , men godnatt på er ,så hörs vi imorn .
puussss
/ KIM

duschning på g ..

nu ska jag hoppa in i duschen en sväng, ska bara skölja av mig lite.

världens gammlaste bild

kims outfit ..



kim här

jag är så usel på att uppdatera och jag måste verkligen skärpa mig .. men det har ju blivit så när skolan börjat men det ska bli ändringar förhoppnings vis. idag slutade vi vid halv tre efter det frog jag och melina till farsta och tittade lite, för hon fyllar ju år snart och så. men sen hämtade pappa mig sen drog vi till jordbro för att han skulle jobba så jag fäljde med han. hah satt där och sjöng lite och läste dagens nyheter, hah vanligt ! men de var lite intressant. men vi var väl där i två timmar eller någonting , och sen vid åtta drog vi hem. men på vägen hem var det skit mycket snutar , så vi blev först stoppade i jordbro och så fick pappsen blåsa , men han klarade sig ju såklart. och sen typ fem minuter senare så blir vi stannade igen och han får blåsa igen , men såklart så klarar han sig. men sen var det bara raka vägen hem. så nu har vi ätit en kvällsmacka och dryckit lite te , så nu sitter vi och tittar lite på tv , någon film , ingen aning om vilken , men någon. men puss

godkväll

hej bloggen, nu kollar jag på sagan om ringen .. jag har aldrig riktigt förstått så mycket utav dom filmerna , så nu i helgen ska ju alla dom tre visas på trean . så ja jag tänkte faktiskt kolla på dom ,om jag nu orkar . Annars har jag bestämt mig vad jag kanske ska ha på mig nästa fredag men bara kanske , annars ska jag till farsta i veckan med louisa. men nu så kanske inte melina ska följa med längre .. -.- ! aaja, vi får vel se va hon säger. men ni får ha det så bra !
puss/ida

haha antar att det är någon utav filmerna :)

for the girls and jesper ofc ;)


C RONALDO , ÄR HAN VERKLIGN? E HAN ? ASSÅ SÅ FIIIN. OCH VET NI VAD ? JAG KÄNNER EN KILLE SOM ÄR SJUKT LIK HONOM ÄRLIGT =)OOH..

zac efron, finns ingen tjej som skulle tacka nej.

Robert Pattinson , bara  jag som tappar andan varje gång han ler ?

David Beckham , ohmy . älskat han sen jag var liten !

Orlando Bloom , HAN ÄR SÅÅÅÅÅ SÖT !

vet inte hur jag lyckas..

ja jag stog i köket och gjorde mat , jag stekte faktiskt köttbullar . haha ah så glömde jag sätta på spisfläkten eller vad det heter så det börjar ryka i hela huset och då blir ju bella helt galen och springer runt och skäller som aldrig förr .. va häner där näst ? jo brandalarmet går igång . så jag springer upp för trappan och hämtar en stol för att nå upp till larmet . som sitter uppe i taket , så precis när jag når till den kommer bella och då koller jag på henne och halkar ner från stolen -.- går upp igen drar ner den , MEN GREJEN FORTSÄTTER PIPA ?! JAG FICK SPRINGA RUNT MED DEN DÄR GREJEN OCH HÅLLA FÖR ÖRONEN . VAD TROR NI JAG GÖR TILL SLUT ? allså jag får ju panik , så jag springer ut på tomten och slänger in den där pip grejen i skogen. så den ligger där ute nu och piper... jag vill ju inte få tinitus. så va ska man göra ?! den hade ju ingen av & på knapp.. men iaf nu kollar jag på tv ,och ska snart sätta på någon film .
men först tänkte jag ge  er tjejer något som kommer få er att svimma... oooh, det kommer i nästa inlägg .
puss
/ida

jag gillar dom inte,....

godmorgon bloggen

Det första jag ser när jag vaknar , eller ah när jag satt på datan, är en jätte fin text från min bästavän ! Mayra ärligt du vet precis hur mycket du betyder för mig .. kommer alltid göra, ingentning kan ändra på det . Man kan förlora vänner , men fan inte äkta vänner. Vi har ingenting att oroa oss för , för jag vet att vi kommer ha kvar varandra i hela livet , jag vet det det. för jag kommer inte leva ett liv utan dig , det funkar inte så.. man behöver en sån som dig i sitt liv , och belive me du E unik gumman. Finns ingen annan mayra alejandra valencia ramos, finns ingen annan som jag skulle ringa när jag ligger i en skog och gråter mitt i natten , aldrig . ingen chans , det är bara du ! Att vara helt försäkrad på att du kommer förstå, veta vad det handlar om , lyssna. och hjälpa mig , det gör du alltid, du gör alltid allt du kan för mig . & om du bara visste hur tacksam jag är för det, vet du ? inatt fick du faktiskt äran att vara med i mina drömmar :D haha ska jag berätta ? jo vi var i ishallen med jeppson , och så kollade vi på någon match . sen åt ni , jag var inte hungrig. så tog matchen´slut och så när vi går ut ur ishallen så rycker jesper i min arm och ba '' O .M . G'' jag ba '' vad'' han ba '' DET ÄR KRILLEBOOIII SHIT IDAA OMG MAAAYRA !'' haha så börjar vi bara garva åt honom och han fortsätter'' men seriöst sluta, '' så går vi fram till honom och jesper blir helt galen och börjar ta kort med honom . så när vi presentera honom så vi ba '' jespergirl!'' och då hade tydligen krille läst hans blogg . så jesper blev helt crazy , och vi lämnade dom ensamma . så gick vi till nån gunga, haha .. sen vankade jag :) hehe ah men mayra det jag verkligen vill är att du är verkligen någon att räkna med och det har du bevisat på alla sätt , jag älskar dig mer än du och någon annan nånsin kommer förstå.♥
/Ida


chicks b4 dicks



/ k

hej bloggen , mitt bloggande är verkligen kass ,  men det har blivit så nu när skolan har börjat och så .. och det är betyg och allt så jag måste kämpa , hha men de e ju så. men än så länge är skolan som vanligt , ingeting kul. idag hade vi en matte diagnos , asså jag trodde att don drev , okej , nu ska jag inte skryta eller någonting , men jag är ganska bra på matte , hah ! och de märks att jag inte är det längre , på den dära fucking diagnosen , jag kunde typ ingeting , chansade typ på alllt .. inte bra ! men ah , efter skolan drog jag louisa melina hanna andreas gustav och gabriel hem till julia och bakade kladdkaka , ja vet , vi e tjockisar! men sen så stannade melina kvar på middag så jag och louisa fick vänta på henne , asså dom andra hade redan gått .. men sen tog jag och melina bussen hem till våra egna hem . och jag har precis pluggat .. eller ja försökt , heh har ingt tålamod till att göra de . men lite gjorde jag iallafall. saknar lilla ida i skolan , hoppas fu bli bättre och kommer imorn , även fast jag inte tror de .. men jag hoppas ! men nu ska jag titta runt lite .
puss


godkväll

jag känner mig bara sämre.. vågar inte ens ta febern , det skrämmer bara mig . men under dagen har jag legat och kollat på olika talkshows , gud vaad jag älskar det ! zac efron var där gud jag dog , det blev verkligen så att jag satt mig i soffan fick svårt att andas. haha ah jag blir sån ,när jag ser någon riktigt riktigt fin kille . som tex när jag och jossan var i kista och vi var en meter ifrån danny när han sjöng och jag tappa andan och börja gråta och han log emot mig då börja jag grina igen .. hahaha josse bara garva , sen blev jag sådär när magnus uggla gick förbi . HAHA NEJ JAG TKR INTE ATT HAN ÄR FIN ! men asså ändå han är lixom han(A) ah nu blev det ganska långt men eftersom ingen av oss skrivit idag knappt så är det vel bara att passa på nu när jag ändå orkar .. Juste vet ni vad min mamma började på idag ? JO AFRIKANSK DANS.. MIN MAMMA ? AFRIKANSK DANS? TANT? OCH AFRIKANSKDANS ? hmm ja något är det som inte stämmer.. Nu ska jag chatta vidare med min älskling mayra , och sen kolla vidare på Hannah Monatana ^^, i helgen får jag bara vara hemma . jag vet precis hur uttråkad jag kommer bli , men det är kanske det jag behöver . vila ! men ah nästa helg är det ju klubb, åh det ska bli så kul. mayra ska köpa biljetterna i veckan av tosse , så måste betala henne . Hoppas även att kimmen kan följa med , annars blir det bara jag majsan lollo o melina . nej nu har jag kramp i handen !
puss på er sötnosar.
/ida

den här tröjan har jag bott i idag.


från ida

hej blogen , ja .. jag är allså sjuk , feber och bara trött. därför skriver jag inte , jag orkar faktiskt inte . nu ska jag lägg mig i soffan och sova, herå .

/ k

 G O D N A T T
<3


hemma

jag kom hem för ett tag sen , då var jag på skit bra humör , men nu är jag inte de längre , tack vara min kära mamma ! åh. men ja .. ska snart gå och sova , börjar bli trött nu , ida e sjuk eller hon mår inte så bra. det är nog däför hon inte skriver , och jag har inte heller skrivit så mycket idag , men jag har bara inte orkat, men hörs imorn ..
kram
/K

hemma hos melina

jag och louisa sitter här hemma hos melina och bara chillar .. skoldagen idag var rätt lungn , vi fick sluta en timma tidigare också , för att vi hoppade lver en lektion. men orkar inte skriva med melinas sjuka knappbord eller va de heter , så jag skriver mer när jag kommer hem.
puss

/ k

ida om du ser dehär , så min data dör om fem minuter , bara så du vet. men jag loggar in på msn sen , okej ?så kan du snacka vidare om dina historier om älgar , HAHAH

I'm so happy, but I do not know why

hah rubriken stämmer, ikväll kan jag nog somna gott , för allting känns bara så bra just nu , allting ! & så har jag inte känt på länge. hah nu måste jag vekligen ner och duscha men de händer massa sakern imellan på datan , så jag kan inte lsita mig ifrån den , inte vanlig ! men herrå
/ K I M '' vanlig '' F R A N S S O N

längtaaar !

till vadå ? hemlis.... tihi ;$ haha just nu sitter jag nere i davids ''lägenhet'' han är på gymmet , så då tänkte jag passa på =) sitter bara här nu o känner mig lite småhängig, men inget farligt . bara lite trött ! och kim din bajskorv , DU  KRAFTIG ?! vart fan då -.- lägg ägg...
men jag har fortf inga bilder att bjuda på så låt mig göra lite reklam ;D

/Ida


en liten sak , har tråkigt !

skriv ditt namn med lillfingret: kim
skriv ditt namn med armbågen:  kim
skriv ditt namn med pannan: i8i9kimj
skriv ditt namn med hälen: ,kmjoj
skriv ditt namn med örat: ,lolo b
skriv ditt namn med munnen: kim
skriv ditt namn med tungan: kim
skriv ditt namn med näsan: kim

besökarna ..

dom sjunker , inte kul ! säg vad vi ska göra för att den ska bli mer kul eller intrtessant , istället för att sluta läsa den. & kommentera mermermer , vi svarar ju på allt  nästan , så fååga på !

jag har nyss ätit , kött och pomfrites blev det idag , gottgott ! sitter här och funderar över min vikt , haha låte kankse lite .. men asså tycker ni att jag ser kraftig/tjock ut , jg har hörs att några sagt det nu så ja , ser jag kraftig ut, eller kraftigare ut än förut ? hah asså jag tar inte illa upp , vill bara höra vad ni tycker ! ah men nu släpper vi det. jag sitter och snackar med melina i telefon med melina , vi snckar lite om klubberiet , e ganska glad ! hah venne varför , men ah ! ska hoppa in i duschen och tvätta håret , raka benen och göra mig lite fräsh. men hörs sen .
puss / k


mys med börny

nu har jag legat i gräset på baksidan med bella i en halvtimme , jag somnade haha .. jag skulle ut med henne ,  så somnade jag i skuggan .. nu kom pappa hem och han ska hjälpa mig med fysiken , sen ska jag hjälpan till med middagen . Juste antingen ikväll eller imorgon får jag comviq igen så då kan jag smsa igen .. men ärligt så har jag inte saknat det ett dugg x) !
gooodkväll
puss


kims outfit ..


hemma

tja ba , kim här  .. jag kom hem nyss , skola dagen var chill pill , hände typ ingeting. ah , men idag ska jag inte göra någonting tror ja , hemma bara ! men orkar inte skriva just nu .
puss

/ida

tja bloggen , skoldagen hände inget specielt . men på rasten gick vi in på någons tomt och lånade deras baksida och hoppade studsmatta och så , haha vi är  så jävla smarta :O så snacka vi lite om nästa fredag , det har blivit lite ändringar . men nu ska jag plugga , det behövs verkligen .. o mamma tvingar mig -.-
inga bilder att bjuda på .
kram

sista

det blev inget tv-tittande för mig , jag har suttit här istället och bara chattat med två stycken , hah och vart inne på playahead och facebook , lite kul ! ska snart dra mig mot sängen , och smsa lite och så. men vi hörs imorn efter skolan ..
puss&kjam
/ kim


k

ja skrev inte de bara för att du hade skrivit det , jag gjorde de för att jag gör de. och du behöver inte vara mer tydlig än va du redan är , jag fattar ! okej ?


( kim )

godkväll , sitter här i soffan med datan i knät. är ganska trött så ska nog sova tidigt idag , eller ja venne om ja orkar , haha asså ibland orkar jag inte bara sova , även om det nästan är de bästa ja vet så orkar jag inte. för det känns som om att jag missar så mycket , även fast jag inte gör de , för det är lixom mitt i natten , och dom flesta sover också , ja e inte vanlig ! nu ska det egentligen vara extreme home make over , men nejnej dom böt till Bandidas , så jag kan ju titta på den , för den e ju ganska kul. men hörs snart .
puss

ja tänker på dig fortfarande .. & ja saknar dig !

ben&jerry

ida har vekligen fått mig att älska ben&jerry världens godaste glass, på rikrigt !
ouf , den här är den godaste hitils , skit good ! vit choklad med vaniljglass & marshmallows.

/ Kim

only pictures

åland








 
nu orkar jag inte lägga in flera bilder , för att det går så hilma segt !
så jag orkar inte kämpa för att bara lägga in några bilder från i sommar,
men ni har ju iallafall fått bilderna från åland , haha se & njut !
/ k


/ K I M

hej sötnosar , nu är jag hemma hos min pappa efter en låååång skoldag .. det har lixom gått fyra dagar av skolan eller något och jag har redan tröttnat , ush hur ska detta gå ? men vi slutade vid fyra eller något tror ja , och sen drog jag hem till mamma och då mötte jag lisa och melina på bussen , så melina drog med mig hem i en kvart eller så , för hon skulle möta alice eller någon.. men jag hämtade mig kamera så att jag kan lägga in bilder från åland och lite annat som jag inte har lagt in förut. så nästa inlägg bli bara bilderbilderbilder ! men iallafall , sen tog jag bussen hem till pappsen , så nu ska jag väl vara här resten av veckan. men nu ska jag ner och äta pankisar , hha!
pyyyss

dagens outfit


hej bloggen

dåligt med uppdatering ? vi vet. hehe , men ah började klockan åtta och hade fte örsta lektion So . Sen kommer jag inte ihåg mer , men på lunchen gick jag och kim hem till mig och hämtade ben&jerrys och åt det i solen påvägen tbx till skolan ,vi är så fyndiga . men kom 10 minuter för sent till slöjden, där vi skulle välja grupper . som vi ska ha ända till nian , fast man får chansen att byta i slutet av åttans terminer.. Men jag ska nog gå kvar i syslöjd för det är de enda jag kan förstå lite utav iaf , träslöjden går bara rakt igenom mitt huvud . Jag stänger öronen när peder snackar -.- haha aja nu snackar jag med mayra om vi ska te stan idag eller itne ,men jag är verkligen helt död .. david tror jag har svininfluensan .
men nu ska jag gå , kim skulle lägga in bilder ikväll ifrån när hon var på åland. hon hade tydligen sminkat några killar skit sexigt !
puss/ida

this is for you S

det här skriver jag för att du är den största lögnaren jag någonsin träffat , det här skriver jag för att jag vill att ingen tjej ska tro på dig igen . Ingen tjej ska behöva bli lika ledsen som jag vart , Den här killen är ute efter en enda sak . och ja alla vet vel vad jag menar med det ?Han kommer alltid kunna säga att han älskar dig , men menar han det ?! NEJ! att lita på honom är lika dumt som att tro att du kommer leva föralltid. Han finns för dig när han behöver dig , finns han där när du behövar honom ? NEJ ! kan han hålla sig till en tjej ? NEJ! har han respekt för dig ? nej ! vem menar jag ? jävligt dum fråga . alla vet precis vem jag menar , jag säger det här för att ni själva inte ska bli sårade . men jag antar att ni redan vet hur han är , det visar sig ju ganska snabbt . Synd om dig , jävligt synd !
/IDA

oh no

vet ni vad jag glömde :O:O jo , nappar till ida på båten , oh no inte bra, inte bra ! haha men hon får klara sig , eller hur ida?

jag sitter iallafall och läser lite bloggar , och är inne på facebook & playhead & tittar lite .. jag ska väl snart stänga av datan och lägga mig i sängen och titta på film och smsa lite , tror ja. men jag bloggar mer imorn bitti , om jag inte gör de  , så bli de väl efter skolan , men ha de så bra , och sov gott !
/ k

home

chacha bloggen
nu är jag hemma från åland, det  har vart kul där , även fast jag inte har tränat någonting för att jag har största skavsåren och jag får inte på mig skor .. inte kul ! men jag är ju van , hah för förra året var jag inte heller med för då hade jag brutit handleden. Men om man bortser från alla träningar och så , så har det vart rikrigt kul. jag orkar inte berätta va vi gjort , men de är massa saker , men ja , nu är jag iaf hemma & de är bra , visst ? =)
jag har nyss duschat , skönt ! men innan de så var familjen på middag hos mormor och morfar , kroppkakor åt vi, eller jag smakade bara lite , för jag gillar ikke de. men jag är skit trött idag , för vi somnade klockan halv sex i går tror ja , och var tvungna att gå upp vid nio, så ikväll blir det tidigt för min del. imorgon börjar skolan , ush jag vill inte ! åh .. inte kul ! men nu ska jag kolla lite .
puss
& juste bilder kommer imorgon ! / k


söndags kväll

Hej bloggen, mayra kommer snart hit och hämtar sina nycklar som hon glömde . Mamma & pappa är och hyr film , taken heter den . Melina sa ju att den var hur bra som helst, så vi får vel se om det är sant ! Ja ikväll blir det bara hemma kväll vid tvn med familjen. Imorgon är det skolan en hel dag, jobbigt... men det är ju bara att vänja sig nu , och nästa fredag klubberiet ! det ska bli så jävla kul x) men har absolut no idea om vad jag ska ha på mig, eftersom det ska vara skum så blir det ju svårare . Men jag har lång tid på mig att tänka på det. men biljetter måste fixas också innan dom tar slut ! om dom nu gör det !
Men nu ska jag nog ta en snabb dusch ,jag sov nämligen innan mayra ringde -.- lägg ägg..
aja puss /Ida

gammal bild.

nilliboi

haha nu kom davids kompis hem som vart borta utomlands i en månad och jobbat som bartender , så ja nu ska han flytta hit igen ;D haha nej men hemma hoss oss är som hans andra hem , han hade tydligen saknat mig . haha men asså han är världens snällaste, så prata vi om mitt kärleks liv .. han blev inte glad ! haha alla killar jag känner blir så sura , tkr dom överrdriver liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite . eller ah , :P aja mayra drog nyss . YEEEEEEEEEEEEEEEESSS ! nej driver , men nu ska jag nog försöka sova lite för trött är jag .
pössi

/ida

goodmorgon , Vi somnade i klockan fyra igår. eftersom mayra snacka i telefon i typ tre timmar, så först somnade jag i golvet men då kom mayra och drog i mig så jag vaknade och slog i huvudet i stolen . varför är hon så underbar ? jag vet inte.. nu ska vi äta brunch . och mayra ska gå in på pea , typ hennes tredje hem ! Men jag skriver senare .
kram

så jävla lik mayra.... !

HEJ =)

hej bloggen , majsen sover här inatt. Vi gick runt ute och skrek på varandra, sjöng , tog kort ,snacka i telefon , stötte på söta människor överallt ! ;O haha och så pratade vi med våran lilla jesper i telefon , han spelade bondgårds spel som man planterar blommor på.. låter väldigt.... hm vad ska man kalla det ? normalt..
skriver mera imorgon för nu orkar jag inte , men en bild kan jag bjuda på.
puss/Ida

songs

låtar som jag helt enkelt inte kan sluta lyssna på !
 
 


 

hemma-kväll

mammsen var nere och köpte tacos och ben&jerrys. åh vad glad jag blir :D!!!!! Just nu sitter jag bara och chillar med lite musik , min ipoood behövs laddas . Jag är faktiskt riktigt jävla lycklig just nu ! Min farmor ska sova här ikväll , det kom som en liten suprise . men jag vill faktiskt igentligen dra ut ikväll nu när det är helg o allt.. men vi får se hur jag gör !
puss
/ida

/ kim

hej bloggen , sitter här på åland , jag har inte tränat någonting för attt jag får inte på mig någr skor , så ja .. ja bara tittar , men snart ska dom andra spela mot ungern , hoppes dom vinner , men nu kan jag inte skriva längre .
puss

kärlek är så överskattat

därför vill jag inte falla för någon igen. Jag gillar inte själva helheten med ett förhållande ,för hur lätt är det igentligen ? att alltid rätta sig efter den andras ''behov'' .. aja tror inte det är min grej , visst allt gullande osv , jag älskar det ! då trivs jag verkligen , men hur mycket går inte ut på bråk ? alldeles för mycket , om ni frågar mig .


Godmorgon :)

haha ah någon fortsätter kommentera något om prinskorv eller varmkorv , jag säger prinskorv . låter lite mer kungligt ;D aja , jag vaknade för ett tag sen och har inte gjort så mycket .. imorgon ska vi åka till uppsala och hälsa på min farfar som opererat hjärtat.. det var tydligen en jätte stor operation så han har legat i resperator (jag vet inte hur det stavas) i flera dagar.. stackarn, men jag får inte följa med om jag är minsta lilla tecken på sjuk . För att han blir jätte lätt smittad just nu , och han kan dö utav bara en lätt förkylning.. jag börjar bli orolig , min farfar får aldrig dö.. Han är lixom han , när jag tänker på honom så kommer jag alltid tänka på när jag var liten och vi var på åland, farmor och farfar hade en gunga i ett träd. där kunde jag sitta hela dagarna och farfar stod där bakom och knuffade fart åt mig . Jag älskar honom. det vet han !♥

Nu ska jag upp och äta lite '' brunch'' och sen gå ut lite med bella.
puss
/ida

godnatt sötnosar

Nu ska jag upp och lägga mig , eller snart iaf . först ska jag nog kolla lite på tv och göra varm oboy och rosta smörgås .´. hihi det låter faktiskt ganska mysigt !
En massa kärlek
/Ida

äsh orkar inte vänta

nu svar jag på alla era helt NORMALA frågor..


Postat av:

vad hände med sajmon ?!
svar:
ingenting hände igentligen.

Postat av:

när fyller duår D::D:D
svar:
20 Januari ! =)

Postat av:

hur lärde du känna majjra alejanda valencia ramosen?;)

svar:
hm , hon typ skrev i nån tidnig att hon sökte nya kompisar för hon hade inga . så bara av en ren slump skrev jag ner hennes nr lite fort på ett papper och sen en dag när jag var uttråkad smsade jag henne och de sluta med att hon kom springandes hit med blommor . jag ba öh ? -.- sen blev vi som vi är idag, bästavänner helt enkelt :)

Postat av:

rider du bra ? hört de ^.^

svar:
öh nej , aldrig ridit i hela mitt liv ? aldrig ens stått nära en häst 

Postat av: mayra

1. varför är jag en skönhet?
2. vad är det bästa jag vet?
3. vem är min baby?!!?!??!?!?!? (säg bara sista bokstaven) haha .
4. VEM ÄR BÄST PÅ SCHEJKA RUUUMPAN !!?!??!?!??!

haha svara på dom frågorna och se om du verkligen känner moi (a)

okej en fråga till om dig då...
hmm...
varför är du så vanlig när du är med mig? liksom.. du E vanlig annars med andra kompisar men med mig är du vanlig? HAHAHAHHAHHAH .. bara du fattar (a)


svar:
ojoj... hmm . nr 1 vet inte varför du påstår att du är en (?) .. men ah ! blev vel något fel när du föddes . vad vet jag .
nr 2 Mig ? eller vadå frågetecken . va gör jag ... jag menar . MIG !!!
nr3 hmm... mahsum , sebbe paterson, adam hopfgarten , bilen , bagotti , oskar . ska jag fortsätta ?
nr4 inte du iaf (A)

Jo asså jag vene , jag känner mig vanlig . men asså du ÄR ju vanligare så .. vad ska man göra !

Postat av:

visst är vår klass bäst?:D<33

svar:
absolut , underbar <3

Postat av:

gillar du korvar?

svar:
nej dom är inte goda

Postat av:

har du varit på bondgård någongång ? :) <3

svar:
tyvär inte... :O

Postat av: lollo :)

varför är du så vanlig ida? :D verkligen vanlig?:)<3
svara RIKTIGT ärligt nu:)

svar:
hmmm jag får den frågan ofta.. :) Men allså.. det är vel bara jag helt enkelt..

Postat av: lollo : )

vad är de första du tittar på hos en kille?:) <3

svar:
jag måste nog säga hel heten , sen helt klart ögonen . en kille med fina ögon , kan jag verkligen dö för! 


Postat av: Mohammed din bror

jag vet att du gillar turkar ida:D inget illa menat hahah..

svar:
hmm ja jag gillar alla , vart man kommer ifrån spelar ingen roll för mig .. :)

Postat av: Ahmed

Vill du kyssa min rumpa? :) skulle bli jätte glad isåfall:O

svar:
ja snälla låt mig..

Postat av:

shake that ass for me ! come on let me se what you got , alvik ok ? xDxd

svar:
haha .... ah verkligen :)

Postat av:

hade simon sex med johanna när ni var ihop ?

svar:
villken johanna ? öh nej :S inte vad jag vet iaf ..... !! men . ah ...




 


FRÅGESTUND


haha =)

Postat av:

haha du skulle ju nästan kunna ha en ''svarsblogg'' ;)

2009-08-21 @ 22:21:23

haha jo då kan ju fundera på saken =D

Postat av:

älskar du mayra mest av allt på jorden?;P

2009-08-21 @ 22:22:28

oh ja :)


Nej men vet ni vad, nu kör jag frågestund i stället ! Fråga på bara , vad som helst . och jag ska svara på allt !♥


så !

Nu sitter jag nere vid min brorsas dator , så mycket skönare. med värsta sorundljudet , haha nej men han åkte iväg till tyresö nyss . efter att dom blivit stoppade av polisen , töntar -.- ! haha aja så nu ska jag passa på och lyssna på bra musik , hehe det var ju ett tag sen jag kunde höra ljud på datan . David har ju inga bilder på mig på sin data såg jag nu, hur klarar han sig ? en gåta...
puss
/Ida

oooh va tror ni busiga lillasystern hittar för bild ?
den kommer brista mayras hjärta....
 
& förmodligen döda mig om han såg att ja la ut den
men david .... aw :)<3

svar igen =D

Postat av: . haha dia det var fään jag som börja skriva så till dig. asså din rubrik :)

Jo jag vet gubben ;P

Postat av:

oj haha det var snabbt du svara, känns som om jag stalkar din blogg nu när jag går in hela tiden och så men jajaja, gillar den bara ;$ nu blir jag glad hehe ;D har alltid velat veta och sådära och nu fick jag svaret. hm... saknar du inte henne alls:O

haha va söt , tack tack . Men hon & jag går i samma klass, vi ser varan varje dag.


jag svarar med glädje :)

Anonym om svar:
aha! tack så mkt för svaret! men skulle vilja veta lite mer :) .. är det ngn mer som fattas i ditt liv förutom hanna sjöbacka eller vad hon heter då? eller någon som du har bråkat med mkt på sistonde? eller någon som gjort något riktigt dumt som du önska att aldrig hon/han gjort.. eller är det någon kompis som har förändrats.. ? ngn gammal vän som du skulle vilja ha tillbaka som ens rätta ja?

Väldigt lång text, men eftersom att du är deppig i bloggen ibland och sådära. så är det ju massa frågor man har men inte får svar på, skulle bli så glad om du svarade igen, förlåt om det är jobbigt.
men ja, ha det bäst, kram <3

svar: hmm , ja den enda jag kan tänka på då är marilyn i min klass. hon och jag var väldigt bra vänner förut , men nej .. hon är verkligen inte sig lik . Jag snackar inte om utseende utan om beteende ! Det är dock inte bara jag som tycker såhär utan många utav hennes gamla vänner känner inte riktigt igen henne . Ska inte hacka på henne via bloggen , men jag säger bara som jag känner nu och det är faktiskt att jag inte känner igen henne .
och nej det är inte jobbigt alls att du skrive långa frågor eller så , det är bara roligt. :)
tack det samma ! :)
puss♥

all you need is one , and you are only mine ! ;$


svar

Anonym om / ida:
ida, kan du säga vilka ''kompisar'' du har känt längst?:)

och om det är någon som BETYDDE mkt för dig, som du förlorade.. utom simon dåra eller hur det nu va... var ärlig, vill veta ngn tjejkompis. vem är den första du tänker på lixom.
kram

svar: Dom jag kännt längst är Josefine och Louisa tror jag . sen kan jag ju säga att det känns som jag kännt både kim och mayra i princip hela livet med. allså.. alla förlorar vel vänner , bråkar eller ''glider isär'' men jag tänker nog på flera olika . jag kan säga ett namn Hanna sjöbacka , hon betydde väldigt mycket för mig . vi var väldigt täta , men helt plötsligt försvann hon,.. vet inte riktigt hur jag ska förklara . men tänker på henne ibland.. rätt ofta endå! man undrar ju lixom hur hon mår och så vidare..
Kram

/ ida

trött men jag orkar med en sån  här :) i brist på något att berätta.



UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har ''rymt'' hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

KAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] (när jag var yngre)] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
 
 HÄLSA
 [x] Jag föddes med en sjukdom.
 [ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
 [ ] Jag har brutit ett ben.
 [ ] Mina tonciller har tagits bort.
 [x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
 [ ] Mina visdomständer har tagits bort.
 [x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
 [x] Jag har haft vattkoppor.
 [ ] Jag har haft/har astma.
 
RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. 
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.
 
EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.
 
ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x]Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande
 
DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.
 
MATERIALISM
[x] Jag äger en mp3-spelare
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar
[x] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[xxxxxxxxxxxxxx] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar datorspel och/eller Nintendo-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
 
1.Har du flickvän? Nej
2.Vem spottade du i ansiktet senast? Vetinte
3.Hur tidigt stiger du upp? När jag vaknar
4.Vem hatar du mest? en person bara :) eller okeh okeh kanske två
5.Vem/vilka vet mest om dig? Mayra
6.Vad har du på dig just nu? jeans & linne
7.Senaste inköp? jeans tights
8.Kört klädpoker? Ja
9.Vad har du på dig just nu? Redan sagt?
10.Har du dushat idag? ja i morse
11.Vem kramade du senast? Louisa
12.Sagt ''jag älskar dig'' till någon och menat det? ja ..
13.Är du kär? nej
14.Vad var det senaste du sa? okeh okeh herå
15.Vad var det senaste någon sa till dig? jag går ut med bella nu !
16.Pepsi eller cola? Cola
17.Hur mycket är klockan? halv sju typ
18.Kysst en 30 åring? haha lägg ägg !!!!!
19.Hånglat med en främling? Ja
20.Bitit någon i tån? neeej :O
21.När grät du senast? nån dag sen, men bara lite .
22.Har du pussat någon av samma kön? Ja
23.Kan du nå dina fötter med raka ben? nää
24.Kan du skruva tungan? nej =(
25.Har du nånsin velat ha en personen men vetat att du aldrig kan få den? ja
26.Har du någonsin sovit bort en hel dag? Yeehs
27.Har du något husdjur? ja en hund
28.Hur gammal är du? 14
29.Vad drack du senast? Fanta exotic
30.Är du blyg? ja ibland
31.Om du fick välja tre egenskaper, vilka skulle du då välja? läsa tankar, kunna vara osynlig, o trolla (A)
32.Är du lycklig? just nu . nej, igår ja.
33.Har du varit ärlig på alla frågor? Ja det har jag.

/ida

mayra jag mår jätte dåligt , har feber.. men om jag mår bättre så loggar jag in på msn lite senare, älskar dig !

kim häär

godkväll bloggen , jag kom nyss in. jag har vart ute med jeppe gabbe och andreas, höhö ! men vi gjorde inte så mycket , dom skulle bada men dom fega ur , illa ! hah , men jag var ju ute på picknick med familjen innan , det var väl mysigt , vi grillade hamburgare i solen och bara tog det lungt , men det började blåsa ganska mycket så vi drog hem, när jag kom hem packade jag , men då så kom jag på att jag har glömt mina inneskor hos pappa , så hmm .. jag vettefan hur jag ska göra , men jag knakse ändå inte kan vara med och träna pågrund av mitt knä (a) & mina skavsår. så jag får se .. men jag har iallafall packat klart , och just nu chattar jag lite med gustav andre och melina på msn , för att andre och gurra ska göra en blogg tillsammans , men nu ska jag hoppa in i dusschen , sen ska jag nog bege mig mot sängen , ska väl upp halv sex i morgon .. ush ! jag knakse hinner att skriva innan jag åker i mroogn , annars så får ni ha de så bra , så hörs vi när jag kommer hem , för jag kommer inte att ha någon tillgpng till data där nere .
puss sötnosar & sovgott

godkväll

Tja bloggen , majsan kom hit så satte vi oss ute i solen och snacka lite , sen tog vi cyklarna ner till ica och köpe ben&jerrys . superduper gott ! ;) Sen när vi kom hem , så satt vi i köket med två skedar och åt och snacka lite , sen gick vi ner hit ner och då somnade jag . haha medans majsan tog kort på sig själv , as usual ! -.- hehe ah sen åt jag middag så drog hon hem , men vi ska träffas imorgon också hemma hoss henne . Men nu ska jag leta efter lite låtar ,
puss/ida

picknick

nu drar jag och familjen till djurgården och picknickar , haha mysigt ! men vi hörs när jagkommer hem ..
ha en trevlig kväll , puss
/ K i M

mitt hååår !!

usch , för er som inte visste så klippte jag mig igår och det blev inte bra , jag ser ut som en tant , på rikrigt ! när jag såg mig i spegeln så började jag gråta , asså på rikrigt ! haha fatta att det inte blev bra då ! det blev typ skit kort och nu kan inte mitt hår inte ens bli platt ? hmm .. inte bra ! e skit sur över de !
/ k

visste ni att ..

om jag inte bloggat på en dag , eller på massa timmar , så får jag dåligt samvete , eller jag tror att de heter så. jag mår lixom dåligt av att inte har skrivit , haha låter kanske helt sjut , men så pass är de. och sen om jag inte bloggat , så får jag värsta suget , så det kankse behövs ibland .. men det är därför att det är skönt också att ha men blogg med en annan  , ostället för själv , för då vet man att den andra uppdaterar och då är det ju någon iallafall , och det är ju toppen !

puss / kim

/ kim

chacha bloggen
ledsen för att jag inte bloggade någonting igår,  men jag var med melina hela dagen , och hon sov över hos mig , och så var vi och badade efter skolan , eller då badade vi inte. men sen på kvällen drog vi till sjöängen med gabbe och jeppe och tog ett litet dopp. men såklart så har ja , kim så otur och ramlar ner från berget och gör illa mig på knän ! skit ont gjortde det , och melina att själcklart bara och skrattade , hah !
idag så har ju klassen vart på museum , det var väl inte så kul , eller ja man fick ju testa massa saker och så .,  men innan det så var vi på en gräsmatta , haha ! men asså vi spelade brännboll och åt lite matsäck, skit mysigt ! och så ja .. men sen drog vi hem och så följde melina med mig för att hon hade glömt sin väska här. men nuvet jag inte rikrigt vad jag ska göra , kansek gå till kärringbadet , eller någonstans med några i klassen , eller jag venne. för jag måste verkligen städa mitt rum , det ser förjävligt ut rent utsagt ! så ja , det måste jag fixa. och sen kankse jag måste dra över till pappa och ämta lite saker tills i morgon för då ska jag ju på handbollsläger , till åland ska vi. vi gör det varje år , det är lite trevligt , fast ah .. dom roliga har ju slutat så ja .. :P men juste , ska ju kanska ut på picknick med min´familj senare i sommarvärmen , det kankse är de sista vi ser ? eller inte ! hoppas verkligen inte det. nej men nu ska jag inte babla på mer , men jag är så sugen på att blogga , hehe. men vi hörs
puuuuss!


/ida

tja bloggen , så jävla fint väder idag ! jag blir så jävla lycklig , allt är så bra . jag vet inte varför men jag mår riktigt bra nu iaf , jag kom till skolan halv nio och satt i grupprummet med några och lyssnade på musik . sen skulle vi ner till tåget och tog pendeln till tc , och därifrån tuben till slussen ? eller vi tog båten över till djurgården och hade typ picknik och spelade brännboll , jätte skönt . sen åkte vi till östermalm och gick på det där museumet, det var rätt kul . eller bara en sak ! :) sen drog vi hem , tog tuben från östermalm till tc ,  och tog pendeln till skogås . så gick jag melina kim och josse av där , så jag och jossan gick hit och hämta josses kudde som hon glömde när dom sov här . så nu tänkte jag bara gå ut på tomten och sola lite , snart kommer majsan baby också ;D vet inte vad vi ska göra ,men vi är nog här . kanske drar ut eller något lite senare , vi får se helt enkelt .

men ni får ha det så bra .
puss


07:18

godmorgon , Det här är ju rena rama plågeriet ! jag hatar att gå upp så här tidigt ... tur att vi börjar kvart i nio idag iaf , men det känns ju rätt så onödigt att vi ska behöva samlas i klassrummet sen gå ner till centrum i grupp -.- Men nu måste jag nästan göra mig klar , även fast jag inte orkar ...
puss
/ida

;D

imorgon ska allså vi i klassen till ett musik muesum på östermalm , varför alla muesum ? hur kul är det igentligen -.- o nej man lär sig inte särskilt mycket utav dom heller . lärarna kan lika  gärna sätta på en film och svär vi kommer lyssna bättre än på någon guide. men ah nu ska jag inte vara allt för negativ , så farligt är det vel inte. det kanske blir JÄTTE kul... hatar bloggen just nu , när jag inte kan lägga in nya bilder och så , men jag ska fixa det snart ..
puss
/ida
men ah jag kan ju lägga in en bild på läckerbiten Robert Pattinson

KLUBBERIET 4 SEPTEMBER

ärligt jag svär jag räknar ner dagarna X) aaaaaaaaaaja iaf jag kim josse melina och majsan ska dit .
nu måste vi bara fixa biljetterna också , men det hinner vi . annars kan man köpa i dörren också .

aja iaf ikväll har jag bara ''tagit ett bad'' lyssnat på musik . och musik får mig verkligen alltid att inse saker, som att .. man ska ha någon som älskar en . någon som behöver en minst lika mycket som man själv behöver honom , ha någon som finns där för en ! thats it

jag tycker dt här är världens finaste bild på kim ! =)


svar...

Anonym om /Ida:
ida är du tsm med simon ?

Svar: jag vet inte ens om han lever ... eftersom vi har absolut ingen kontakt.det får tolkas hur det vill, jag vet ingenting om honom längre verkar det som .

/Ida

trött ont i magen , skoldagen flöt på . jag hade ganska kul men efter ett tag blev jag väldigt trött , eftersom jag kanske somnade två eller liknande inatt . eftersom jag och melina delade på en madrass, hur tror ni det gick ? ;O Imorgon ska vi ha klassens dag och gå på musseum jag ska nog försöka ladda min kamera till imorgon och försöka ta lite bilder..
min comviq har gått ut nu drf jag inte kan svara på sms.
Nu ska jag upp till bella igen och försöka somna om .
puss

hej bloggen

haaaaaaj , Nu är alla hemma hoss mig . ( jag kim josse & melina ) vi var nyss ute i stormen och gick o hyrde film och köpte chocklad cola och 2 ben&jerrys . haha men det är ju bra nu innan skolstarten , sen blir det ju slut på sånt . vi hyrde någon skräckfilm som killen i videobutiken rekomenderade om . men han har gjort oss besvikna förut när han tipsa oss, så vi får vel se om han talar sanning den här gången -.- men nu råka jag ta bort det jag skrev så nu säger jag hejdå.
hejdå


dagens lååt

You'll Be In My Heart


ja & rituu ! <3

/ kim

hmm .. klockan är redan fyra , och vi ligger fortfarande i sängen och tittar på tv , vi har inte ens klätt på oss , sitter här med shorts och linne. men de e skönt ! jag måste fan njuta sista dagen innan skolan börjar .. haha anna ligger och tittar på simpsons , haha ingen aning om hur de stavas , ah ! de e skit tråkigt , och hon sitter typ och skrttar som om hon aldrig sätt någonting roligare , HAHHHAHAH !!! :) menjaa
pyyyS

sista dagen på sommarlovet ..

godmorog eller godeftermiddag , idag vaknade jag och anna klockan ett , oj inte bra ! för de e ju skola i morogn , och ja .. vi ska väl upp vid halv sju eller något , shit jag kommer vara helt döööööd ! inte kul .. men vi har inga planer på dagen , tror ja .. just nu sitter vi bara och tittar på mtv , och bara slappar .. och ikväll så ska väl jag melina och josse om jag förstod rätt sova hos ida , men jag vet inte. ja men vi får  e hur det blir !

asså tänk nu är det typ tio hela månader kvar tills nästa sommarlov , det är inte kul ! asså på rikrigt , jag vill inte tillbaka till skolan , eller jo visst , jag vill träffa kompisarna och så .. men att JOOOOOBBBBA ! att få betyg och allting -.- men jag ska iallafall kämpa , höh ! men nu ska vi titta vidare på tyra banks show´..  så hörs vi senare ..
puss

vill ni se lilla ida när hon var liten ?


ahahahhahahahhahahahahhahhaahhahh :D

sista

godkväll på er , jag och anna sitter och chattar med en vanlig människa på msn , filip heter han ! ah men anna börjar li skit trött , så vi ska väl ah jag vet inte vad .
pussss ! :)  / kim

en sak till

när du ser det här vill jag att du ska förstå, att älska dig är både det bästa och svåraste jag gjort i hela mitt liv . och om det är det här du vill.. så hittar jag inte rätta ordet , men .. du vet vem du är !

från ida

hej bloggen , ikväll kom min fru hem till mig runt sju tiden . så hon satt vid datan medans jag blåste håret och så ,sen drog vi ut och gjorde lite remixes till olika låtar . kröp på marken , slängde chips i varandras munnar . sen helt plötsligt bestämmer vi oss för att gå hämta cyklar hemma hoss mig och cykla runt lite , sådå gör vi det och lyssnar på lite musik .sen kommer ju ett problem att hur ska jag kunna följa mayra en bit hem och sen få hem båda cyklarna ? nej de går ju inte . så vem gör inte allt för ida&mayra , jo jesper ;) hehe ja han är så snäll emot óss . så han kommer och först shusar mig över mossen så jag sitter på pakethållaren men sen våga vi inte mer , mayra och han cyklar och jag springer .. eftersom jag ramlade mitt på asfalten och skrapa upp benen precis innan jeppe kom -.- så typisk mig, sen lämnade vi mayra vid centrum iaf så cyklade vi hit och lämnade cyklarna så gick han hem. allså för er som inte förstår så är jag och jesper grannar ! men nu ska jag lugna ner bella hon sitter och morrar på sig själv i spegeln ,blondie !
men min data är typ sönder.. så jag ska nog lämna in den på lagning villket innebär att jag kommer vara död ett tag , men nås på mobilen såklart .
puss
/ida

hos lilla anna

chacha , sitter här hemma hos anna nu , haha ja avskyr att vara hemma så ah , sover borta hela tiden. Vi kom nyss in , vi har vart ute med matte, vi gick typ bara runt , eller vi gick till trångsundcentrum och köpte en cola, anna var skit sugen på de , haha ! men vi mötte ganska många på vägen och så ! Ikväll ska vi inte gör så mycket tror ja , sitta mest vid datan som vanligt ! och förut så snackade jag melina och ida  om att vi skulle sova hos någon i morgon , do you remenber ida? så ja , hur ska vi göra? =)  men ja .. nu ska vi titta runt lite , så hörs vi lite senare sötnosar ,
puuuuuuusssss & kraaaaam
/ K I M



HAHAHA MINNEN ! ;D

loggar nyss in på facebook så ser jag denna underbara bild på kim mig gustav josse & julia !

haha aah o vart är vi? jo gustav ligger typ över mig och kim sen josse och julia under det rosa paraplyet.
åh va jag saknar alla nu :( haha♥


godmorgon eller något ..

KAN JU BÖRJA MED ATT SÄGA ATT DET ÄR MIN OCH ÄLSKLINGS ETTÅRS DAG IDAG !! TÄNK NU ATT JAG KÄNT DIG I ETT ÅR , 12 MÅNADER . Du har blivit min bästavän , min andra halva . Jag menar verkligen det , min andra halva ! jag är inte hel utan dig mayra.. Du betyder allt för mig !


idag har jag bara segat här hemma , kollat på film och så .. jag känner mig inte bra , inte sjuk eller så, bara trött & förvirrad. Jobbigt att man inte kan läsa folks tankar och slippa tänka så mycket !
nu ska jag lägga mig i soffan och sätta på en annan film.. sen gå ut lite med bella ! snart börja skolan , en del av mig längtar faktiskt till det . lättare att koppla bort sina tankar ? absolut.. nu börjar betygen och jag har lovat mig själv att kämpa nu .
ha en bra dag , skriver antagligen ikväll .
bara jag och pappa hemma ikväll så vi ska laga middag och lite sånt , sen får vi se om jag drar ut lite senare ! ;D
pusspuss /Ida


BRÅÅÅÅTTOOOOM

Nu ska vi dra in till globen ,vet inte rikrigt vad vi ska göra dör , men ngågontign blir det iaf ! senare kommer mormor och morfar på middag =) . men vi har bråttom , puss !
& haha läs min kusins blogg www.kollobarn.blogg.se ;D
/ k


/ KIIIM

hej bloggen, jag är hemma hos mina kusiner , jag snodde datan ett litet tag . idag vet jag inte vad vi ska göra , har inga planer .. ut tror ja ! men jag ska hem vid fem eller sex idag , så då skriver jag mera , puss !


/ IDAAA

hej bloggen , jag åkte som sagt till mina kusiner .så var vi där ett tag och kollade lite på bilder och sånt , för sofia min äldsta kusin ussenhar varit och seglat i kroatien i en vecka med sina kompisar så hon hade 400 bilder att visa ! sen åkte jag hem & mötte johanna på mossen , så gick vi runt typ till vattnet vid mörtvik, sen gick vi till maritime och köpte lite . där träffa vi jeppe alex & challe så vi åkte bussen med dom .vi gick av vid edbo och hämtade lite grejer hemma hoss johanna ,sen gick vi till mig igen .och min data är typ sönder, tack vare ? MAYRA ! haha men nu funkar den . aja nu ska vi göra någonting annat , ni får bilder imorgn för det går inte att lägga in på min -.-
puss

jag och johanna i vintras

sista

nu drar jag och sover hos min moster med min syrra , orkar inte vara hemma ! jag tror inte att jag skriver någonting ikväll , och knakse inte i morogn på dagen , men direkt näär jag kommer hem ! juste ,mamma kom he med massor av kläder , och alllt var väl bra ! taack mamm ! :)
hej då och ha en bra dag ! puuuuuuuss
/ kim

hm .. stämmer de ?

Det är jätte många som säger att man kan räkna ut hur lång man kommmer att bli , och jag har testat , men jag är väldigt tveksam om det kommer att hända . haha för jag fick fram det till att jag skulle bli 174 och nu är jag bara 157 ungefär , eller jag tror de ! så ska jag växa typ 17 centimeter , hmm stämmer de verkligen? ah men för att få reda på de ska man titta hur lång man var när man var två år , och jag var då 87 centimeter tror ja ocj då gångrar jag bara de med två. alltså 87 gånger 2 , ja och då får man ut sin längd , coolt va ? ahha nej men ah ! så ja då vet ni de.

Jag har bara legat i sängen hela dagen känns det som , och tittat lite på mtv , och någon film på tv. och snart ska vi fika ,eller när mami kommer hem och senare ikväll är jag väl själv hemma om  jag inte ska göra någonting speciellt ,för alla ska på bil eller min syrra ska till min moster , men ah .. får se vad jag gör .
puss / kim


mayra gästbloggar

hej allihopa, jag sitter här me trosor och linne sådära ida sitter bakom mig och chekkar min rumpa? :s konstig jag svär ! men ah .. vi chillar, idag har vi ätit brunch , pankakes ! cook gott jag svär , iallafall sen så vi jesper på tv i tsatziki - vänner föralltid, jesper hette perhammar , ? fatta noll så vi chillade här vi datan och vi smsa med LC & dunkar musik , eller min pa låt.. skit skön , heter valencias på pa, eller ni vet säkert de? ah . HAHA . juste ni som skriver massa grejer te ida , deeeeeeeee räcker okeh? jag svär ja hämtar bagotti på er ! aja, nu ska vi smsa vidare med LC , puzzzzzzzzzzz / mayra



detta är våran (min&idas) tönt okeh ? rör du .. de lungt gör va ni vill :) HAHAHAHA love you :D:D:D

juste min blogg www.valencias.blogg.se , men asså klicka om ni vill .. JAG SVÄR NI VILL :d

/ k

vem e idioten som skriver till ida hela tiden !?

första gången i mitt liv ..

haha jag tvättade nyss , eller inte riktikgit , jag stoppade bara in kläder i torktumlaren , haha faktikst första gången ! grattis kim , heh -.- jag har nyss ätit lunch , idag har det bara vart ´hemma ocj slappat , lite skönt ! Jag är hemma själv  , jag orkade inte följa med in till stan , för jag orkade inte fixa mig , och lalal .. de e så jobbigt ibland.
åååhhh nu fic´k jag nyss så att det typ sticker i mina händer , det blir så typ var tionde minut eller något , men de känns presis som igår , asså när den dära saken med den dära tårgas saken hände , då började den sticka i mina händer , och de får jag jätte ofta nu , ush så obehagligt de är ! ja men jag ska nog lägga mig i sägen och titta på en film , kankse twilight eller någon , eller knakse bara titta på mtv, ja .. men vi hörs ! / kim

love

-----

elli om / IDAA .:
idiot! tror du jag ljuger jag har sett och vart me han går fram till tjejer och frågar nummer och han sa att han var singel

svar: MEN SÄG VILLKA TJEJER DÅ , AH VEM KALLAR DU IDIOT DU VET INGENTING OM MIG . DU KÄNNER SÄKERT INTE ENS HONOM -.-

/ IDAA .

elli om godkväll:
ida jag har sett det du är fan dum i huvet hur kan du missa det.. han har gett ut sitt nummer till alla mina kompisar

SVAR : DU E DUM I HUVET ! ah okej oh villka är dom då

söndag

godmorgon , jag kom hem för ett tag sen, för att anna skulle iväg till grönalund med några.. så ah ! idag har jag ingen aning om vad jag ska göra , min mamma ska iaf åka och köpa lite kläder till mig , men jag orkar inte fälja med , hehe . men ha en bra dag ,så hörs vi !
hoppas allting är bra med dig ida <3

idiot idiot idiot idiot

nej , imorgon ska pappa polissanmäla .. synd för dom !
herå/ida

godkväll

vi har nyss ätit en kvälls macka , gottgott ! vi sitter och tittar lite på twilight, men jag tittar inte så mycket , hööh mest anna ;D . min fingrar börjar att sticka lite dåochdå , de e lite läskigt faktiskt ! asså dom började göra de idag , när den dära saken hände .. men det går väl över , nu ska vi väl fortsätta titta och sen vet jg inte vad som händer , puuuss !

Tårgasattack mot ungdomar
här har ni en länk så ni kan läsa lite om vad som hände och så ..
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5649460.ab

fucking tjejer & ÅÅÅÅH !

vilken kväll .. asså den har fan vart förjävlig , asså på rikrigt ! de börjar med massa skit om massa andra, ja ni knaske förstår , men asså jag orkar inte berätta nu .. men ah ida älskling , jag hoppas att allting blir bra och du mår bättre .. ah men asså den hära kvällen va fan den värsta på länge .. men ja , efter ett tag allting hade hänt så är det någon fucking person som typ släpper en bomb eller något , ja svär ! asså det började svida i ögonen och stickas i näsan och man kunda knappt andas , så jag och anna springer där ifrån , för att mayra och ida sitter inne på ett ställe , fast de va ändå ute . men dom får slänga sig ner på marken och hålla för för ansiktet, och en som jobbar där svimmar och allting .. men sen springer jag och anna tillbaka till ida och mayra , och jag får panik och jag ville bara där ifrån, jag börja typ gråta är helt seriös, jag fick så mycket tankar när allting hände, asså jag trodde att jag skulle dö ! usch , fan asså !
/ kim

kiiiim

nu är jag hemma hos ida , hon är där uppe och väljer kläder tror ja , för när jag kom till henne trodde jag att hon skulle vara halv klar iaf , men nejnej , hon stog där i sin morgonrock , haha sötnos ! vi ska väl gå om en halvtimma eller något och då ska vi även möta anna på parongen.
men ni får ha de en trevlig kväll , för de kommer vi ha ! ;D

jag & ida i göteborg , saknar ..


klar

nu är jag klar för att dra mig emot ida , har vita jeans , ett vitt linne och min gråa mouli tröja. jag kommer väl hem vidhalv tolv , eller tolv eller något , jag  har ingenaning , men sen kankse jag sover hos anaa , eller jag vet inte ! men ah , här har ni lite bilder på mig .
puss

världens längsta orm


omg tänk att såna finns :O och om man höjer ljudet så låter det faktiskt lite som den säger Ida :O:O ärligt..

dagens mening

man vet inte vad man har....... förns man förlorat det !

goddag

Nu är jag utvilad ,jag somnade runt halv tre och vaknade nyss . jätte skönt , nu ska jag snart in i duschen och byta om och så . eller igentligen har jag inte bråttom ,ska ta 20:21 tåget till stan tror jag det var ! sen möter vi upp majsan där inne o så ,kim ska åka bil hem sen från stan men vi åker komenalt hem & nu ska anna också åka me oss . jätte länge sen jag ens såg henne ! men nu ska jag äta körsbär och kolla på något tv program som handlar om en tjej som ska hitta '' den rätta'' så är det typ 20 killar som är där och tävlar om henne. det låter ju lite fel , men men . haha aja nu ska jag dra. skriver antagligen innan jag drar eller när jag kommer hem !
puss /Ida


Saaaknar dig jossiii ! :(


sorry / kim

ledsen att jag inte skrivit någonting på nästan två hela dagar , men ah .. igår var jag hos min kompis Demi , för hon fyllde år ! och då skulle jag åka och köpa en sak åt henne i går morse, och då hann jag inte blogga innan. Men ja, det var väl trevligt hos henne , vi åt lite tacos och sen nåron efterrätt ! senare åkte jag elin jessie demi och julia till farsta och bara tittade lite. Sen åkte vi hem till henne igen och tittade på två filmer, ganska bra faktikgit ! fast jag mådde inte så jätte bra igår , och varje gång jag skrattade fick jag ont i nacken, haha ingen aning om varför , och de gjorde att jag inte kunde skratta , itne kul ! men sen bestämde vi att jag och jessie skulle sova hos henne , och så blev de ! & på den vägen var de , och de var därför jag inte bloggade.. men i kväll är de ju the vioce , och de ska ja självklart på , men ida och säkert massa mer , ingenaning om vilka. men ah ! nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen börja fixa mig, klä på mig och så ! men hörs senare , !
puss


ligger oh myser me bella



the voice ikväll !

godmorgon bloggen , jag kan fan inte sova ut på morgonen längre .. men igår somnade jag rätt tidigt men med en anledning , ikväll ska iaf majsan sova här efter the voice .men jag ska åka in dit lite senare , runt nio tiden . men ah, kim kommer nog hit innan och gör mig sällskap och kanske anton , men nu ska jag ut med bella lite snabbt . annars idag ska jag inte göra någonting , bara duscha och sånt men det gör jag senare närmare kvällen ! Först tänkte jag skita i the voice pga en person ,men du ber mig i princip att undvika dig så det är vel vad jag får försöka ..
puss
/IDA

/ida


saknar dig johanna .

godkväll

jag har ingen aning om vart kim håller hus kan jag ju börja med att berätta ..
Men ikväll ska jag som sagt bara vara hemma, vi ska laga tacos och sen kolla på film och till det har jag köpt ben &jerrys . mmm , så gott ! sen imorgon kväll är det ju the voice , då har jag bestämt mig för att ha riktigt kul och sluta tänka på allt . jag gör alltid såhär , händer något så gräver jag ner mig själv i det . men nej nej inte den här gången , nu tänker jag ha kul och sluta bekymra mig .
nu ska jag kolla vad det går för filmer ikväll.
kramar Ida

man kan inte grubbla över för mycket

så här ska det vara , låt hjärnan vila och följ ditt hjärta istället !

När den rätte dyker upp säger hjärtat till, & då får huvudet säga vad det vill..

godmorgon

idag tänker jag inte göra någonting, eller kanske till stan men tror inte det blir så . och fixa ett par biljetter, men vi får se hur mycket det kosta . Idag blev jag väckt vid halv elva för pappa skulle visa mig någonting jääätte häftigt -.- nej asså nej , träd är coola .................................. !
nu tänkte jag äta lite frukost .
Puss
/Ida

trött på att chansa mig fram !

nu kom jag hem från en kvälll me mina underbara tjejer ;D haha några söta bilder på oss har vi med , vi gick mest runt och hade lite tjejsnack.. fnittrade och sådära , specielt jesper girl :) haha , aja finns inte så mycket mer och berätta . vi gick runt i regnet och så  .. vi ville lära jesper dansa , men nejnej han vågar nt . men nån dag , nått år .. då ska vi lära dig skaka på aaaaaaaset GUMMAN ;D
haha aja här har ni oss


kim häär

nu har jag sätt klart på filmen och så .. den var väl sisådär ! och så har jag pratat i telefon med melina om massa saker ! och nu sitter jag och skriver med anna och matte på skype , dom e inte vanliga ! HAH ! men ah jag tror på rikrigt att jag börjar bli sjuk , asså fryser som fan, och har ont i huvudet och ja allt ! men jag ska snart gå och sova , och de här blir sista för idag , så godnatt på er !
puss

K I M

chacha
har nyss vart och hyrt en film med familjen , det passar ju ganska bra i det hära vädret. mamut blev det , ingen aning om hur den är , men vissa säger att den är lite B , men ah ! var ju med melina och tog spruta , sen mötte vi ida på tågstationen. hah och de blev lite fel , för nevine skulle också åkt med oss , men ah de blev inte så. Vi åkte in till ung , inte direkt något drag där om man sägere så. men vi satt på donken och cillpilla ;D. & sen började det typ spöregna , så vi drog hem.. så jag har bara ätit middag ! jag har haft ont i huvudet och ryggen som fan idag , inte kul ! tror fan att jag börjar bli sjuk , men nu ska vi titta på filmen , hörs sen ! ,
puss


/ida

hej bloggen , hur mår ni ? själv är jag riktigt riktigt deppig , så jävla förvirrad .. vad händer igentligen ? är allt bara ett spel.. från en sekund till en annan . från tre ord till andra , jag hoppas du snart förstår mig för du är jävligt viktig för mig , du vet det lika väl som jag .

ikväll ska jag iaf vara med jeppe och mayra , my GIRLS ;D haha nej men de ska bli skönt . mayra är på väg hit just nu , aja på ung hände inte så mkt .det regna och så , så vi satt nere i donken och så . sen drog vi te farsta och sen´bussen hem , så jag kom nyss in . hoppas mayra kommer snart, vill inte vara ensam ..
puss


godmorgon IGEN !

ja jag somnade om , men vaknade runt ett och blev schockad att jag sovit så länge .. så jag sprang upp och mamma berättade att melina och kim vart här och hämtat en jacka medans jag sov , men nu måste jag dusha och göra mig klar . Vet ni vad jag drömde ? jo .. att jag blev jagad utav paris hilton , hon ville döda mig . det var skit läskigt , jag sprang i trångsund centrum och han var alltid tätt bakom och hade hur stora fötter som helst så det verkligen lät när hon nuddade marken . ush , obeahgligt haha .. men nu ska jag smsa kim och melina och berätta att jag vaknat !
puss på er.
/Ida

svårt att välja kläder

åh jag får panik , jag vettefan vad jag ska ha på mig? för det är typ varmt men ändå itne? hmm .. för det kankse vlir lite varmt med tjocktröja , men ändå inte .. åh inte kul ! jag hatar att välja kläder , det är itne kul !

/ kim

hej bloggen , idag blev jag väckt klockan halv åtta för att jag skulle till doktorn , inte kul ! men asså jag har typ lite fläckar och så i mitt ansikte , och vi skulle bara titta va det var. Men de var typ inge fara , haha men de hette typ pityriasis alba.. men idag så ska ja och ida med melina och ta spruta , förhoppningsvis ! och sen cillpilla på ung , hha :') ah men sen vette fan va jag ska göra .
puss

gammal bild på mig & ida , jag älskar dig !


godmorgon / ida

Jag vaknade INTE i rimlig tid idag , för tidigt . men jag frös jätte mycket och hade hur ont som helst i magen , jag vet varför -.- det är jätte jobbigt det kommer bara helt plötsligt , det är värre en mensvärk! mmm kan ni då fatta hur jobbigt det är ?! ah iaf min mamma är sjuk så jag vill inte bli smittad.. men känner mig hängig redan nu , men ska iaf typ till ung idag . men först skulle melina ta någon spruta vid två , men jag vet inte SÄKERT om jag kan åka med då , men ska försöka ! Sen annars möter jag vel dom så åker vi in dit och chillpillar ;D aja nu ska jag upp och äta lite frukost .
puss
/ida

JAG ÄLSKAR DIG MYRAN ! <3


HAHAHAHAHAH

ida säger:

vene sjätte sinne tror jag , känner när du vill åt mina låtar lixom boom boom pow !!

X / kollar film säger:

HAHAHAHAH

knock you down e faktiskt min låt

ida säger:

nej mayras hahahha

X / kollar film säger:

ärligt mayra tror att de e hennes

HAHAHAH JEEPPPSON ärligt tror han kan komma sno låtar från mig och majsan ba sådär , nej aså nej glöm det -.-


min tjöja ..



& juste , jag måste bara berätta att min ipod ÄR BORTA ! inte kul , inte kul
asså shit , fast haha ida tror att hon vet vilka de va , för att dom ville sälja
en ipod till mig och så .. och dom sa massa skit ! och ida trodde faktiskt
att de var dom , och jag de skulle ju inte kunna vara omöjligt , för lixom ah ..

men nu ska jag stänga ner datan , och så skriver jag i morgon , puss !
& sovgott ! / kim

länge sen , visst ?

inte bra kim , inte bra .. men asså jag har bara inte haft tid och så har jag inte haft tillgång till datan ibland ! och nu och några dagar famöver är de ju ung 08 och då har jag inte tid med datan, men jag ska verkligen skärpa mig ! men ida har ju som sagt skrivit vad vi har gjorti idag , och den här dagen har verkligen vart NAAJS , på rikrigt ! lixom the vioce tältet , bara tjejer lixom, HEL KUL ! ahja ..

men i morgon ska jag och ida nog med melina in och ta någon spruta , och sen förhoppningsvis in till ung igen ! haha , ah , men vi får se ! men sen vet jag inte mer .. och juste idag kom mamma hem med en tjöja till mig, så snäll ! men nu ska jag kolla vidare och snart sova , puss
/ kim
& jag har inga bilder -.-

asså

det är något fel , jag kaaan inte kämpa utan någon response .

/ida

hej bloggen , nu har dom dragit . vi har ju som sagt vart på ung 08 hela dagen , så jävla kul. ni vet the voice tältet där alla dansar , dom gjorde så bara tjejer fick vara där . haha så jävla nice , ärligt . lixom fan ärligt tjejer går bara in och dansar för ha kul , så det var skönt ;D haha aja , sen gick vi bara runt var med jeppe dennis och jocke & så . det var kul , sen satt vi på donken me några vanliga .. haha melinas små vanliga kompisar -.- sen kom majsan igen , så var vi där ett tag . sen åkte vi te farsta och sen trångsund och hyrde film & köpte godis. så han killen som jobbade där tipsade oss om en film , ärligt jag tror vi spelade igenom hela filmen . den var inte bra ! ingenting att rekomendera , visst kanske hemsk.. men inte bra , men iaf nu chillpillar jag utan mina sötnosar kim o melina . haha våran grej , aja mayra är på festen nu . hoppas hon har kul ! :D
nu ska jag bara lyssna på musik och så . och radera nummer , hahaha tack melina -.-

godmorgon

Nu är vi vakna , kim och melina sov här inatt . haha melina snarkade så det var ju ganska svårt för oss att somna-.-  Idag vet jag inte vad vi ska göra , Kanske gå på bio eller in till stan !!!!!!!-.- !!!!!!! haha jag orkar inte igentligen , men måste till apoteket och köpa lite tandborstar . Men nu orkar jag inte skriva mera , kim skriver sen för ja pallr nt .
herå
/ida

:)


det blir nog ung08

ska dra på mig en lite fjortskeps som jag hade på liseberg , haha nej men för mitt hår sitter aldrig där det ska och då behöver jag inte tänka på det . skiter i alla snea blickar jag kmr få , det är fan bara kul ! ;D
aja ska typ med sarah och rebecka . för jag vet inte när simon skulle dit så .
ajaaa sen när kim kommer måste vi åka till ett ställe , sen så vet jag inte vad jag ska göra idag .
men ska duscha och så nui , pusspuss
/ida

godmorgon -.-

Bella har skällt sen klockan sex imorse , har in kunnat sova . eller jo jag har somnat om då hela tiden , sen springer hon in i mitt rum och börjar skälla . varje jävla halvtimme, tror vi måste lämmna in henne på dårhus eller ngt .. ! för hon skäller inte på något specielt , jag vet inte om hon tror att simon är i mitt rum eller ngt men endå . han är fett snäll emot henne , typ.. så varför lixom ?! =O Men idag vill jag till ung , men vene ... får se !
puss
/ida

så här er jag ut nu !



/Idaaaaaa

/ida

kim kommer nog hem snart tror jag , men iaf ..så kom nyss upp ur badkaret , det var jätte skönt ! Men jag känner redan nu att jag klarar inte av att bara sitta hemma ikväll , så jag tänkte bara gå en lång promenad med bella . älskar det ibland , när jag har lust för det . bara sätta på mig lite fula men sköna kläder och en bulle på huvudet och lyssna på min ipod och bara gå med henne , då kan jag gå hur mycket som helst. om någon vill gå med mig så är det bara smsa ;D !
aja här är lite bilder .


osminkad och vanlig , haha vet att ser hemsk ut men jag bryr mig verkligen inte längre -.-
AJA TREVLIG KVÄLL ! :)

en bild ifrån imorse kan vi nog bjuda på =D


ja vi är alltid lika söta på morgonen ;D haha ne men vill ni veta en hemlis om simon , haha okej lyssna nu . innan han somnar börjar han låta fast han säger att han hostar , men jo visst . så får han en helt annan röst . ärligt jag tror jag till & med sa mitt i natten '' vem är du ?'' för han får typ en gammal röst , det är jätte läskigt . sen tycker han om att puttas när man ska sova , allså han vill lixom ligga överallt ;D MEN han är också väldigt mysig och brukar hålla om mig nästan hela natten .

jag älskar dig simon.

from something to nothing

Trött, jag försöker sova ! Och väntar på att david ska komma hem , han skulle fixa nån grej till mig . sen imorgon ska jag typ vara med kimma, hon kommer hem ikväll sa hon . Hon är tydligen i mjölby , absolut ingen aning om vart det ligger .. men har för mig att det var där Johan kom ifrån , men jag kanske har helt fel xD !
nu ska jag upp igen , orkar inte sitta här -.-
puss
/Ida


Hemma kväll

ja nu har jag bestämt mig för att ikväll ska jag vara hemma och ba ta det lugnt , köpa godis och kolla på film och så . jag är helt utmattad, och helst av allt vill jag bara ligga på simons bröst nu . haha ärligt han luktar så gott , ni förstår inte !!!! det är fan en ära att få ligga brevid honom en hel natt och bara känna doften (A) haha okeh okeh vill inte göra han stolt eller så , men ah :)

här var simons gårdagen outfit hahaha , så ni kan lägga in den på simon och jeppes blogg !

sådärja

nu kan jag skriva igen , simon tog nyss bussen . VI gick iaf upp och åt frukost och kollade på ratatatatoile elle va den heter , asså de va simon som ville se den !! sen har vi bara legat och vart trötta , har endå sovit rätt bra inatt . även fast simon tog täcket hela tiden så jag fick gå och hämta ett annat , och då tog han såklart de täcket !!! Inte snäll.. Men vi är faktiskt rätt snälla emot varandra när vi är själva , men vi har pratat mycket om han och jespers relation . haha okeh okeh förlåt älskling ska sluta nu , det är ju nån som gjort en blogg om dom !
nu ska jag lyssna på musik !
puss o kram
Ida



HAHAHAHHH :D <3

godmorgon

nu är vi vakna redan ,för att simon ville gå upp nu .. vene varför , för han ville kolla om kissie och dessie skrivit nytt , tråkigt nog hade dom inte. oj nu rättade han mig, jo det hade dom . Men iaf nu lyssnar vi på musik och så,  skriver senare , :)
puss /IDA

Simon blir sur

han blir skit sur när jag är inne på datan , vi såg iaf nyss i film . i taket lyser stjärnorna , så jävla bra . simon börja gråta :( haha sötnos , men mayra ber dig lägg in filmen när simon beskriver hur mkt han längtar efter sin bby jesper . aja nu ska jag till simon innan han börjar rycka i mig .
skriver imorgon , pussar <3

/ida

svar på kommentarer .

Anonym om bebi:
kan inte ni videoblogga när ni är tsm :) ?

svar:Vi gör det en annan gång för han är trött just nu . :)

Camilla :) om bebi:
läste din förra blogg, och då tog de slut mellan er. Är ni tsm igen? berätta hur :)

svar: ja vi är tsm igen , ah asså det är en lång historia .. men vi hittade tillbaka till varandra helt enkelt.

bebi

Jaha Simon sover här inatt , mysigt =) Aja runt nio eller något så ska jag möta han och mayra och ge mayra hennes underbara gååva ifrån mig , sen ska jag och simon hyra film och så . Så nu SKA vi verkligen kolla på film ,verkligen kolla.. ärligt vi ska lyckas nu ! Mina föräldrar ska ut och äta ikväll , så dom kommer vel hem lite senare då . & jag har bestämt mig att jag ska blogga lite när han är här också även fast jag vet att han kommer bli tjurig då , men lite lixom .. jag ger honom hela natten, så bloggen måste jag ju kunna ge några minuter . visst ! annars mår jag skit dåligt , för jag har sån ful färg i ansiktet så det ser inte klokt ut . och jag kan ju heller inte sminka över det för då ser det bara enu sjukare ut , åh -.- och på ena axeln har jag flagnat hur mycket som helst . så jävla fult ... Men vad ska jag göra lixom ? Aja simon får leva med det .. han kommer ba '' men det va ju inte så farligt'' -.- näää nej asså .. du får njuta sen gubben .
aja skriver senare och kommer säkert me några bilder 
kram
IDA♥


packa upp

japp nu ska jag börja packa upp lite smått , & sen ta en lång dusch . Det låter faktiskt väldigt skönt , sen försöka sova lite sen får jag ju se hur det blir ikväll då... HOPPASSS !!!!
/ida

Hemma xD

Yea , eller kom hem klockan halv sex inatt . för det första blev vårat plan försenad i en timme , Men då blev vi tvungna att hyra in ett nytt för vårt gick sönder :O så vi fick hyra ngt nytt plan ifrån berlin eller vad det var , men det var bra för det var mycket större så jag kunde ha ett hel säte för mig själv nästan (A) så jag sov hela resan , så jag blev verklgien schockad när jag såg att vi redan flög över sverige ! Sen när vi kom till arlanda gick allt fort , vi fick våra väskor nästan på en gång . så gick vi till taxibilarna , jag hade lixom shorts på mig ! gissa om jag frös... Men vi skulle behöva stå där i två timmar för att få en taxi för fem , så vi visste inte hur vi skulle komma hem.. men så såg vi att det gick en buss till stockholm city , som det igentligen inte ens skulle göra :O så vi stod och vänta på en buss för 800 kr , när det fanns en buss där det kostade 140 för hela min familj ! Men vi hann med den bussen , så kom David och hämtade oss vid central station . så shusade vi hem carola & tommy . & vi stannade på mcdonald halv fem på morgonen , i mc drive . Jag köpte en milkshake :) haha ah sen åkte vi hem och blev bemött av en galen bella ,verkligen galen. Hon blev så himmla glad ! ;D aja sen somnade jag bums ,& vaknade först klockan sex imorse. men somnade om tills elva ,jag kan inte sova längre .men jag lär nog slumra till en stund under dagen.. & jag vet inte hur det blir idag med simon och det , men ah får höra med honom . hoppas !♥
/ Ida

kim

sitter och snackar i telefon med anna , hon är inte vanlig ! hon har tjatat på mig att jag ska skaffa bilddagboken , skit tråkigt , fattar absolut ingeting , aja jag kommer ändå vara inne där typ , höhö ;D . nu e hon helt knäpptyst , undrar va hon gör nu , eller nu sa hon vänta , undra va jag ska vänta på ? eller nu ska jag kolla in mattes sida , de e hon som gjort den ! aja nu snackar hon på , blablabla .. haha nej men hon har humor ! ah men puss !


zlatan ..

hah nu ska jag snacka lite om han, ja tycker att han verkligen är grym , haha asså på rikrigt ! jag gillar inte fotboll på något sätt , men jag kan titta på fotboll när zlatan spelar och cristian ronaldo (a) lixom tänk att vara han , fotbollsproffs , tjäna skit mycket pengar och bara leva livet , de låter väl underbart , eller ? haha och juste , när jag var i barcelona så träffade jag en kopia på zlatan , shit dom var så lika ! man kunde fan tro att de var han ?

kim hääära

hej bloggen , nu är jag i motala , skit kul -.- ah jätte ! vi har vart hos min halv kusin och firat han , han fyllde ett år , så gullig han är. juste i natt kommer ajdii hem , shit va kul ! men jag kommer ändå inte hinna träffa henne förns jag kommer hem , inte kul , inte kul ! men får träffa henne när jag kommer hem , okej ? bara så ní vet så kommer jag inte alls kunna blogga mycket , bara nu idag och kankse i morgn , för jag lånar någon data av några som e här och dom ska iväg imorgon , så ah ! och de e synd , men jag kommer tillbaka sen i mittan av nästa vecka med kankse massor av spännande att berätta och bilder ! bra va ? jag är skit trött idag , så idag blir de tidigt för mig , förhoppningsvis ! ska dra nu , herrå !

/IDa

nu sitter jag i receptionen , vi har checkat ut och så . idag har vi bara hunnit lega vid poolen , men nu började det åskra och blixtra och regna :'( ärligt hatar åskan , hur ska jag klara mig ... vi lämnar hotellet med buss vid halv åtta , SIMON HÖR AV DIG ! <3
måste gå nu , pappa tjatar om datan
herå..

/ kim

jag måste bara få berätta en ska som jag kom och tänka på igår kväll när jag låg i sägen ..
på dagarna så e allting oftast hur bra som hels men sen när jag ska gå och sova är det som om jag kommer in i en annan värld , haha de kankse låter helt sjukt ! men jag tror inte att de har gått en kväll sen några veckor / månader tillbaka jag inte fallit en tår på kvällen / natten , jag kan ligga i flera timmar och bara tänka , och känna att jag e hur töntig som helt , men jag tror ja måste gör de , ingen aning varför. sen kan jag somna gott oftast , de är absolut inte varje kväll , men ja ..

godmorgon

jag vaknade för kankse en timma sen , har solat lite och har börjat packa , jag åker ju till linköping idag -.-skit tråkigt ! men jag kanske kan blogga någon gång. jag ska iaf snart hoppa in i duschen och packa klart. skriver senare..
/ kim

AHHAHHAAHHAHAHA världens gammlaste bild på mig !


facebook

ja då .. nu har jag facebook också , kul ! haha eller inte , playhead e bäst iaf ;D
ja nu ska jag kolla runt lite på facebook , och sen ska jag väl bäge mig emot
sängen tror ja , så de här blir npg sista inlägget för ikväll , så godnatt på er
sötisar , så hörs vi morgonbitti ! sov så gott & dröm sött ! ( OM MIIIG ) HAHA

från thailand , på mig mamma & syster

23.25

nu är filmen slut , den var inte så bra, eller ja , ganska ! nu ska ja titta runt lite på datan till tolv har jag bestämt , annars kan jag ju sitta uppe hela natten , och de e inte bra ! Anna håller på att tjata på mig att fixa något fuckiing skype som jag inte fattar ett piss av , skit trist , bara så du vet anna ;D ! ah , kan ju ta och skaffa facebook nu när jag ändå håller på med massa skit. aja ska kolla vidare , puss
/ kim


/ida

snackat med bästavän i mick hela kvällen nu vi har garvat hur mycket som helst, saknar henne mycket .. ! men vi ses ju snart . nu ska jag sova i min sköna säng här , för sista gången i mitt liv ..
okeh okeh herå :) det här är förmodligen sista inlägget tills i över morgon när jag kommit hem .
puss&kram

visste ni att

jag ska kanske ta piercing i naveln i vinter , asså shit va kul ! seriöst , ja har fan velat de skit länge ! & så kankse ja ska färga håret brunt efter sommaren , oouf vilken förändring !
nu ska jag gå och titta på film , walander ! skriver sen , puss !

ja e thailand , 2004


godkväll

jag har nyaa ätit middag & vi ska snart titta på film ! & jag harnyss gjort den ny msn : [email protected] , ni kan gärna lägga till mig , orkar inte ! höhö (a) haha och så har jag också gjort en msn till våran blogg , haha har tråkigt så ja .. men den e [email protected] , hade så tråkigt så jag gjorde en .. ifall någon ville skicka någon idolbild eller vad som helt ,bra va ? ;D aja men herrå ! ska väl chatta lite med anna , ja nu skrev hon ! ;D
pus på er
/ kim

hemma

jag kom nyss hem , jag har vart i farsta med familjen och köpte någon pressent till min halv kusin , vi ska dit i morgon , jag har glömt att berätta de , jag kommer vara borta i några dagar , åker imorogn och komme rhem någongång nästa vecka , vet inte rikrigt när. & ja vet inte om dom har någon data , så jag får se om de blir någon bloggning , men ida kommer ju hem så hon kommer säkert att blogga ! men bara så ni vet. I farsta så köpte jag ett par NYA hörlurar , haha för en viss person har snott dom av mig , haha ! me sen åkte jag hem till min pappa och hämtade lite saker och nu har vi kommit hem , vi hyrde någon film och så ! det var från början tänkt att vi skulle på middag , men de blev ine så. Så jag stannar nog hemma och bara har en hemma kväll men familjen. jag skulle vart med anna också men jag kunde inte , för min kära mor ville att jag skulle vara hemma, men vi får göra någonting när jag kommer hem , okej? men nu ska jag snart äta , hörs sen !
puss / kim

Nu ska vi snart ut och äta en sista middag här i soliga underbara turkiet, hoppas kvällen blir riktigt lyckad. får vel se om jag går och badar bubbelbad med några sen lite senare , har bara vart ute på stan för det mesta annars .. med familjen .
Men ni får ha det så bra,
puss och kram



stannar .

ja eller det är åtminstonde vad jag vill ! Jag har tjatat vareviga dag om att få komma hem, men nu har jag lärt mig att njuta av att vara här.. koppla av , bada, sola . allt ! så ska jag åka hem imorgon bara för det ..Det enda jobbiga med att vara här är att jag måste vara ifrån dom som är viktigast i mitt liv. det är allt , annars trivs jag verkligen nu . Det är sista kvällen nu och jag ska verklgen ta vara på den =) Sen se till att vara inloggad på datan då mayra bett mig !
Kanske kommer med lite bilder och så senare ikväll .
nu vill jag bara lägga mig ner isängen och vila lite , juste idag läste jag klart '' när jag hör din röst'' verkligen sjukt bra böcker . nu kan jag bara inte bärja mig tills ''new moon'' kommer ut på bio ! men det är ju ganska snart .
Aja ...
skriver senare ,
/ida

Jag lovar med all villja i kroppen , att aldrig stå ivägen för dina drömmar och det du vill bli !♥

smoothie .. mmmh !

sitter och ddricker smoothie , haha jätte smarrigt ! mamma gjorde en till mig , så snälla så ! =) ska ut i solen igen , puss

fuck

de fungerar inte att lägga in ´bilder från mobilen , blir så sur  :@
ah men iaf , ingen av ritu och Emma svarar, så ja vet inte vad som händer idag .. men någonting -.-
aja , e så trött , ska nog gå och sova en stund ! puuss

gammal -.- / har bildbrist !


godmorgon

solen skiner och jag är klar vaken , haha ja vaknade för en halv timma sen , tror ja ! så ja har ätit frukost och nu sitter jag hemma själv för att mamma och restan av familjen har åkt och badat , men ajg ska ju vara med Emma och Ritu , så jag orkade inte följa med ! men jag ska väl smsa dom och säga att jag e vaken , hha (a) men nu ska jag nog gå ut och lägga mig i solen lite. hörs sen puss
/ kim

/Ida

Nu har jag nyss ätit en massa exotiska frukter till frukost , jätte gott! och ska snart smörja in mig och sen gå ner till stranden , sista HEL dagen idag . Imorgon kväll klockan sju blir vi hämtade på hotellet , för att ta ett plan som avgår halv tio emot sverige . Så kommer jag hem på natten 2-3 tror jag ? så tar vi taxi från arlanda till södermalm . lämnar av carola och tommy , så kommer david med bilen där bella sitter i iiiiiih, :D så duschar vi när vi kommer hem , går och lägger oss.  sen på söndagen kommer jag vara trött och behöva packa upp , sen på kvällen ska simon ta me mig på bio (A) så ska vi sova hos antingen han eller mig sen . ja där hade ni min planering för två dagar framåt ;D
aja nu ska jag faktiskt dra .
puss
/ida

chadå

nu ska ja lägga mig på min blöta kudde och försöka sova.. godnattt på er !

..

I miss you .. I wish we could get everything back ..
/ k


/ kim

hej bloggen , sitter i min säng olch chattar lite med anna , kul ! jag kom väl hem vid elva från ritu , vi gjorde inte så mycket ! vi tog en snabb cykeltur , till badudden. sen cyklade vi tillbkaa och titta lite på tv . & sen åkte ja hem ! i mrogn hade jag nog tänkt att vara med emma & ritu , trevligt ! har inte träffat emma på HELA sommarlovet , så de ska bli kul ! ska chattta vidare med anna och tittta vidare lite . puiss

1995

ush , ja .. jag vill itne vara 95 , de känns så litet & ja !
hah jätte intressant inlägg , ja vet ! men aja , puss hej

haha ja & totte i hallsberg ;D

lessen

jjag ber verkligen så hämst mycket för att ja inte skrivit idag , asså FÖRLÅT ! AHAH , men asså vi vaknade kockan halv ett låg kvar i sängen och bara softade ! sen gick vi och solade , fast sola kan ja inte direkt säga , för när vi kom dit blev de molnigt -.- . Sen ville ritu åka till farsta för att köpa ett midje skärp , men hom har sån otur att de inte finns kvar , så vi går runt typ i alla affärer tills vi bestämmer oss för att dra till haninge , och där hittar hon två stycken ! sen åkte vi sunt lite granna med busssen och sen var de bara raka vgen hem till ritu. vi kom alldeles nyss hem , vet inte rikrigt vad vi ska göra , eller vi vill eller jag vill hyra en film och så , men de strular ltie , så ja vet inte om de kommer hända. men ja , jag skriver väl mer senare ikväll , puss på er !
misss you ida .. / kim

så här ser jag ut ikväll






/Ida

lite bilder .. systemkamera !



-
här har ni jävla titanic grejen , varenda morgon runt tio tiden åker den här båten förbi stranden där just vi är , så går två ut på kanten och står sådär och så spelar dom my heart will go on med celine dion ! ni vet titanic låten , så högt så det hörs ända in till stranden .Snacka om att vela plåga mig ! -.-

/ida

Nu ska jah kolla lite på Paris Hiltons new bff ! jag tycker det är rätt bra faktiskt , seeen ska jag duscha istället. Jag ligger iaf i sängen just och dricker cola & kollar på Made på mtv , det är någon kille som ska bli basketproffs inom några veckor . Juste idag i affären fick jag en liten gratid present , för jag var deras'' princess'' någon rosa grej , som man sätter på tröjan som ett slags smycke .det betydde tydligen prinsessa !  (A)
Nu börjar jag tröttna på datan..
Jag måste ha sagt det minst tusen gånger dom senaste dagarna men jag förloraringet på att försäkra dig om att det är sant älskling , jag längtar så väldigt mycket efter dig Simon.

shopping

kom nyss in igen , jag och pappa tog en promenad & jag handlade det sista . Även en sak till mayra och en sak till simon , jag hoppas veeeeerkligen ni gillar det ;D hehe , jag är helt försäkrad om att mayra kommer ÄLSKA sin . & simons köpte jag för jag vet att han passar i den färgen , nu ska jag inte avslöja för mycket . Vet att dom kommer spela att dom blev glada endå så ;)  Nu ska jag duscha och lite sånt, det är bara två dagar kvär här nere . sen kommer jag hem !
jag längtar faktiskt..

/ida

lättad

Nu hat vi nyss käkat lite lunch och ska bege oss ner till stranden igen , samtidigt som jag börjat vänja mig vid livet här nere så börjar jag snabbt tröttna också . det har lixom blivit till en rutin ? göra samma sak vid exakt samma tidpunkt -.- När jag kom upp nyss till rummet hade jag ett medelande ifrån simon där han berättade att han mådde bra , det fick mig att koppla av .. Vi har inte haft kontakt sen iförgår så någonting inom mig sätter igån en oro !
jag har inga pengar på min mobil om du undrar varför jag inte kan svara på sms älskling .. Men skriv gärna något dagligen så jag vet hur du har det , du vet ju hur jag har det igenom det här .
nu ska jag dra igen ni får en bild på mig nu lite fort , eller på mig. och första gången jag lägger in en bild på mig osminkad nu .. haha jaja ! here you have .


och en osminkad ida.

/ida

nu ska jag till stranden , har precis ätit lite vattenmelon till frukost . Simon när du ser det här snälla hör av dig , måste veta vart du är ! du gör mig orolig plutten ...
puss

nattbloggning

jaa . vi e fortfarande vakna , vi sitter och lyssnar på lite musik och e inne på pea ! vi harmest suttit här hela kvällen , data freak (a) . men ja , ja skrev bara för att skriva , haha ah men vi hörs  i mrogon , puss & godnatt
/ kim

två bilder från idag




/ kiim

godkväll . siter här hos ritu , vi kom hem vid tio från stan. vi tittade ju påm sommar med göran , HAHAHAH vilken humor den har ! asså på rikrigt ! men skrattar typ hela filmen , skit kul ! aja , sen när vi kom hem gick vi ut och cyklade lite , trevligt ! vi ska inte göra så mycket mer , titta runt lite och ja. men godnatt på er , så hörs vi i morgon & då får ni även några bilder. kissies

Godnatt

nu ska jag bara chatta lite till med min mayra , hon får mig på bra humör !
sen ska jag läsa lite i min bok , det är inte lika bra nu när edward inte är med -.- men han kommer vel snart , hoppas jag .
godnatt , hör av mig imorgon

tider ♥


/ida

nu ska vi till något centrum här i närheten , shooooopppa , oooh jag blir så glad när jag tänker på vad man har framför sig dom närmaste timmarna !! jag vet inte vad det är med oss tjejer och shopping ,men vi går ihop så bra . mår man dåligt , försvinner pengar . Nytt in i garderoben , det är en sån härlig känsla ! det är det faktiskt . Men nu ska jag dra..

visst ser jag så liten ut ? ;O
men jag blir lixom minde i hans närvaro , vet inte varför . men han får mig att känna mig liten !

utgång

hör av mig när jag kommer hem igen
/IDA


förlåt

att jag inte skrivit någoting idag, men jag har vart och badat , åkte precis efter jag vaknade vid tio och kom hem för ett tag sen , jag är så strässad , för jag ska in till stan och titta på bio med ritu och min buss går snart ! måste skynda mig ! hej då på er ! & juste ska sova hos ritu inatt , så vi hörs  senare eller imorogn , puss ! / kim

kim vart är du ?

aja jag kom nyss upp på hotellrummet, ska duscha och så . börjar faktiskt vänja vid livet här nere.. gå upp med tupppen , äta frukost för tidigt !  gå till stranden , gå upp vid ett och äta lunch . upp till rummet och byta om , ner till stranden igen . upp till hotellet vid fem tiden , duscha sova lite . Sen ut och äta ! :) haha låter så jävla tråkigt , men de händer ju en massa imellan ! Jag har iaf läst ut '' om jag kunde drömma'' idag , twilight allså första boken . så nu har jag börjat på '' när jag hör din röst'' allså ah ni vet ju hur känslig jag är ? så jag sitter i solstolen och läser , så lämnar edward henne . vad tror ni gör ? börjar få tårar .  vet inte vad det är för fel på mig allså .. Nu ska jag faktiskt läsa vidare !
kanske bilder ikväll
puss
/ida

godmorgon

nu drar jag till stranden igen , oh juste jag och jesper är vänner igen ;D och mayra såklart ! ärligt vi har verkligen vart bästa trion men! nu ska jag dra , lycka till på din cup simon, älskling .
puss /ida

godnatt

nu ska jag ta en dusch , säga hejdå till alla vanliga jag chattar med . och lägga mig och försöka sova !
Godnatt.
puss /ida

system kamera, bilder /ida






kim här

jag ska nog ta och säga godnatt på en gång , e trött ,eller inte så. Men jag behöver lägga mig i sängen , koppla av och tänka ! De e vad jag behöver göra just nu , men vi hörs i morgon när jag vaknat ! puss


Ja & min brorsa , typ sju i morse ;D

..

  


gissa om jag är glad ?

när min älskling loggar in på msn , ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh jag pussar dig genom skärmen nu baby . ÄLSKAR DIG !
/din Ida

/ida

saknar dig med kim !

hej bloggen, idag blev allt lite .. hmm, tokigt ! eller ah vi var på stranden hela dagen , och värmen var verkligen hemsk . det var jätte jobbigt , och jag fick i stort sätt ligga i skuggan hela dagen =( lovar kommer komma hem helt vit -.- åhh.... aja sen runt sex tiden gick vi på någon marknad , fortf hur varmt som helst .. så går vi där inne , och jag börjar bli helt snurrig och får svårt att andas . jag berättade ju för er att jag får lätt att svimma och så när det är för varmt ? ja . så var det , och jag höll på att ramla ihop så jag fick massa drickor med fattade inte så mycket för jag var helt borta . sen helt plötsligt var jag på hotellet , med fötterna högt på massa kuddar och en blöt handduk på huvudet .. för att göra en lång historia kort , så måste jag ligga inne ikväll . men vill inte förstöra mina föräldrars brölopps dag  , så dom ska själva gå ut och ta en drink och så ikväll ! men jag klarar mig ensam , jag har nån film med mig och så . en bild kan jag bjuda på som jag tog nyss ,
kram

kim häär

CHACHA
har nyss ätit en enkel och smarrig middag, höhö pankakor blev de ! Är innne på pea och bloggar , har läst mycket nu ! jag har ju missat en hel del , så ja (a) men jag ska kolla vidare lite ! & ja ska nog titta på twilight snart tror ja. men skrier senare , puss på er !

hoppas du har de bra ajdi ! miss you ..


?

du & ja , bio i morgon ? right biatch

bilder från gotland






 
sen har jag några mer bilder på min mobil , `& dom knakse kommer någongågn ;D

saknar ida..

ja så sant så ! ja saknar henne, MYCKET ! tror hon kommer hem på lördag , eller ? hmm .. ja , de gör hon nog ! för då har hon vart borta i en vacka va? haha e helt borta idag , men ah !
/ K I M


mina dagar på gotland

fredag
vi kom dit på dagen , och senare spelade vi minigolf och tog de lung
lördag
vi var och badade på ett vattenland & gjorde något annat , typ åkte karuseller
söndag
var på de dära vattenlandet igen
måndag
åkte till en strand , skit skönt ! & de va stek hett den dagen . 
 
& sen idag tisdag , så har vi bara suttit på en båt hem!  / kim

hemma

chacha , e hemma nu ! rikrigt skönt måste jag säga, men de var skönt på gotland också , rikrigt bra väder och ja .. vi gjorde inte så mycket , eller ah ! e skit trött nu iaf så jag orkar itne skriva ,men ah vi hrs senare ! puss / k


to the beach

en sak , hann inte säga ' jag älskar dig' till mayra igår innan jag loggade ut , har inte kunnat sova pga det ! :O
idag är jag verkligen trött , allså verklgien TRÖÖTTT..
och det är lika varmt som igår , hur ska jag palla ?
platser längst ner precis vid strandkanten , där fläktar det lite iaf.. men inte mycket kan jag ju säga på en gång .
puss
/Ida

okeh

nu ska jag bara skriva en sak , om en tjej jag tycker beter sig som ett as .. uuh . vem är du lixom -.-
Sarah carlsten du är värd en så mycket vän än marilyn , kom ihåg det ! jag vet hur hon är ,vill ni veta sannigen om marilyn ? ah vill inte låta elak , men du är så elak emot ALLA dina vänner . Såhär gör hon , hon är med någon som då blir hennes ''BÄSTAVÄN'' ett par dagar efter snackar hon skit om personen med andra ,sen någon dag efter är hon med henne igen . så om man säger '' vare inte du som sa det , de och det om henne?'' då ÄR HON FALSK SOM VANLIGT ! & ba '' vaaaa neej vad pratar du om, palla ljuga det var typ tretton år sen '' ush . ah ni som är hennes nya vänner som känt henne några månader eller något ? nu tänker ni '' eeh nej så är inte marilyn alls '' nä ni , vänta ett tag så kommer ni få se hennes äkta jag . kanske fegt av mig att skriva det här på bloggen , men jag blir grovt irreterad ! men jag har inga problem att snacka me henne i irl om det heller , inte ens om hon gömmer sig bakom den veckans nya bff !
åh ..
herå ! =)

för varmt

nu ska vi ta ett bad i bubbelbadet nere vid poolen :) ! Vi ska inte till stan ikväll, men imorgon skulle vi tydligen på någon fin resturang eftersom mina föräldra har brölopps dag, annars mår jag bra . men har bränt mig något fruktansvärt på bröstet och axlarna , det svider som bara den.. ska be någon masera med alovera , det ska tydligen hjälpa =D
har inga bilder just nu därför blir det tråkigare. sitteroch chattar med david just nu , haha han och hans nya tjej typ . hon heter karin , han tycker att det är jätte kul att hon heter karin ..  inget fel med det jue -.-
puss/ida

HAHAHAHAHHAHAHA

jag satt här vid datan så satt jag på en stol precis vid dörren , så börjar det prassla till bakom mig . OMG jag börja skrika , så hör jag några som fnittrar där utanför , va tror ni att det är ? en jävla lapp . haha vad det stod skiter vi i , dom e inte vanliga -.- SAKNAR MIN SIMON , det är allt jag kan säga just nu .. undrar hur han mår , hur han har det ... gud det här är jobbigt ! ärligt svär ngn där uppe vill plåga mig , idag tex jag låg ute i vattnet på madrassen . så åker massa båtar förbi , vafan tror ni händer ? jo en kille och tjej står på kanten av båten och gör hela freakin titanic . dom står så där som på filmen , jag ba ne det här är inte sant .. nån vill döda mig -.- Ärligt vart jag än är , så ska alla hålla på me varandra , det är inte kul . Mina förälrar också , men vet att dom bara vill retas med mig. Fan vad jag saknar min blondie ss sötnos bebis älskling .... =(
åååh jag kan fortsätta i år och försöka förklara , men TRO MIG ... det kommer inte göra någon skillnad !
sitter och kollar på MTV just nu , det är typ pimp my ride . inte kul ! ser ni ? någon vill döda mig plågsamt och långsamt...
det är textat på tyska också , & vem fan kan tyska ..
Nu ska jag dra ut till poolen , skulle tydligen spela pingis men några vanliga -.-
hur gör man ens pingis ?
serni , jag är verkligen deppig .. negativ till allt .
tror inte jag går , eller jo .. orkar inte kolla i tv , och vill ut .. åååååååh jag vill bara vara i simons famn PUNGT SLUT !
HERÅÅÅÅ

lite färg jag fått:)


alltd en början ? kolla randen lixom :O

så jävla trött

uräkta svordommen , men solen tar kål på mig ! Idag har det varit helsol HELA dagen, och det har varit över 42 grader i SKUGGAN ! kan ni då tänka er värmen i solen ? ush det har varit jätte jobbigt , så jag har i stortsätt legat i vattnet hela dagen . Har lite bilder på pappas system kamera , kanske lägger in nån sen . annars sitter jag ensam i rummet nu och bara lyssnar på musik och ska snart duscha , ikväll ska vi ut och så . juste lite innan jag åker ska jag göra en sån där henna tatuering , som håller i nån månad eller något ? ska försöka fixa så det står simon . eller något om honom iaf ;D
Men annars BAGGOTI<3 helt klart !
aja nu ska jag lyssna vidare och hänga upp min bikini på ballkongen .
love !
/Ida

stranddag

ja idag blir det en dag på stranden igen , och jag har precis fått dricka något vätskersättande , eftersom vanliga jag har lätt och svimma i värmen -.- så nu måste jag ta tabletter varenda idag.. och det första jag gjorde när jag kom in i datan var att gå in i älsklings blogg och blev lite glad (A) aah , men nu ska jag smörja in mig med solkräm sen dra . Juste omg låt mig inte glömma ,det finns två fjortisar på mitt hotell . Två killar med gummiband där nere och ''i<3stockholm'' tröjor , fjortis hår . och gud vet vad, dom tror jag är deras homie . neeeevaaah ! ;D aja nu drar jag till stranden med min ROSA luftmadrass .
puss på er !

lägg ägg ..

kom nyss in , köpte en klocka idag . inte specielt fin men helt ok !
Annars ligger jag bara i sängen just nu , dom andra sitter på ballkongen. ska vel ut till dom nu , annars är jag på jävligt dåligt humör-.- om jag är irreterad eller något på er, så är det drf . jag tror jag skrikit hela kvällen , för det är så varmt och man är trött ..pallar inte kalla människor -.-
okeh okeh herå


så här ser jag ut ikväll

&JAAAAA MAYRA JAG ÄR RÖD.. IGEN -.-






måste säga att det är otroligt skönt att vara här och slippa tänka så mycket på hur man ser ut !
aja skriver antagligen imorgon , internet är inte snabbaste !
/ida


så jävla fin

älskar filmen , taaaaaaaaaaaaaaaaa mig på orden . verklgien älskar , sagt det förut men säger det igen! jag älskar verkligen hur edward hela tiden skyddar bella, åh blir galen !
haha aja , ikväll händer inget specielt tror jag. bara ut och äta &sådära, nu ska jag duscha.
och mayra jag är inne på msn nu , men du svarar inte bajskjorv ...

nån vecka sen ...

så trött

varit i solen hela dagen , läst flytit iväg.. haha och bara tagit det lugnt , och självfallet legat med ipoden under hela dagen ! Iaf så köpte jag en sån där luft madrass idag för det är mycket skönare att sola i vattnet, men ja som jag berättat för er har jag varit väldigt väldigt trött , så var tror ni jag gör ? SOMNAR. så när jag vaknar till av att det kom nån våg , så är jag långt långt ute .. på jävla havet ! så är det en kille där och ba '' you slep '' och jag blir jätte rädd och börjar simma därifrån , så drar människan bak madrassen så jag ba ''huh '' han ba '' russia ? sweden norway ?'' jag ba ' herå ' han ba '' high school universty`?'' så börja jag as garva .. asså det är så jävla läskigt , alla är på en -.- men jag är skit vit och det är jobbigt , man ser lixom brownies här hela tiden .. men jag har lovat mig själv att komma hem brunare än simon ! pungt slut , aja här får ni lite bilder och nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla på twilight och äta nappar ! =)
puss /ida




glömde nästan bort !

Det finns ju ett gym här på hotellet , så jag ska träna där med pappa flera gånger i veckan . så mhm , ni som säger jag är svag ? nu får vi se vem som är svag och vem som är inte ! Lovar jag kommer ha mer muskel i armen än ni någonsin haft ,smaka på den !
 hihi sen ska jag mamma och carola gå på spat på hotellet , och senare fixa naglar . gud så skönt..
aja nuu ska vi dra till stranden , take care.
/idisen

godmorgon sverige !

uppe med tuppen ? ja här vrider man ju som sagt fram klockan en timma , men det är fortf tidigt men det är för frukost bufeen har bara öppet till tio , och vi vill ha bra platser på stranden ! Pappa och Tommy har redan vart och laggt ner våra handdukar , så vi har platser precis vid strandkanten . skönt att slippa alla andra människor -.- haha helt seriöst jag lovar dom här försöker ta mig ifrån dig simon , asså hela tiden ba '' blondie , you have so beutiful eyes .'' eller '' u com from paradise ?'' eller '' you be mine... '' sen till tommy igår ba '' is it your doughter ?'' han hörde inte så han ba ''va'' så han ba '' oooh so beutiful '' tommy ba '' you think iam '' och lät skit lycklig , han ba '' no her '' och peka på mig . haha ärligt jag och mayra skulle ha så jävla kul här , lovar man får mer visslingar än hemma gumman ;D Juste igår när vi gick på stan hitta jag rätt mycket som jag ska köpa , en ed hardy mjukis dress, klocka , piercing , skor , och en tröja , och solglasögon !
& jag tror nästan att jag vet precis vad jag ska köpa till mayra och simon , men det är svårast till simon ...För att han inte är tjej , meeeeeen jag får vel fråga nån annan kille om råd . för att jag tror simon vill att det ska vara en suprise , precis som majsan också ville .
aja idag är det helsol , inte ett enda moln på himmlen. och idag tar jag med min digital kamera till stranden så jag har något att bjuda på sen , nu väntar vi bara på att pappa ska käka klart. så ska jag ta med mig boken och ipoder ner to the beach !
måste bara säga en sak , jag håller på & dö. ärligt jag ser folk hålla om varandra överallt , vill gud plåga mig eller något ?åh saknar dig simon .
puss på er
/ida

HIHI

nu vill jag fan inte sluta blogga , hehe .. dom vuxna sitter och dricker ute på balkongen , jag väntar på att vi ska dra ! åååh jag ska kolla efter massa nya piersingar , skor , kläder ! oh you name it , sen ska jag även hitta något till simon och mayra. hmm , det blir nog det svåraste ! Jag är verkligen inte bra på '' presenter'' någon som kan ge mig nåt tips ! för övrigt , saknar jag att smsa . har typ 40 kr på mobilen ,men dom har jag bestämt mig för att ta hand om väl !
aja nu säger jag faktiskt hejdå för ett tag , ska läsa ett par sidor i min bok . jag brukar inte att gilla och läsa , men den här är så bra . twilight ni vet?
aja hör av mig senare ikväll , eller imorgon kväll !
kramar / eran ida

nuuu funkar det !


kvällens outfit , enkel och skön . specielt nu när det är 39 grader här  PÅ KVÄLLEN!

dom här böckerna inhandlade jag på arlanda imorse , är helt in to it !
läser ''om jag kunde drömmma'' just nu på 5 kapitlet !

tjaaaaaaaaaaaaaaaaa bloggen

hur har ni det ?
ja nu är jag allså i turkiet , det är alldeles för varmt här kan jag ju säga på en gång . Vi landade runt halv tolv turkisk tid , allså en timme före sverige . Hela flygresan så satt jag bakom nån unge som tjata hela tiden ba kolla ut ifrån flyget och ba '' vad är det där , varför är den det , när är vi framme , varför säger man så , varför inte , varför heter inte jag jackson i efternamn .. '' ärligt jag ville döda den , haha nej okej inte döda . men jag har varit så jävla sur hela hela dagen för att jag inte sovit något inatt , jag somnade allså aldrig . jag satt och böla till titanic tills tre på natten då vi skulle upp lixom ! Ja jätte smart , Så fick vi säga hejdå till bella . ärligt det är så himla jobbigt , för hon blir så ledsen . så fort hon ser att vi packar väskor så VET hon att vi ska iväg så hon blir jätte ivrig ... men nu är hon hemma med David iaf , =) Idag när vi kom fram till hotellet , som är jätte jätte fint ! så fick vi såna där all inclusive band , fulaste jag sett ! haha neongrönt typ , tar kort på det nu . så ni får se , för övrigt sitter jag just nu på golvet nyduschad , och ska snart ut och shoppa ! fast först ska vi äta och så , hoppas ni har det bra !
hör av mig later . antagligen imorgon . med mer bilder och så , för vi har inte hunnit ta några idag .
pussar
/ida
gick inte att lägga in bilder just nu ..
internet är inte de bästa om man säger så -.-

RSS 2.0